In December boxspring besteld met grijze poten. Bij aflevering kreeg ik zwarte poten , grijze zouden afgeleverd worden. Nu Juni en na herhaaldelijke telefoontjes en afspraken nog steeds geen grijze... Toon meer
Boeve bende , het antwoord is telkens hetzelfde . Ik heb op reguliere tijden gebelt op normale werkdagen en totaal geen bereik sterker nog een rot bandje die telkens zegt je bent de eerst volgende dus... Toon meer
Uitstekende dienst verlening in de winkel, hele aardige medewerkers !! Ook de jongens van bezorgdienst "Bezorging24" waren ontzettend aardig en zetten het bed netjes in elkaar, Bezorgtijd kwam ook... Toon meer
Wat een fijne ervaring. Na eerst elders een bed gekocht te hebben waar ik na 6 maanden levertijd mijn aanbetaling heb terug gevraagd uiteindelijk bij Aktie Boxspring uitgekomen. Daar hebben wij binnen... Toon meer
Op zoek naar een nieuwe boxspring, matras of topper? Dan bent u bij Aktieboxspring aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod tegen een zeer voordelige prijs. Wij leveren rechtstreeks vanuit onze eigen fabriek zodat we onze boxsprings, matrassen en toppers tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Ook zijn er hierdoor veel modellen en verschillende maten beschikbaar. Tenslotte biedt Aktieboxspring gratis bezorging en montage van boxsprings aan, waardoor u uw nieuw boxspring direct kunt gebruiken. Ook krijgt u 2 jaar garantie op alle boxsprings, toppers en matrassen. Wilt u graag een of meerdere van onze modellen uittesten of in het echt bekijken? Dan kan! Breng dan een bezoekje aan onze beddenoutlet in Oostzaan!
Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Door kennissen gewezen op Aktieboxspring. Mijn ouders hadden een nieuw bed nodig en hebben deze uiteindelijk hier gehaald. De service is top en een snelle levering!
Aktie Boxspring heeft alles wat ik zoek, ik ben snel geholpen en de levering ging snel
Bed is van goede kwaliteit en was snel in huis. Top service!
Snelle klantenservice en duidelijke informatie
Top ervaring met AktieBoxspring.nl! We hebben onlangs een boxspring gekocht en zijn absoluut tevreden.
Erg fijne bedden, en zeker niet te dure prijs.
Goede ervaring en service. Erg blij met het bestelde product. Top
Nieuw bed besteld en alles verliep zoals gehoopt, goede service en keurig product
een bed besteld voor mijn studentenkamer en hij kwam vlug aan en was van zeer goede kwaliteit
Heel erg blij met mijn nieuw bed!
Perfect, precies zoals ik had gehoopt. fijne klantenservice.
Ik slaap als een roosje sinds ik hier een bed heb aangeschaft
Bedje ligt super! lig tegenwoordig bijna elke dag op tijd in bed