Lees wat reviewers zeggen
Jeg vil til hver en tid anbefale Albertine! Jeg elsker mine kjoler derfra, så behagelige, smukke og i helt fantastiske tekstiler huden kan ånde i! Kundeservicen er i top, man får hurtigt svar hvis... Toon meer
Jeg er super tilfreds med min oplevelse hos Albertineshop. Jeg bestilte en kjole online, og hele processen var nem. Leveringen var også hurtig - jeg modtog min kjole inden for et par dage. Kjol... Toon meer
Jeg købte den smukkeste Clara kjole i sort med blonder fra Albertineshop. Kjolen sidder perfekt. Kvaliteten af stoffet er helt i top, og prisen er særdeles overkommelig. Ros til Albertineshop, som lav... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Albertine er et dansk modebrand, med et øget fokus på lækre og naturlige kvaliteter. Vores udvalg består primært af kjoler i de mest behagelige og bløde kvaliteter, løse silhuetter og nøje udvalgte farver.
Contactgegevens
Højstrupvej 11, 7120, Vejle øst, Denemarken
- mail@albertineshop.com
- albertineshop.com
Køb ikke hos dem længere
Jeg har tidligere været rigtig glad for servicen, men nu er det ikke til at komme i kontakt med virksomheden længere. Det virker også til, at deres hjemmeside er nede. Jeg har en vare, det skal returneres, og er rigtig ærlig over nu måske at brænde inde med noget, jeg hverken kan sende retur eller bruge. Synes det er rigtig dårlig kundeservice, og jeg anbefaler derfor ikke længere at købe hos dem!
Kan ikke komme i kontakt med nogen
Kan ikke komme i kontakt med nogen. Har bestilt en vare, pengene er trukket men jeg har ikke modtaget ordre bekræftelse. Har både prøvet at ringe og bruge funktionen til at de skal kontkate mig. Over 2 dage har jeg IKKE fået det der ligner kontakt. Elendig kundekontakt og hamrende dårlig stil at trække penge uden en ordre bekræftelse.
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Da varen ikke kunne bruges er der ingen returlabel som der står der er med, så må selv købe en.
Efter 16 dage har jeg stadig ikke modtaget penge retur og mail bliver ikke besvaret, finder et andet firma som ejes af samme person og kommer i kontakt. De påstår varen ikke er modtaget, men ved den er da jeg har billede af levering. Først efter konstant telefon opringninger går der 5 min så er pengene kommet retur.
Virkelig dårlig oplevelse,- køb ikke…
Virkelig dårlig oplevelse,- køb ikke her!
Har sendt en ordre retur da den ikke levede op til forventningerne. De skriver at de medsender returlabel,- men det gør de ikke,- skrev efter den,- her svarer de at den medsendes ikke,- så skal de jo ikke skrive det! Det er så også det eneste svar jeg har fået fra dem trods gentagne henvendelser.
Jeg købte og betalte så selv returlabel, og har sendt ordren retur. Jeg har skrevet til dem gentagne gange men hører intet,- jeg har ikke fået mine penge retur. De svarer bare slet ikke.
De skal have 0 stjerner,- men det kan man desværre ikke give her.
Kvalitet
2 virkelig lækre skjorter modtaget. De oser af kvalitet og skiller sig virkelig ud.
Hurtig ekspedition og levering.
Har fået leveret 2 varer hvoraf den ene…
Har fået leveret 2 varer hvoraf den ene var med fejl i stoffet i form af en stor hvid misfarvning på det grønne stof.
Skrev med det samme en mail - da jeg intet telefonnummer kan finde.
Spurgte om jeg skulle forsøge og vaske kjolen eller returnere med det samme.
Fik hurtigt svar på at jeg kunne vaske den - og lykkedes det ikke at få fjernet pletten ville jeg få en ny.
Pletten er ikke væk og jeg har i 4 mail’s forsøgt at få oplyst om fremsendelse af ny som det blev lovet - samt om returnering af den med fejl, da omkostningerne skulle betales af Albertine.
Men Albertine er helt tavs.
