Efter 7 fantastiske år med AMERO som vores systemleverandør, kan jeg kun give mine allerbedste anbefalinger. Lige fra starten fik vi en super god introduktion og opstart, og vi har igennem a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vores butik har haft glæde af Ameros kassesystem de seneste to år nu. Nemt at finde ud af og supporten er fantastisk og hurtig de få gange vi har haft behov for hjælp. Jeg kan varmt anbefale Amero til... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kan kun anbefale Amero! Vi har igennem ca 5 år benyttet os af Amero gennem vores fysiske butik og Webshop Huset Ollie. Altid god service og hurtig hjælp på telefonerne, hvis vi har haft problemer ell... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har lige fået opsat to kassesystemer i vores hovedafdeling i Silkeborg og nye afdeling i Aarhus. Vi har haft fornøjelsen af Jonas Myhlius, som har været med fra start til slut. Han har gennem hele... Toon meer
Kassesystemer fra Amero har uanede muligheder, og de gør det nemt og hurtigt for dig at betjene kunder og optimere din forretning. Vi rådgiver dig til den bedste løsning for din forretning, og du sparer tid med integrationer til både ERP, økonomi, WMS og webshop.
Gunnar Clausens Vej 32, 8260, Viby J, Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Jeg havde den mest fantastiske korrespondance med Steffan, Emil og Steffen! Trods en masse udfordringer, forstod de bekymringen fra min side og tog hånd om det så hurtigt som muligt. Jeg er SÅ imponeret over den måde jeg blev behandlet på. VIRKELIG god kundeservice af et team der vil gå den ekstra mil for at hjælpe kunden. Tusind tak.

Antwoord van Amero ApS
Vi har været rigtig glade for jeres ydelse, vi har valgt en løsning med intigreret online bestilling, som i ikke kunne tilbyde.
Vi fandt en god løsning på ophævelse af samarbejdet.

Antwoord van Amero ApS
God og saglig rådgivning i beslutningsfasen. Hurtig og proff installation.

Antwoord van Amero ApS
Vi havde i Allround Musik brug for et nyt kassesystem, der kunne integrere med vores webshop.
Amero kom med et attraktivt setup, der hjalp med at automatisere mange processer inkl. en plan for yderligere muligheder i fremtiden.
Fin hjælp og support med opsætning og tilpasning.

Antwoord van Amero ApS
Amero har været min ERP partner de seneste 11 år og har været en stor støtte i opsætningen og den daglige drift af systemet som understøtter webshop og kasseapparaterne. Der er ikke noget problem der er for stort eller småt. De har, og vil fremadrettet være, en vigtig partner på min retail rejse.
Ann Uglvig
Kollektionshuset

Antwoord van Amero ApS
Vi følte os i trygge hænder hos FlexPOS og Amero, da vi skiftede ERP system og skulle opgradere vores kasseapparat software. Konsulenten havde helt styr på processen og var på forkant med de problemer, der kunne tænkes at opstå. Han var desuden god til at forklare processen i et sprog, så alle kunne være med.
FlexPOS fungerer upåklageligt i den daglige drift. Opstår der en sjælden gang et problem, er det nemt og hurtigt at komme i kontakt med en konsulent, så problemet kan blive løst.

Antwoord van Amero ApS
Klasse kassesystem! Har kun oplevet venlig, hurtig og nem service! Bl.a fra Steffan som var vores kontakt.

Antwoord van Amero ApS
Jeg har haft fornøjelsen af Amero kassesystem nu i 10 år. Altid hurtig hjælp på telefonen - skulle der være en udfordring i hverdagen.
Så skal du have nyt kassesystem, kan jeg anbefale at kontakte Amero.

