Ben al sinds 26-11 bezig met een pakket ter waarde van 86,80 dat niet ontvangen is, heb nu al herhaaldelijk gevraagd om mijn geld terug te ontvangen omdat er niet geleverd is, eerst wilde ze een onder... Toon meer
Mijn allerliefste en mooiste partner vond hem stinken op mijn gezicht, maar hij kent de natuurlijke geuren niet van perfectie, want kokos en alle oliën die erin zitten snuif ik liever dan dat ik ooit... Toon meer
De pyjama’s zijn in zo’n korte extreem gaan pluizen en niet meer in vorm. Dit had ik echt niet verwacht van de kwaliteit die werd beloofd. Teleurgesteld.
Zeer slechte service en kwaliteit. Ik heb enkele weken een aankoop gedaan via hun website. Na het betalen van de producten,kreeg ik 3 dagen later een bericht dat bepaalde producten zijn uitverkocht e... Toon meer
High end vegan en cruelty-free cosmetics
Nederland
- almaaz.nl
Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
De SHITTT meer kan ik niet zeggen❤️❤️
De tanning cream is echt heel fijn en…
Ik heb meerdere producten van ALMAAZ en ik vind de tanning cream echt een top product het maakt mijn huid heel mooi egaal met net dat extra tintje.
Hoop dat deze snel weer te koop zal zijn.!
Ook heb ik de cleansing foam die ik iedere dag gebruik, me huid word er zacht van en het ruikt heerlijk.
De toner vind ik zelf niet zo fijn maar zo iets is ook erg huid gericht. Heb de toner aan een vriendin gegeven met een iets vettere huid en voor haar werkt de toner dus wel echt goed.
En de creamy highlighter geeft net dat beetje extra glans die ik zelf echt mooi vind.
Kortom ik ben erg tevreden over de producten van ALMAAZ.
Ook de bestelling was erg vlot had me pakketje dag later al in huis.
Te mooi om waard te zijn
Ik ben helaas niet tevreden over de producten. De tanning cream vlekt in mijn gezicht. Na alle reviews te lezen dacht ik dit moet wel goed zijn, maar helaas. Ik heb ook de vitamin drops geprobeerd en merk geen verschil behalve een droge huid wat niet hoort. Ik ben ook twee weken aan het smeren en doen maar helaas geen resultaat. Ik vind een eerlijke review ook erg belangrijk.

Antwoord van almaaz.nl
het trekt snel in en je hebt ook gelijk…
het trekt snel in en je hebt ook gelijk een moistured skin met een mooie tint 🤩 !
Ik kan niet wachten tot de voorraad weer aangevult is!
Beste uitvinding ooit
Goedendag..
Wou hierbij melden dat de creme zeer hydraterend is en een mooi kleurtje geeft. Het trekt snel in en werkt prima naar toebehoren. Het past zich ook aan bij de huid, want ik ben best wel droog van mezelf, en het maakt mijn huid wat vettiger.
Ik heb wel 1x vlekken gekregen door een stomme fout, ik had het niet eraf gespoeld en de volgende dag gewoon nog 1x gebruikt. Dat was niet de bedoeling
Verder petje af, want ik heb altijd al van die niet gezond-uitziende donkere kringen gehad die ik maar met concealer weg probeerde te werken.. Ik heb ook echt een super gevoelige huid, maar tot nu toe nooit last gehad van de creme! Het hydrateert enkel en maakt de huid zacht en egaal!!!! Ik kan jullie geruststellen dat sommige zure nietsnuttige dommige vrouwtjes gewoon jaloers zijn op deze team (Almaaz) en daardoor maar proberen te zeggen dat het make-up is. Nee!! Dit is geen make-up! Dit is een hydraterende, natuurlijke, voedende en egaliserende creme!
Ik wou dat ik zoiets had kunnen uitvinden jaren geleden🤣🤣🤣
Ik vertrouw op Almaaz-cosmetics, al helemaal door de natuurlijke producten.
Xx Sarah
super blij met de tanningcreme
super blij met de tanningcreme, ik kan niet wachten tot die weer op voorraad is.
Aangezien mijn tube bijna leeg is.
overige producten zal ik zeker ook proberen!
Leuk product maar niet voor mij
Een neutrale kleur verpakking, handig en compact om in je tas mee te nemen. Heeft een aangename geur, ik heb het een 3 sterren gegeven omdat het vrij droog is het trekt opzicht snel in maar omdat het best snel droogt op het gezicht heb ik een groot kans op vlekken en of oneffenheden. Daarnaast krijg ik er puisten van, en of ik kan niet tegen 1 van de ingrediënten of het blokkeert mijn poriën.
heaven
aller eerst, degene die deze creme heeft uitgevonden.. ik ga je voeten kussen!
ik ben altijd voorzichtig geweest met mijn gezicht en wilde nooit zomaar dingen erop smeren... de meeste merken zeggen over hun product dat het natuurlijk en vegan is, maar dat is niet zo!!!
van deze creme weet ik vrijwel zeker dat het natuurlijk is!! want heb geen jeuk, irritaties, of puistjes gekregen!! de bedoeling van deze creme is ook niet om je wallen te behandelen, het is ook niet om OP je wallen aan te brengen, maar OVER je wallen heen, zodat je wallen minder opvallen. (wat sommige mensen niet begrijpen zag ik in deze reviews) ik heb altijd al een bleek gezicht gehad, mensen denken dat ik drugs gebruik (ja zo wit ben ik), heb gewoon weinig pigment, en door deze creme krijg ik zo'n mooie glow op me face, mensen zeiden me gelijk dat ik er veel gezonder uitzag en vroegen me of ik een ijzer infuus heb gehad..
achja, hoe je het draait of keert, ik zal de dagcreme zeker opnieuw bestellen als die op voorraad is.
de design is ook erg goed, niet van die lelijke patroontjes of kinderachtige hartjes, gewoon lekker basic. en je kan NOOIT zeggen dat "basic" imitatie is van een ander.
basic is basic.
aanrader!!!!! groetjes Y