Jeg har tidligere været rigtig glad for servicen, men nu er det ikke til at komme i kontakt med virksomheden længere. Det virker også til, at deres hjemmeside er nede. Jeg har en vare, det skal return... Toon meer
Jeg vil til hver en tid anbefale Albertine! Jeg elsker mine kjoler derfra, så behagelige, smukke og i helt fantastiske tekstiler huden kan ånde i! Kundeservicen er i top, man får hurtigt svar hvis... Toon meer
Jeg er super tilfreds med min oplevelse hos Albertineshop. Jeg bestilte en kjole online, og hele processen var nem. Leveringen var også hurtig - jeg modtog min kjole inden for et par dage. Kjol... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Albertine er et dansk modebrand, med et øget fokus på lækre og naturlige kvaliteter. Vores udvalg består primært af kjoler i de mest behagelige og bløde kvaliteter, løse silhuetter og nøje udvalgte farver.
Højstrupvej 11, 7120, Vejle øst, Denemarken
- mail@albertineshop.com
- albertineshop.com
Fin beskrivelse af tøjet
Fin beskrivelse af tøjet, fandt den rigtige størrelse. Hurtig levering som var pakket fint ind. Fik ikke brug for at sende retur, men virker nemt da der var medsendt retur label.
Hurtig betjening
Super hurtig levering
Rigtig god oplevelse at købe min datters gave hos Albertine. Super hurtig levering selv under Black Week.
Flot design i lækkert blødt stof 😊
Super web-butik
Altid hurtig levering, og fine kjoler der er i web-butikken.
Har intet negativt at skrive om Albertineshop.com
Hurtig levering. Størrelseguides mål passede - så kjolen passer perfekt
Lækre materialer og god komfort hos Albertine
Jeg har - online - købt en flot og tidløs kjole hos Albertine. Materialerne er lækre og der er kælet for detaljer og finish.
Kjolen sidder perfekt og der er god komfort og bevægelsesfrihed.
- Det eneste jeg ærgrer mig over, er at shoppens Andrea-skjorte er udsolgt! ;-)
Det er absolut ikke sidste gang jeg klikker ind på albertineshop.com
Kvalitet og pasform i top
God kvalitet og pasform. Har købt flere skjorter og kjoler til min bedre halvdel. Alt fra Albertine er i god kvalitet og har god pasform. Kjolerne har et lidt "tungt fald" - på den gode måde - så de sidder godt hele dagen. Altid megahurtig levering og god, personlig service
Dejligt behageligt tøj
Dejligt behageligt tøj
Kvaliteten er i top, og priserne er gode.... Jeg har ialt fået 5 kjoler derfra og er super tilfreds.
Lækkert tøj
Virkeligt lækkert tøj. God kvalitet. Glæder mig allerede til næste sæson
2 fine kjoler jeg har købt til en god…
2 fine kjoler jeg har købt til en god pris
Jeg købte den smukkeste Clara kjole i…
Jeg købte den smukkeste Clara kjole i sort med blonder fra Albertineshop. Kjolen sidder perfekt. Kvaliteten af stoffet er helt i top, og prisen er særdeles overkommelig. Ros til Albertineshop, som laver kvalitetstøj, hvor alle prismæssigt kan være med.
Modtog super fin kjole i god kvalitet.
Modtog super fin kjole i god kvalitet.
Handler gerne igen.
Jeg elsker at handle hos Albertineshop
Jeg elsker at handle hos Albertineshop, super lækkert tøj, men god pasform og god kvalitet. Altid hurtig levering -
Lækkert design og super kvalitet.
Kjolerne er SUPER lækre.
Kvaliteten er top.
Dejligt med at mange af modellerne har lommer. Noget der passer perfekt til mit arbejde.
Havde jeg råd havde jeg købt mange flere af de de lækre kjoler. Glæder mig til at se se sommer kollektionen
Hurtig service og varen var perfekt
Jeg er super tilfreds med det tøj
Jeg er super tilfreds med det tøj, jeg har købt hos Albertine. Jeg synes, det er fine og lækre varer i god kvalitet man køber og så til gode priser.
Jeg kommer helt klart til at handle hos Albertine igen
Lækkert udvalg 😍
Rigtig god oplevelse at handle, lækkert tøj. Hurtig levering og flot indpakket. Kjolen jeg købte er så fin og jeg er meget tilfreds med min oplevelse.
Fin Carolinekjole i lækker kvalitet og…
Fin Carolinekjole i lækker kvalitet og god pasform. Tilmed hurtig levering 👍
Lees meer over geverifieerde reviews.