Antwoord van Amero ApS
Som nyopstartet virksomhed havde jeg en bekymring omkring systemet og især BackOffice delen, da jeg havde store krav til mulighederne, og efterfølgerne supporten, for at sikre vi kom godt fra start.
Jeg Fik anbefaling af en ven om at snak med Steffan fra Amero, Min oplevelse var helt fantastisk, Steffan forstod mit behov og solgte mig en løsning der spiller max, BackOffice mulighederne som ”admin” giver mig den total overblik og rapportere, som jeg har behov for, for at kunne drifte min virksomhed.
Jeg vil også takker diverse supporter, for når man ringer ind med issue eller har en ide, så ser de altid muligheder når man kommer med forbedrings forslag
Aldrig har jeg oplevet en support der tager tlf så hurtigt, og hvis evt. issue ikke løses med det samme, så vender de ALTID tilbage ind for meget rimelige tid.

Antwoord van Amero ApS
Tak Amero for super god service :)
vi har kun godt at sige om handelen vi gjorte med amero, da vi åbnede vores Sushi Daily på Færøerne.
Systemet er enkelt og servicen er god, tommel op her fra.

Antwoord van Amero ApS
Amero har ydet en rigtig god vejledning i forhold til valg af kassesystem, da vi åbnede vores garnbutik i Egtved.
Ringer man til support svarer de med det samme og man kan være sikker på, at få den hjælp man efterlyser.
Tryllemasken ApS

Antwoord van Amero ApS
Im an English volunteer at Røde Kors. I emailed for help in English.... They actually wrote a WHOLE document for me.. Amazing customer service! (i even got grumpy with them and they still helped me).. Thank you.. By the way Super brilliant easy system to use.

Antwoord van Amero ApS
Steffan er altid hjælpsom. Generelt får vi altid hurtig hjælp til at læse evt problemer.

Antwoord van Amero ApS
Vi har haft glæden af Amero i mange år efterhånden både til salg i fysisk butik samt online, og vi vil til enhver tid anbefale deres system til andre.
Hvis der har været problemer, så er det blevet løst hurtigt, og deres support er super dygtige til at hjælpe.

Antwoord van Amero ApS
Tak til Amero og Steffan for en god oplevelse for os og vores kunde. Vi henvendte os til Amero, da vores kunde gerne ville have en kasseapparat løsning der kunne integreres med FTZ+ og E-conomic. Steffan styrede processen professionelt og vi følte os i gode hænder hele vejen. Så stor anbefaling herfra
Charlotte, Kvist & Jensen Aalborg

Antwoord van Amero ApS
Amero har løst vores behov til perfektion. Altid imødekommende og hjælpsomme. Udfordringer bliver løst professionelt. Kassesystem og webshop fungerer til vores behov uden problemer.

Antwoord van Amero ApS
I forbindelse med udvidelsen af vores butikker søgte vi et nyt simpelt og brugervenligt kassesystem.
Vores valg faldt naturligt på Amero og FlexPOS, hvor Sfeffan og Hasse forstod vores problematikker i forhold til lagerstyrning, integration til DanDomain, e-conomic.
Installationen forløb nemt og Amero's kundeservice er altid behjælpelig med evt. spørgsmål vedr. FlexPOS BackOffice samt hardware.
Jeg kan derfor varmt anbefale at tage en snak med Amero, hvis du overvejer nyt kassesystem.
/Kasper
HAVS

Antwoord van Amero ApS
Fantastisk firma der bare hjælper hele vejen.
Brugervenligt og dejligt og fungerer perfekt mellem hjemmeside og Kasseapp.

Antwoord van Amero ApS
Vi bestilte et nyt kassesystem hos Amero i midten af oktober, som blev installeret den 28/10-22 og må bare sige WOW!!! alt gik over al forventning og de medarbejdere, der har været inde over integration, installation m.v. har været super søde og hurtige til at svare på alle vores spørgsmål. 😊
Derudover er det vildt fedt, at teamet har et smil på læben, når vi snakker med dem og de er ekstremt gode til at svare på alle de spørgsmål vi havde.
Kan absolut kun give Amero vores varmeste anbefalinger.

Antwoord van Amero ApS
Systemet er blevet rigtigt lækkert efter det nye opdatering i 2023, og mere brugervenligt (som var i forvejen). Vi som boghandlere er rigtig glade for jeres forbedringer. Kan varmt anbefales. Venlig kundeservice.

Antwoord van Amero ApS
Lees meer over geverifieerde reviews.