Maak al jaren fotoboeken bij Albelli, ik ben hier heel tevreden over. Goede prijs / kwaliteit verhouding, makkelijk in gebruik ( op mijn laptop) en zeer snelle aflevering in de brievenbus. Regelma... Toon meer

Ik had een storende tekst fout gemaakt op de voorpagina van een fotoboek. Ik vroeg of ik nogmaals de kortingscode kon ontvangen om het boek opnieuw af te laten drukken. In plaats van de kortingscode k... Toon meer
Prima programma, mooie kwaliteit fotoboeken. Maar ze missen wel een aantal extra opties: bv ronde -of andere vormen- (kleur-)kaders, goudopdruk. Al meermalen de wens uitgesproken, maar helaas.... Va... Toon meer
Ik heb met plezier mijn 7e fotoboek gemaakt, maar ik stuitte wel op een teleurstelling. Tot en met vorig jaar kon ik op elke pagina als achtergrond een foto nemen die ik met een aantal stappen veel... Toon meer
Wij zijn er voor de verhalen. De mooie, de ontroerende, de verhalen die je steeds opnieuw wilt horen. Wij houden je verhalen levendig als op de dag dat je ze beleefde, zodat jij terug kan kijken op je hoogtepunten en je verheugen op die komen gaan. albelli begon in 2003 met de verkoop van fotoboeken in Nederland. Daarna werden de activiteiten al snel uitgebreid naar diverse Europese landen en het Verenigd Koninkrijk. Tegenwoordig kunnen klanten ook bij ons terecht voor wanddecoratie, kalenders, kaarten en andere fotoproducten. albelli NL maakt deel uit van Storio group. In totaal voeren we acht merken in veertien verschillende landen en bedienen we meer dan 11 miljoen klanten. Daarmee zijn we een toonaangevend bedrijf voor persoonlijke fotoproducten in Europa. Wij blijven ons vernieuwen, zodat onze klanten hun mooiste herinneringen met elkaar kunnen blijven delen. We brengen momenten tot leven, elke keer opnieuw. Breng jouw verhalen tot leven met onze persoonlijke fotoproducten van hoge kwaliteit, zoals fotoboeken, wanddecoratie, kalenders en cadeaus. Met onze innovatieve software maak je in een handomdraai van iedere creatie iets unieks. Verwen jezelf of verras een ander met een attent cadeau. Onze fotoproducten worden met de grootste zorg gemaakt. Zo kun jij al die mooie momenten herbeleven – groot, klein, gepland of onverwacht – en ze jarenlang dicht bij je houden.
Klanttevredenheid gegarandeerd
Wij willen dat je bij ons een onvergetelijke ervaring hebt.

alelli B.V. Stationsplein 53-57, 1012 AB, Amsterdam, Nederland
- 020-7083513
- https://service.storiogroup.com/hc/nl/p/contact
- albelli.nl

Laatste aanbiedingen
Vraagt klanten om een review
De kwaliteit van het fotoboek is heel…
De kwaliteit van het fotoboek is heel goed. Snel geleverd. Ik ben blij met het fotoboek, het is een mooie herinnering aan de vakantie
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Goede doel
Ik bestelde 6 dezelfde fotoboeken over het opstarten van ons hospice, voor het bestuur. We bestaan bijna 1 jaar en hebben groot respekt voor de volhardendheid van de oprichters. Ik verwachtte een mooie korting voor dit goede doel, maar nee, daar doet Albelli niet aan.

Antwoord van albelli
Kaarten eenvoudig te ontwerpen en resultaat maakte een professionele indruk.
Editor voor het maken van de kaarten is eenvoudig en heeft goede functionaliteit. Snelle levering. De kwaliteit van de kaarten en de kwaliteit van de afgedrukte foto's is heel goed. Het resultaat maakte een professionele indruk.
Albelli levert mooie fotoboeken
Albelli levert mooie fotoboeken. Het programma is niet moeilijk. Ik moet zelf beter letten op de rode marge lijntjes om het resultaat nog beter te maken. De kleuren zijn ook goed.

Antwoord van albelli
Prima kwaliteit en snelle levering
Prima kwaliteit en snelle levering. Ook de klantenservice is prima.
Alleen maar goede ervaringen.
De levertijd is uitstekend
De levertijd is uitstekend, binnen een paar dagen is het bestelde product eengekomen.
goede kwaliteit ,niet duur
Snel geleverd
Snel geleverd, foto’s staan er niet mooi op want de witte kaders zijn er links en onderaan bij vele maanden afgesneden… erg jammer!
Nog steeds niets ontvangen
Nog steeds niets ontvangen (en dan bedoel ik inmiddels twee weken nadat ik bericht kreeg dat mijn product aan vervoerder is meegegeven). En dan als reactie (zie hieronder) ook nog een website geven waarvan de pagina niets eens bestaat! Nee, Albelli… dan moet je wel heel veel lef hebben!
Makkelijk hoor!

Antwoord van albelli
Mooie fotoboeken en klantgericht!
Het worden mooie fotoboeken. Albelli heeft een geweldige service als je vraagt naar welke korting je evt.kunt gebruiken als je meerdere exemplaren kiest.
Ze reageren snel op mails, super is dat!
En de leveringstijd is ook prima!
Prachtig album
Goede kwaliteit print op extra dik…
Goede kwaliteit print op extra dik papier met volledig openslaande pagina's geeft wel een hele luxe uitstraling.
snelle levering, mooie foto's
snelle levering, mooie foto's, ben er blij mee om van elke vakantie iets moois vast te leggen.
Ik heb al sinds 2007 in de loop der…
Ik heb al sinds 2007 in de loop der jaren tientallen boeken bij jullie besteld. En was elke keer weer heel blij met het resultaat. Complimenten!