In December boxspring besteld met grijze poten. Bij aflevering kreeg ik zwarte poten , grijze zouden afgeleverd worden. Nu Juni en na herhaaldelijke telefoontjes en afspraken nog steeds geen grijze... Toon meer
Boeve bende , het antwoord is telkens hetzelfde . Ik heb op reguliere tijden gebelt op normale werkdagen en totaal geen bereik sterker nog een rot bandje die telkens zegt je bent de eerst volgende dus... Toon meer
Uitstekende dienst verlening in de winkel, hele aardige medewerkers !! Ook de jongens van bezorgdienst "Bezorging24" waren ontzettend aardig en zetten het bed netjes in elkaar, Bezorgtijd kwam ook... Toon meer
Wat een fijne ervaring. Na eerst elders een bed gekocht te hebben waar ik na 6 maanden levertijd mijn aanbetaling heb terug gevraagd uiteindelijk bij Aktie Boxspring uitgekomen. Daar hebben wij binnen... Toon meer
Op zoek naar een nieuwe boxspring, matras of topper? Dan bent u bij Aktieboxspring aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod tegen een zeer voordelige prijs. Wij leveren rechtstreeks vanuit onze eigen fabriek zodat we onze boxsprings, matrassen en toppers tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Ook zijn er hierdoor veel modellen en verschillende maten beschikbaar. Tenslotte biedt Aktieboxspring gratis bezorging en montage van boxsprings aan, waardoor u uw nieuw boxspring direct kunt gebruiken. Ook krijgt u 2 jaar garantie op alle boxsprings, toppers en matrassen. Wilt u graag een of meerdere van onze modellen uittesten of in het echt bekijken? Dan kan! Breng dan een bezoekje aan onze beddenoutlet in Oostzaan!
Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik heb een bed gekocht bij hun echt hele goeie surfers en de verzorging was super goed bed licht super lekker!!
Ik heb hier een mooi bed uitgekozen en het werd snel geleverd. Aardige verkopers en veel keus
Ik schrijf deze review, omdat het bedrijf op geen enkele wijze reageert en echt totaal onbereikbaar is. Ik wacht nog steeds op een bevestigingsmail die ze in november 20223 zouden sturen en ook wacht ik nog altijd op de levering van het juiste hoofdbord sinds de 2e week van januari. Als je belt, krijg je te horen dat je de eerste wachtende bent en vervolgens wordt de verbinding verbroken. Op mails reageren ze totaal niet. Ronduit schandalig hoe ze met klanten omgaan! Er zijn genoeg andere bedrijven die wèl hun zaken op orde hebben en waar de klant koning is. Wees gewaarschuwd. Koop hier NIET!

Beste mensen,
Onze bed is er gelukkig, en hij ligt heerlijk. Het heeft wel vertraging opgelopen door een kleur die niet meer was ,maar gelukkig goed aangepakt van Kevin.
Beste Mensen, graag allereerst het advies NIET bij deze winkel te kopen!
Ik heb Februarie 2023 bij Matrasaanbieding.com een matras gekocht. Dit bedrijf blijkt van dezelfde als Aktie boxspring.
Het matras koste €435.
Met 5 jaar garantie.
Ik dacht voor die prijs een goede kwaliteit matras te verwachten. Na een aantal weken merkte ik dat het matras snel doorgezakte. Omgedraaid en ook dat hielp niet. Middels Whatsapp contact gezocht, wat in de eerste instantie vrij moeizaam ging. Het zou volgens hun een fabrieks fout zijn en ik ontving een ander matras. Maar óók deze zakte vrij snel door! Dit is helemaal geen fabrieks fout. Kwaliteit van matras is gewoon zeer slecht!
Middels Whatsapp heb ik hun weer benaderd afgelopen dagen dat ik mijn €435 terug wenst. Daar heb ik recht op i.v.m garantie.
Wat mij opviel a.d.h.v whatsapp nummer en logo is dat ik het matras bij Matrasaanbieding.com gekocht heb maar hetzelfde is als Aktieboxspring.
Het enige wat deze mij kon mededelen was dat ze weer een ander matras wilden sturen.
Alweer?
Ik ga daar niet mee akkoord.
Immers, dat was al gebeurd en dit heeft niets te maken met fabrieks fouten maar slechte kwaliteit!
Een ander matras is dus geen oplossing meer. Immers, dan krijg ik hetzelfde! Ze weigeren om het bedrag terug te storten en zélfs beschuldigen ze mij nu van verkeerd gebruik!
Hun eigen tekortkomingen projecteren ze eerst op de fabriek en nu op de koper!
Dit bedrijf kent de wet niet eens!
Ik zal hier verder werk van maken, Mr. Frank Visser of KASSA. Want dit kan
niet door de beugel zo.
Waar is de 5 jaar garantie?
U bent dus gewaarschuwd indien u met Matras aanbieding.com of Aktieboxspring in zee gaat!
We hadden 4 maanden geleden een bed gekocht. Bij levering werd er een verkeerde bed afgeleverd. Wij zijn deze 4 maanden er elke dag achter na gegaan alleen ze geven geen reactie en nemen niet op. Dit noem ik oplichterij! Ik betaal voor iets maar ik krijg het niet. Zo werkt dat niet. Tot deze dag geen antwoord ontvangen helemaal niks. Niet bestellen hier als het kon gaf ik 0 sterren.

