Nu har jeg 3 gange forsøgt at kontakte jer på den eneste mail adresse i har på jeres hjemmeside, men i reagerer slet ikke på min reklamationssag. Det er jo ikke forde i ikke har haft tid, første gan... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ledte efter lidt "strand" tilbehør til den kommende Nudist sæson og efter nogen tids "surfen" rundt på nettet, faldt jeg over Altertystys og de skuffede bestemt IKKE! Fandt præcis det jeg søgte i et b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det er altid en fornøjelse at handle hos Tys-Tys! Altid fantastisk og diskret service at finde hos de ansatte i butikken. Man får en varm velkomst, og de deler glædeligt ud af deres produktviden... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har lige modtaget min pakke fra jer og jeg er super tilfreds! Jeg havde lidt problemer med leveringen, men det var postnord der ikke levede op. Jeg elsker de varer jeg har købt, de er super god k... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Tys-Tys er en dansk sexshop med over 50 års erfaring indenfor salg af sexlegetøj. Vores fysiske butik i hjertet af Århus C, er dermed Danmarks ældste sexshop. Det gør, at vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af sex legetøj samt kyndig vejledning – så kommer du altid hjem med det helt rigtige produkt når du handler hos Tys Tys . Efterspørgslen på sexlegetøj i høj kvalitet til lave priser er stadig stødt stigende, hvorfor vi ser det som vores fornemmeste opgave, at have det bedste udvalg på markedet til nogle af Danmarks laveste priser. Vores mål er ikke at blive den største forhandler, men den bedste. Vi ønsker at have det bedste udvalg i sexlegetøj til både mænd, kvinder og par. Vores levering er altid hurtig og 100% diskret.
Contactgegevens
Paradisgade 17, 8000, Aarhus, Denemarken
- 71960787
- kontakt@altertystys.dk
- altertystys.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Min bedre halvdel bestilte en vare
Min bedre halvdel bestilte en vare, ved check ud i webshoppen valgte han Postnord hjemmelevering, hvilket også stod på kvitteringen tilført i det samlede beløb ved check ud.
I dag får vi så en besked fra DAO, at vores pakke er på vej og vil blive leret om 2-4 dage, samt at den skal afhentes i en pakkeshop 4 Km Fra vores bopæl "Pænt træls"
Vi ringer til Altertystys support, hvor vi kan få tilbudt et gavekort som et plaster på såret, nej tak! Ser hellere at i frem over får styr på jeres forsendelser, så jeres kommende kunder ikke betaler for en fragt de ikke får, Vi endte med at smide 15 kr,- på gulvet, herre gud det kan vi overleve, pointen her er at i skal få styr på jeres fragt!

Kan varmt anbefale Altertystys
Kan varmt anbefale Altertystys! Min ordre ankom allerede dagen efter bestilling, og derudover virker det til at være rigtig gode kvalitetsprodukter til overraskende lave priser ift. andre webshops. Positiv oplevelse alt i alt.

Antwoord van Tys-Tys.dk
Hurtig service og sød og personlig…
Hurtig service og sød og personlig betjening
Det var dejligt, at der var en mulighed for at få personlig betjening, selvom det var over nettet. Jeg chattede med en sød medarbejder, og det hjalp virkelig meget. Jeg modtog også lynhurtigt min pakke. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler her.

Hurtig og diskret
Hurtig og diskret. Super nemt at bestille, men kunne godt bruge en vejledning om hvor lang tid et æg skal oplade inden brug, men eller er der ikke noget.
Hilsen Maria

OK oplevelse
Første gang, jeg har handlet på siden. Men helt fint - og neutral afsender :)

Antwoord van Tys-Tys.dk
Dejlig overskuelig webshop med gode…
Dejlig overskuelig webshop med gode produkter til vanvittigt billige priser ifht. markedet. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler derinde :-)
En KLAR anbefaling herfra!

Antwoord van Tys-Tys.dk
Bestilte nogle varer som allerede kom…
Bestilte nogle varer som allerede kom dagen efter. Mega god service og vildt gode priser.
jeg vil helt klart anbefale AltErTysTys til andre

Dit is Trustpilot