Hele goede creme van Sanamedi, Skin Balance. Waar ik erg droevig van wordt is dat deze skin balance 2 jaar geleden 14,95 per 75 ml kostten en nu zijn opgeslagen naar € 22,95 voor t zelfde product. Dat... Toon meer
Super fijne producten die direct invloed hebben op mijn klachten. Verder was de klantenservice ook erg behulpzaam en vriendelijk!
Het materiaal is gebruiksvriendelijk. Jammer is dat de hoezen om het matras de veerkracht van het matras verminderen, waardoor slaapcomfort minder is. Tot op heden heb ik nog geen positief resultaat g... Toon meer
Ik vond het goed en snel. Ik ondervond een nadeel, namelijk dat het winkelwagentje weer leeg is als je niet snel genoeg je bestelling afrondt. Ik wilde meerdere dingen bestellen en wilde tussendoor in... Toon meer
De Ring 5, 5261 LM, Vught
- 073-6127031
- info@allergiezorg.nl
- allergiezorg.nl
Goed
Ondanks een fout in de levering ben ik tevreden. De fout is snel en adequaat hersteld.
Prima
We kunnen nog niet heel duidelijk zeggen of het daadwerkelijk helpt. Maar we merken enigszins verbetering
goede en snelle service
Ik bestel al mijn allergievrije producten bij Allergiezorg en ik ben nog nooit teleurgesteld.
Snelle levering top
Alles goed verpakt en een snelle levering!
Top!!
Goed materiaal, perfecte levering
Duidelijke website. Maten en prijzen staan duidelijk beschreven. Supersnelle levering. Zeer tevreden.
positief
Overzichtelijke en uitgebreide site,en een snelle levering.
Prima producten
Wij zijn zeer tevreden over de producten, de levering en de bestelling!
Prima service
We kregen in de showroom een prima voorlichting over alle materialen en juiste adviezen. De levering was er binnen een dag en de matras zelfs binnen vier dagen. De materialen voldoen uitstekend. Ook de financiële kant is prima verzorgd. Allergiezorg kan ik sterk aanbevelen.
prima, allemaal heel duidelijk en voorspoedig
zie beoordeling en titel!
Zoals verwacht: erg tevreden
De neemboomspray besteld tegen huisstofmijt. Ik ben erg tevreden, al het textiel in huis ingespoten en al ruim 1,5 week geen last meer gehad!
uitstekende product
Alle eerst wou ik zegen dat ik de servies van allergizorg.nl prima vind als je iets besteld word heel snel bezorgt daarna over de product ik ben zeer tevredene ik heb last van husstofmijt en ik heb Een matrashoes en een allergeendicht dekbedovertrekje met een kussenhoes besteld en ik slap nu heerlijk het verschil is 90 procent ik slap lekker zonder verstopte neus .
Zeer tevreden over levering en producten
Zeer tevreden over levering van kussen en anti huismijtspray.
Goede, snelle service!
Goede, snelle service, duidelijk bestel proces en goede informatie voorziening!
goed
levering is snel, service is goed, bij telefonische vragen een direct antwoord,
Heb een foutje in site ontdekt en dit doorgegeven helaas leverde dit geen extra op.
A van Wijhe
allergiehoezen om matras en dekbed
snelle levering, fijne hoezen, goede beschrijving erbij
het betreft een matrashoes van Sana Medi Gold van 140/200/16 cm
en een dekbedhoes van 200/200 cm
Bestelproces
Overzichtelijke website.
Korting via zorgverzekeraar.
Duidelijk via track en trace wanneer product geleverd wordt.
Duidelijke website en snel geleverd. Ben tevreden!
Kon beter
Ik heb voor het eerst besteld, een fles spay tegen huisstofmijt. Ik vond de gebruiksaanwijzing niet duidelijk. Moet het matras aan beide zijden ingesprayd worden?
Verder zaten er kleine gaatjes in de sokken waar ze voor het verpakken aan elkaar vast gemaakt waren met enkele steken. Toen ik daarover belde werd gezegd dat die gaatjes weer dicht zouden trekken na het wassen. Niet dus. De sokken zijn wel fijn, en ik heb ook geen verstopte neus meer 's nachts.