Antwoord van Aktieboxspring
Dit bedrijf is geen trust en is niet een van de beste bedrijven, ze werden vier maanden geleden naar een verkeerd bed gestuurd en tot nu toe hebben ze de fout niet opgelost
Hier in de winkel een boxspring uitgezocht die boven mijn budget uitkwam dit omdat ikzelf een hele dure smaak heb haha via hun een lease aanvraag gedaan op een voorraad bed en die werd binnen een week geleverd bedankt voor het meedenken toppers
Deel 2 (25-12-2023): Ondertussen na veel bellen het juiste matras geleverd gekregen, welke heerlijk ligt, dat mag gezegd worden. Echter is er ondertussen helaas een mankement aan 1 van de bed delen ontstaan. Reeds contact gehad met aktieboxspring en er is toegezegd dat er na de kerst zsm contact wordt opgenomen om te kijken hoe het euvel verholpen/gerepareerd kan worden. Ervan uitgaande dat dit hopelijk ook gebeurd kan ik een upgrade maken naar 2 sterren en hoop ik het zsm verder op te kunnen waarderen naar een betere rating, wordt vervolgd...
Deel 1 (21-12-2023): Bed geplaatst, maar wacht helaas al 2 maanden op al betaalde top matras. Telkens wordt beloofd het te sturen, tot op heden niks. Nemen sporadisch telefoon op, reageren niet op mail. Afrader dus wat dat betreft. Wordt hopelijk snel geregeld.....

Antwoord van Aktieboxspring
8 november een bed gekocht die oorspronkelijk 27 november geleverd zou worden. Door miscommunicatie is het bed pas 5 december geleverd. Zowel winkel als magazijn hebben dit netjes opgelost. Bed werd naar boven gebracht en razendsnel in elkaar gezet. Super geslapen en ontzettend blij mee!
We zijn fijn geholpen in de winkel en we hebben 2 mooie bedden uitgekozen
Ik ben heel erg goed geholpen, er is met mij meegedacht. En er is niet geprobeerd mij het duurste aan te smeren, over twee weken krijg ik mijn bed ben benieuwd.
We zijn na 2 x een bed gekocht te hebben weer terug gegaan voor een logeer bed. In de winkel goed ontvangen, duidelijke uitleg over het bed etc.
Afpraken gemaakt en nagekomen. De bezorgers waren heel vriendelijk en netjes. Alle troep meegenomen. Heel blij met Aktie boxspring zal de winkel zeker aanraden. Top!!!
Goede uitleg, snelle levering en vooral eerlijke verkoop.
Erg fijn en vriendelijk personeel, zeer behulpzaam! En mooie bedden voor een schappelijke prijs. Ik kijk uit naar het ontvangen van mijn nieuwe bed!
Heel vriendelijk en goed geolpen en een uitstekende uitleg gekregen
Zeer fijne verkoper Kevin, nam rustig de tijd om te helpen met het uitkiezen van een bed.
Tevreden, een aanrader.
Top bedrijf. Wat ze zeggen doen ze ook. Boxspring een aantal maanden in huis en nog geen klachten. Leveren volgens afspraak en voor een gering bedrag werd hij ook geplaatst.