Ingen tilbagemelding overhovedet.
Er nu i tvivl om jeg overhovedet får mine penge retur hvis jeg sender produktet retur da jeg kan se på tidligere vurdering at det er svært og kun lykkedes når der laves en dårlig anmeldelse af firmaet.
Først der kommer der en reaktion.
Køb aldrig i dette firma - det er ikke til at komme i kontakt med hvis der er fejl i den leveret varer.
Redigering:
Efter min anmeldelse på Trustpilot har der været kontakt til Albertineshop.
Vi fik en god telefonisk snak og blev enige om levering af ny skjorte.
Denne er modtaget samtidig med at jeg har fået pengene retur. Jeg har derfor intet betalt for skjorten.
Jeg føler ikke jeg kan trække min anmeldelse tilbage - for jeg har nu engang haft den oplevelse som jeg har haft.
Omvendt vil jeg meget gerne med denne redigering anerkende den fine service der er kommet derefter.
Varerne jeg har modtaget er af fin kvalitet - og jeg vil måske endda fremover godt forsøge at handle hos Albertine igen.
Jeg vil anbefale forretningen at få et telefonnummer på hjemmesiden så man også den vej kan komme i kontakt hvis mailen - som min - åbentbart hele tiden kommer i spam.
Igen - tak for den gode snak.
Fødselsdagsgaven var nemt bestilt.
Fødselsdagsgaven blev bestilt og ankom til tiden. Konen er meget tilfreds. Det er godt nok nemt. Det kan jeg varmt anbefale.
Fuld tilfredshed
Så er mine to fine kjoler ankommet. Det gik hurtigt og de passer perfekt, de er så behagelige. Jeg anbefaler gerne Albertine til mine veninder.
Jeg bestilte en kjole som desværre…
Jeg bestilte en kjole som desværre viste sig at være alt for stor. Jeg tøvede med at sende retur fordi ejeren ikke svarede i flere dage på min retur henvendelse. Da jeg så skrev i en offentlig tråd svarede hun at jeg selvfølgelig ville få men penge tilbage. Her en måned efter jeg sendte kjolen retur har jeg stadig ikke modtaget mine penge og ejeren svarer ikke på hverken tlf, mail eller Messenger. Efter jeg skrev en anmeldelse her på trustpilot har jeg nu (en måned efter) fået mine penge retur. Jeg havde ikke misforstået noget som ejer angiver og jeg har alt på skrift. Dårlig stil at tørre den af kunden som en misforståelse. Jeg handler ikke hos Albertines igen.

Antwoord van Albertineshop
God service og kvalitet
Super god service og meget lækker kvalitet og pasform.
Super lækkert tøj
Super lækkert tøj. Jeg har bestilt flere varer over to gange. Er glædeligt overrasket over kvalitet og pasform hver gang. Er stor fan! Hjemmesiden er nem at navigere og varerne kom hurtigt. Kan varmt anbefales.
Bedste fantastiske kundeservice
Bedste kundeservice.
Anne-Sofie er bare så sød og hjælpsom.
Kjolerne jeg har, er fantastiske og jeg får så mange komplimenter 😀
Virkelig smuk kjole
Virkelig smuk kjole, desværre for kort på ærmerne. Hurtig levering og lige så hurtig returnering af beløbet. Jeg kommer helt sikkert tilbage en anden gang😊
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, hurtig levering og kjolen jeg bestilte passede så fint
De dejligste bukser til så fin en pris
De dejligste bukser til så fin en pris
Og hurtig levering
Kan varmt anbefales
Hurtig levering og virkelig smuk kjole
En dejlig kjole til en virkelig god…
En dejlig kjole til en virkelig god pris!
Hurtig levering 👍
Hurtig levering .
Hurtig levering .
Super lækker kvalitet og str passer.
Anbefaler helt sikkert til andre.
Lækker kvalitet og hurtig levering
Lækker kvalitet og hurtig levering. Kan klart anbefales🍀
👍bukser som jeg har købt
👍bukser som jeg har købt, passer perfekt 🤗
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.