Tys-Tys.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nu har jeg 3 gange forsøgt at kontakte jer på den eneste mail adresse i har på jeres hjemmeside, men i reagerer slet ikke på min reklamationssag. Det er jo ikke forde i ikke har haft tid, første gan... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ledte efter lidt "strand" tilbehør til den kommende Nudist sæson og efter nogen tids "surfen" rundt på nettet, faldt jeg over Altertystys og de skuffede bestemt IKKE! Fandt præcis det jeg søgte i et b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er altid en fornøjelse at handle hos Tys-Tys! Altid fantastisk og diskret service at finde hos de ansatte i butikken. Man får en varm velkomst, og de deler glædeligt ud af deres produktviden... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige modtaget min pakke fra jer og jeg er super tilfreds! Jeg havde lidt problemer med leveringen, men det var postnord der ikke levede op. Jeg elsker de varer jeg har købt, de er super god k... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sex toy-winkel
  2. Sexshop
  3. Erotische kledingwinkel
  4. Lingeriewinkel

Geschreven door het bedrijf

Tys-Tys er en dansk sexshop med over 50 års erfaring indenfor salg af sexlegetøj. Vores fysiske butik i hjertet af Århus C, er dermed Danmarks ældste sexshop. Det gør, at vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af sex legetøj samt kyndig vejledning – så kommer du altid hjem med det helt rigtige produkt når du handler hos Tys Tys . Efterspørgslen på sexlegetøj i høj kvalitet til lave priser er stadig stødt stigende, hvorfor vi ser det som vores fornemmeste opgave, at have det bedste udvalg på markedet til nogle af Danmarks laveste priser. Vores mål er ikke at blive den største forhandler, men den bedste. Vi ønsker at have det bedste udvalg i sexlegetøj til både mænd, kvinder og par. Vores levering er altid hurtig og 100% diskret.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super service. Hurtig levering.

21 november 2020

Hej Hanne,

Tusind tak for de søde ord. Vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang :)

Hav en dejlig dag!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hej Lars

Vi er rigtig kede af du har haft 'dårlig' oplevelse. Jeg vil rigtig gerne hjælpe med at finde et produkt, som har mere et formal at give en orgasme, frem for et forspil, som det produkt du har købt :)

Smid mig gerne en mail på: pernille@alwebtech.dk så hjælper jeg dig gerne.
Rigtig god dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, nemt og diskret 🤗👍👍

19 oktober 2020

Hej Ditte

Mange tak for de søde ord, vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang.

Hav en dejlig dag!

❤️☺️☺️☺️

Tak til Pernille :)

10 oktober 2020

Hej Bassam :)

Tusind tak og vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang.

Hurtigt levering

30 september 2020

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse :)
Det betyder meget for os. Håber alt var som det skulle være :)

It is a great shop

It is a great shop. Great delivery on time. Discreet package.

30 september 2020

Hello Yavor..

Thanks :)
I am really glad to hear you liked your items :)

godt og sjovt

Det produkt jeg købte er godt og sjovt til par. Jeg prøvede den med min kæreste og vi have det sjovt men rigtig hyggeligt!

👍🏻 Fra mig

26 september 2020

Hej Cecilie

Dejligt at i kunne lide det! Vi håber at måtte sende noget til jer igen en anden gang

Lynhurtigt og alt ok

25 september 2020

Hej med dig :)

Mange tak for anmeldelsen, det er vi utroligt glade for :)
Vi forsøger vores bedste

MVH Pernille, AlterTysTys.dk

Fantastisk service

God service, fantastiske priser og yder kundeserviceminded!

19 september 2020

Hej Lisa..

Tusind tak for de søde ord! Det betyder utrolig meget.
Håber vi må sende dig noget igen en anden gang!

Super god service.

Super god service.

Hurtig levering og gode produkter

13 september 2020

Hej Anders

Tusind tak for de søde ord!
Vi forsøger at gøre vores bedste

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og gode produkter.

Jeg synes at det er virkelig en god service. min pakke kom meget hurtigt efter jeg havde bestilt den.
og så er produkterne meget gode og man får en rigtig god nydelse og det giver en rigtig god gnist imellem mig og min partner.

20 augustus 2020

Hej Arngerd :)

Dejligt, at vi kunne hjælpe med det!

Voksen julekalender

Vi havde en voksen julekalender fra altertystys. Den kom hele vejen rundt og for og bag. Et tilpas varieret udvalg var repræsenteret i lågerne, uden at det nogensinde blev overvældende bizart. Kvaliteten var oftest god, måske lige på nær de få aggregater med udskiftelige batterier. Det, af hensyn til miljøbelastning og anskaffelsesbesværet i en akut situation. 😉👍

15 augustus 2020

Hej Søren :)

Heldigvis kan man få sååå meget sexlegetøj i dag, som er genopladeligt! Og det holder også bedre. Håber vi må sende noget til dig igen en anden gang..

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode produkter der i den grad lever op til forventningen.
Hurtig betjening og hurtig levering.
Alt i alt bestemt et sted jeg handler igen og varmt anbefaler

10 augustus 2020

Hej Maiken!

Dejligt, vi forsøger hele tiden at have de bedste produkter på markedet :)

Fantastisk!!!

Vi har indtil videre, købt en ting hos dem og det er simpelhen så lækkert kvalitet og lever op til de forventninger vi havde.
Også er der virkelig god service, og hurtig levering!

10 augustus 2020

Hej!! :D

Tusind tak.. Vi håber at måtte handle med jer igen en anden gang

Nem og hurtig afhentning

Stort og spændende udvalg på nettet, samt hurtig og effektiv service. Jeg bestilte lidt på nettet og kunne afhente det to timer senere nede i butikken. Thumbs up (Y)

7 juli 2020

Hej Søren :)

Mange tak! og Du er altid velkommen en anden gang..

God service.

2 juli 2020

Hej David

Mange tak :) Vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang

Fint

Fint, billigt og hurtigt. Vare som forventet. Alt i orden.

30 juni 2020

Hej Kitta

Tusind tak for de søde ord! Vi håber at måtte sende varer til dig igen en anden gang..