Allergiezorg  Reviews

1.345

3,4

Hele goede creme van Sanamedi, Skin Balance. Waar ik erg droevig van wordt is dat deze skin balance 2 jaar geleden 14,95 per 75 ml kostten en nu zijn opgeslagen naar € 22,95 voor t zelfde product. Dat... Toon meer

Super fijne producten die direct invloed hebben op mijn klachten. Verder was de klantenservice ook erg behulpzaam en vriendelijk!

Het materiaal is gebruiksvriendelijk. Jammer is dat de hoezen om het matras de veerkracht van het matras verminderen, waardoor slaapcomfort minder is. Tot op heden heb ik nog geen positief resultaat g... Toon meer

Ik vond het goed en snel. Ik ondervond een nadeel, namelijk dat het winkelwagentje weer leeg is als je niet snel genoeg je bestelling afrondt. Ik wilde meerdere dingen bestellen en wilde tussendoor in... Toon meer

Gemiddeld

1K reviews

Alle reviews

(1.345)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

snelle verzending, weinig klantenservice

De producten die ik heb besteld ter bestrijding van huisstofmijt doen hun werk voor zover mogelijk. Samen met andere maatregelen is er veel minder allergie. Of de neemboomolie echt zijn werk doet is nog moeilijk in te schatten.
Donsdeken is apart fijn maar samengesteld voor de winter heel onhandig met de bevestigingen met dubbele knopen die dan loslaten tijdens gebruik waardoor je een opgepropt geheel krijgt. Hoezen van evolon zijn stroef en niet meegevend materiaal waardoor het voor verstelbare bedden ongeschikt is. Ik zou het fijn vinden als deze site matrashoezen zou aanbieden die wat meegeven en bewegen.
Ik had de klantendienst enkele vragen gesteld en kreeg daar gewoon geen antwoord op. Antwoorden werden heel vlug afgeraffeld afgedaan waardoor ik nooit een antwoord op mijn vraag heb gekregen. Zij zeggen aangepaste hoezen te kunnen maken, maar als daar vragen rond binnenkomen, wordt er niet geantwoord. Dat vond ik teleurstellend.

9 juli 2015

top beddengoed

Goede service en snelle levering. Ik ben er blij mee en slaap beter en wordt beter wakker.

8 juli 2015

vol enthousiasme!!!

Ik heb een bijzonder fijne ervaring gehad door deze artikelen te bestellen!
de dekbedden zijn tot nu toe goed bevallen! Fantastisch en ik voel, dat het al wat beter met mij gaat! Ik wacht nog op de hoes voor de topmatras.
Dan moet het helemaal te merken zijn.
Geweldig deze korting. Ik geef het door aan iedereen.

2 juli 2015

prima!

Het bestelde product, is op de vermelde datum,
in prima staat ontvangen en voldoet geheel aan onze eisen.

30 juni 2015

Uitstekende kwaliteit en supersnel geleverd!!

Overzichtelijke site, goede kwaliteit aan producten. Had nog een paar vragen en heb daar de klantenservice voor gebeld, ik werd snel geholpen en de man wist waar hij het over had en was erg vriendelijk. Had de levering binnen 1 dag binnen. Fantastisch!

29 juni 2015

Voor onze luchtreiniger nieuwe filters besteld. De korting die de verzekeringsmaatschappij geeft is gelijk verrekend, dus je hoeft niets te declareren. En de bestelling werd snel geleverd. Hele goede service

29 juni 2015

Matras

snel en netjes bezorgd, en mijn zoon slaapt inmiddels al 2 nachten heerlijk op zijn nieuwe matras!

28 juni 2015

Snelle levering en hoge kwaliteit

Eerst telefonisch contact gehad met een zeer behulpzame man, daarna een hoes voor matrassen besteld op de website en binnen korte tijd was het pakketje in huis. Kreeg ook nog eens korting door mijn zorgverzekering. Product voldeed aan mijn verwachtingen.

28 juni 2015

Top geregeld

Ging iets fout met het adres.

Ze bellen met het huis waar het geleverd.
Vervolgens met mij gebeld.

Alles opgelost, zonder enige moeite.

25 juni 2015