Allergiezorg  Reviews

1.345

3,4

Super fijne producten die direct invloed hebben op mijn klachten. Verder was de klantenservice ook erg behulpzaam en vriendelijk!

Het materiaal is gebruiksvriendelijk. Jammer is dat de hoezen om het matras de veerkracht van het matras verminderen, waardoor slaapcomfort minder is. Tot op heden heb ik nog geen positief resultaat g... Toon meer

Ik vond het goed en snel. Ik ondervond een nadeel, namelijk dat het winkelwagentje weer leeg is als je niet snel genoeg je bestelling afrondt. Ik wilde meerdere dingen bestellen en wilde tussendoor in... Toon meer

Gemiddeld

1K reviews

Alle reviews

(1.345)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Aanrader!

1 december 2024

Goede producten, jammer van de exhorbitante prijsverhoging

Hele goede creme van Sanamedi, Skin Balance. Waar ik erg droevig van wordt is dat deze skin balance 2 jaar geleden 14,95 per 75 ml kostten en nu zijn opgeslagen naar € 22,95 voor t zelfde product. Dat is een prijsopslag van 54% ? Sanamedi en allergieshop.nl zijn feitelijk 1 bedrijf en zo'n beetje de alleenheerser op allergiegebied. Voor mij voelt het als gebruik maken van de machtspositie. Jammer, ik begrijp de inflatie, maar de inflatie was de afgelopen 2 jaar geen 54%.

3 november 2024

Dekbedvulling ligt op de slaapkamervloer!

In april 2018, een hoofdkussen, een matrashoes, een molton ( deze zijn prima) en een 4 seizoenen dekbed Sanamedi Gold Cocoon gekocht bij Allergiezorg, ter waarde van €539,60. Het dekbed bestaat uit een dunne en een dikker dekbed. Het dekbed ligt fijn.
Vanaf het begin zie ik vulling uit het dekbed op de slaapkamer vloer liggen. Heel vervelend! Nergens heb ik een opening kunnen vinden. Onlangs hield ik de dikste dekbed tegen het licht en zag ik dat de middelste vakken bijna geen vulling meer hebben. Ik denk dat de vulling door de tijk en ook door het dekbedovertrek naar buiten komt. Dit mag naar mijn idee niet gebeuren bij zo'n duur dekbed van €539,60. 1 Keer heb ik de dekbedden proberen te wassen, in bad. Dit is geen doen! Het water komt met heel veel moeite door de tijk. De vulling wordt zo niet gewassen. Heel veel lucht komt er wel door. De vulling kan wel door de tijk naar buiten, maar het sop gaat er amper doorheen naar binnen. Ik denk, in de wasmachine zal dit niet veel anders zijn. Heel veel lucht.
Het is geen dekbed om te wassen. En dit voor mensen met een allergie. Nooit meer zo'n dekbed.

14 oktober 2023

Goed advies en uitstekende service!

Vorige week een prijzige order geplaatst van 3 luchtreinigers en 2 luchtkwaliteitsmeters voor in huis. Ik werd vriendelijk en zeer deskundig te woord gestaan door een heer van dit bedrijf. Producten werden supersnel bezorgd. Bij levering was er een klein probleempje met een onderdeel van een luchtreiniger, wat snel en doeltreffend werd opgelost. Uitstekende service en klantvriendelijke ervaring hebben we gehad!

23 november 2022

Dure Pantera topper 220cm geschuurd na…

Dure Pantera topper 220cm geschuurd na 1 jaar.
Bij de bestelling werd niet verteld dat 200cm standard maat is en 20 cm wordt geplakt.

Op de site zie ik dat nu 2022 niet meer het geval is. Dat is i.i.g positief en dat 220 cm aan een stuk wordt verkocht. Het treurig is dat toen ik contact nam met mijn klacht werd me gezegd dat ik de enige klant was met zo een klacht en dat ik naar de Gamma moest gaan om universele kit te kopen en vervolgens zelf te plakken.

