Banner for Alpy.com

Alpy.com Reviews

12.740

4,7

Vriendelijke bediening. Enkel jammer dat we toch op voorhand alles haden gereserveerd en betaald z'n toch ter plekke mee in de lange rij moesten aanschuiven. De verdere hulpe gedurende de hele week... Toon meer

Prima geregeld, makkelijk te reserveren en goede prijs /kwaliteit. Wel jammer dat je maar 1 soort snowboard kan kiezen en er geen premium opties zijn. (Zoals een step-in binding)

Nadat ik ski’s gereserveerd had, kwam ik er na een kwartier achter dat ik de verkeerde week had ingevuld. Na telefonisch contact te hebben gehad, had ik binnen 5 minuten de gewijzigde bevestiging binn... Toon meer

Snel en vriendelijk geholpen. Skischoenen die op mijn geleende ski’s moesten goed afgesteld. Had per ongeluk volgende week pas geboekt maar was geen probleem.

1. Skiverhuurservice
  2. Snowboardverhuurservice
  3. Sportmateriaal verhuurbedrijf

Your hassle-free ski rental starts here. As Europe's leading ski rental marketplace, we connect you with over 1,150 partner shops in 11 countries. Skip the long lines and the heavy lifting. Book your high-quality ski and snowboard gear online in just a few steps and pick it up at a convenient location, or even have it delivered and save up to 65%. With us, you save time, money, and can get straight to what matters: enjoying the slopes.

Your Perfect Ski Day, Made Easy

Book Smart. Ski More.
With Alpy.com, you get more than just a booking—you get a seamless start to your ski holiday. Our mobile-friendly platform and multilingual support make it easy to find the perfect gear, save up to 65% on rentals, and enjoy free cancellation until the day before pick-up.

Your Satisfaction, Guaranteed

100% Satisfaction or Your Money Back

We are committed to ensuring you are completely satisfied with your ski rental. If you're not happy for any reason, simply contact us for a full refund or exchange.

Promotion box for Alpy.com

The Magic Potion for your ski rental

Compare over 1 150 Alpy.com ski rental locations all across the alps.

Uitstekend

13K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(12.740)

4.875 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Duidelijke site

Duidelijke site, snel gedaan

22 februari 2026

Skihuur

Eenvoudig te boeken, goede prijs-kwaliteit en prima service van de medewerkers van het verhuurpunt

15 februari 2026

Het Alpy.com team

Goede service, en een serieuze korting, wat wenst een mens nog meer?

Ik ben altijd zeer achterdochtig met prijskortingen. Maar toen ik mijn prijs zag vs de prijs in de winkel, was het toch even schrikken. Dus ja, de volgende keer bestel ik weer via Alpy.com. Gemakkelijk bestellen, minder gedrum in de skishop, en een pak goedkoper!

8 februari 2026

Snel

Snel, kwaliteit en prijsbewust

15 februari 2026

Goed en snel geholpen

65% goedkoper zegt Alpy… blijkt 6%

Per e-mail wordt er tot 65% besparing voorgehouden. Uiteindelijk is dat “maar” 6 %…. Eigenlijk zijn dat soort mails zeer misleidend.

Bedankt voor uw review.

Inderdaad zoals u ook vermeld zijn kortingen tot en met 65% mogelijk via onze website, dit betekent niet dat elke winkel 65% korting aanbied via onze website.

U kunt deze kortingen krijgen in een combinatie van de standaard kortingen aangeboden op onze website, en een extra promotiecode, deze promotiecode geeft u over het algemeen een extra 5-8% boven op de al bestaande korting.

Wij hopen het hiermee goed te hebben uitgelegd.

Fijn geholpen

Fijn geholpen, en erg vriendelijk

Super makkelijk

Super makkelijk

13 februari 2026

Materiaal niet toereikend

Het reserveren ging eenvoudig via de site. Hervis was ook goed bereikbaar en personeel vriendelijk.

Voor de 14 jarige als volwassene opgegeven om betere ski’s te kunnen huren, die waren prima.
Echter, voor mijn zoon van 10 gaven ze veel te kleine ski’s mee maar hadden geen langere. Een halve dag geprobeerd, huilend op de piste, uiteindelijk nog ergens anders nieuwe ski’s moeten huren en 40 euro extra kwijt.
Als ik dit vantevoren wist had ik liever alles bij een partij gehuurd.

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons om te horen van uw ervaring met de winkel, echter op dit moment beoordeelt u ons als online boekingsplatform met hierin de services die wij online bieden. U krijgt na afloop van uw boeking de mogelijkheid om de winkel zelf te beoordelen, hiermee kunnen wij uiteindelijk ook onze services als boekingsplatform naar u als klant verbeteren.

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk

Snelle service

Alles stond klaar

Alles stond klaar, ze waren behulpzaam

12 februari 2026

Efficient en goedkoop

Verhuur verliep soepel en de prijs online was veel beter dan in de winkel

7 februari 2026

Materiaalwissel onduidelijk?

Het huren ging makkelijk. Er staat bij kinderen echter bij het boeken 'materiaalwissel'. Bij andere verhuurders betekent dat dat er gewisseld kan worden tussen ski en snowboard. Bij Alpy blijkbaar niet, want toen onze dochter wilde snowboarden moesten we die los huren bij de verhuurder en kregen we niets terug van de skihuur. Erg jammer en onduidelijk. Volgens de verhuurder was de materiaalwissel alleen dat je andere schoenen of ski's kon krijgen als ze niet goed waren, maar dat lijkt me vanzelfsprekend...

6 februari 2026

Bedankt voor uw review.

Via onze website word inderdaad het materiaal wisselen als optie aangeboden, naast deze optie staat er een i voor informatie, hierin word duidelijk vermeld dat met deze optie u de mogelijkheid heeft om 1 maal te wisselen van materiaal binnen dezelfde materiaal categorie.

U kunt deze optie gebruiken om tijdens uw verblijf van skis te wisselen als bijvoorbeeld de weer condities veranderen. Of als u off-piste wilt skiën na enkele dagen.

Er word word niet vermeld dat het wisselen van skis naar snowboard een mogelijkheid is.

Zeer goed geregeld

Zeer goed geregeld, vanaf de site gemakkelijk te regelen en op locatie alles top

13 februari 2026

Uw alpy.com-team.

Goede duidelijke en snel werkende…

Goede duidelijke en snel werkende website met een prima online korting

19 februari 2026