Ik voel me niet serieus genomen

Deze meneer, ik neem aan dat hij de eigenaar is van het bedrijf, niet netjes geweest

Topper bij de grofvuil.

28 april 2022

Goed advies!

Onze dochter werd regelmatig wakker met een verstopte neus. We hebben advies gevraagd aan Allergiezorg en zijn perfect geholpen. Ze wordt nu weer uitgerust wakker!

9 juni 2021

Gescheurde matras na minder dan 1 jaar

Afgelopen jaar heb ik een matras en twee lakens gekocht voor mijn huisstofmijt allergie. Helaas ontstond er een scheur in mijn matras naar een half jaar (bij de kant waar mijn hoofd ligt). Hierbij heb ik meteen contact gezocht met de klantenservice, want dit is nog nooit eerder voorgekomen in het verleden met mijn oude matrassen. Jammer genoeg werd ik niet echt serieus genomen, gaven ze eerst mij de schuld over het stuk maken van de matras en zeiden ze dat het komt omdat ik de hele tijd met mijn hoofd beweegt, wat een schurend beweging maakt en uiteindelijk leidt tot een scheur in je matras (onlogisch want ik lig met mijn hoofd op mijn kussen en het is überhaupt nooit voorgekomen bij mij andere matrassen). Later heb ik weer contact gezocht en zeiden ze dat het nooit eerder voorkwam, wat ik ook begrijp want dit zou nooit moeten en kunnen gebeuren bij een nieuwe matras. Maar jammer genoeg gaven ze weer mij de schuld en zeiden ze dat het alleen maar door een mes gescheurd kan worden (wat weer nergens op slaat, want welke persoon met enorme huisstofmijt allergie gaat zijn matras tegen huisstofmijt van 300,- matras ongeveer vernielen). Echt onzin en heel triest. Uiteindelijk hebben ik de keuze gekregen om een nieuwe hoes te kopen voor 100,- euro of het te laten maken, wat nergens op slaat want normaal gezien zou je hier garantie op krijgen.

3 juni 2021

Fijn

Goed geregeld!
ga meer daar bestellen.

25 december 2015

erg goed

De hoezen waren snel in huis en zijn makkelijk in gebruik door de ruime rits. De rits had van mij alleen wat steviger mogen zijn.

het helpt echt.

Een allergie hoes om de matras gedaan en het genies is een heel stuk minder. ik vond het opzoeken van de allergie hoes moeilijker dan het bestellen,dat was zo gepiept .Het product was binnen de tijd geleverd prima.

Weer lekker slapen

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe hypoallergene pocketveringmatras; veeeel minder klachten en ligt heerlijk. Ik heb er een extra hoes bij gekocht, zodat ik deze regelmatig kan wassen plus twee hypoallergene kussenslopen. 's Morgens niet meer benauwd zijn en vrij kunnen ademen, super.

De levering ging razendsnel en perfect.
Enig klein minpuntje: het plastic wat om het matras zat ter bescherming was vies en stoffig, wat niet echt fijn is. Deze moest ik eerst schoonmaken voordat ik het hagelwitte matras eruit haalde, anders zou het matras wellicht vies worden. Ik begrijp dat matrassen liggen opgeslagen in een stoffig magazijn, maar misschien dan even een lap eroverheen halen voor verzending?
Verder zeer tevreden met mijn aankopen.

16 november 2015

Ritssluiting sluit niet van een der hoezen

Product ziet er goed uit. Echter na de wasbeurt (verplicht) bleek bij een der hoezen de ritsluiting steeds open te gaan staan op het lange gedeelte van de hoes.

10 november 2015
Logo Allergiezorg

Antwoord van Allergiezorg

Goedendag heer van Hese,

Vervelend te lezen dat een rits blijkbaar niet goed werkt, wilt u dit aub aan ons doorgeven, dan kunnen we u een nieuwe hoes sturen. U heeft dit bij ons niet gemeld.

Service team allergiezorg