Efter 7 fantastiske år med AMERO som vores systemleverandør, kan jeg kun give mine allerbedste anbefalinger. Lige fra starten fik vi en super god introduktion og opstart, og vi har igennem a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vores butik har haft glæde af Ameros kassesystem de seneste to år nu. Nemt at finde ud af og supporten er fantastisk og hurtig de få gange vi har haft behov for hjælp. Jeg kan varmt anbefale Amero til... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kan kun anbefale Amero! Vi har igennem ca 5 år benyttet os af Amero gennem vores fysiske butik og Webshop Huset Ollie. Altid god service og hurtig hjælp på telefonerne, hvis vi har haft problemer ell... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har lige fået opsat to kassesystemer i vores hovedafdeling i Silkeborg og nye afdeling i Aarhus. Vi har haft fornøjelsen af Jonas Myhlius, som har været med fra start til slut. Han har gennem hele... Toon meer
Kassesystemer fra Amero har uanede muligheder, og de gør det nemt og hurtigt for dig at betjene kunder og optimere din forretning. Vi rådgiver dig til den bedste løsning for din forretning, og du sparer tid med integrationer til både ERP, økonomi, WMS og webshop.
Gunnar Clausens Vej 32, 8260, Viby J, Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Super lækkert og nemt kassesystem..
Meget rimelig i pris og tilvalg..
meget bruger venligt og er der noget, så er det bare at ringe til deres support.
Så får du den bedste service der findes..
Kan klart anbefales!
Jeg ledte efter et alternativ til Ajour, som vi havde været utilfreds med længe. Jeg havde ikke hørt om Amero, men fandt dem selv på nettet, og tog kontakt til dem. Fra dag 1, fik jeg en super service af Jonas Myhlius, som førte mig trygt igennem hele processen mht nyt hardware, software, systemintegration, opsætning i vores gelato shop mv. Jeg har været umådelig tilfreds med håndteringen af hele processen, og har ikke oplevet en support og opfølgning bedre end det Amero tilbyder.
De havde fået 10 stjerner, hvis jeg kunne give det. Så TAK for et vildt brugervenligt og nemt system, som fungerer. Mvh Helle Schmidt, Mammis Gelato, Århus
Vi havde længe ledt efter et kassesystem til Autobranchen uden held. Så faldt vi over Amero, som kan levere et system der bare virker. Det er brugervenligt, nemt og overskueligt, Super support, God opstart med instruktion Og så er der integration med både FTZ+ & E-Conomic. Vores liv er blevet meget nemmere!!!! Kan anbefales til alle i Autobranchen med FTZ+ & E-Conomic!!!!
Som iværksættervirksomhed er et samarbejde med Amero ikke attraktivt.
Deres kundeservice er uacceptabel, og de evner ikke at vurdere kundes behov-og sælger, hvis muligt, et alt for dyrt produkt/service-med lang binding og horrible muligheder for efterfølgende tilpasning.
fantastisk team der levere det de lover og følger alt til dørs. Jeg er super glad for at jeg valgte Amero, og den support og back up funktion der er sidder bare lige i skabet
Rigtig god service og dejligt nemt system. For en uerfaren dog lidt besværligt at gennemskue systemerne - men Amero er god til at vejlede!
Vi har været meget tilfredse med vores kasseapparat og kan varmt anbefale Amero.
Integrationen med e-Conomics er perfekt.
God service samt nemt og overskuelig betjening af kassesystem samt backoffice modul!
Da vi søgte kasseløsning til vores butik kom vi i kontakt med Amero ApS og det har hele vejen fra første kontakt frem til nu været positivt. Uanset hvem man taler med i firmaet er der smil og hjælpsomhed. Systemet kører upåklageligt og vi kan kun varmt anbefale det til alle andre
Kan kun på det kraftigste anbefale Amero. Dejlig nemt system. Sød og ekstrem hjælpsom personale. Man bliver altid mødt med en venlig tone og de går rigtig langt for at afhjælpe ens problem. Ville til enhver tid vælge Amero igen.
Super service og søde mennesker
Vi har kun haft gode oplevelser med Amero. Altid søde mennesker i den anden ende af røret, som står klar til at hjælpe - også selvom det er noget man selv kan gøre online men man ikke har helt styr på.
3.Halvleg er super tilfreds :)
Kan kun anbefales!
Jeg vil meget gerne anbefale Amero til andre virksomheder. Jeg har haft en god opstart, og kunne til hver en tid ringe og få hjælp.
Jeg er meget tilfreds.
Vi har siden slutningen af 2015 brugt Amero som leverandør af vores kassesystem, hardware og forbrugsstoffer. Vores engros cash & carry butik er opbygget med standardsystemer, krydret med et ”customiseret” rapportsystem (afregning til ”shop in shop” partnere) udviklet af Amero.
Vi har fra starten nydt godt af Ameros dygtige forretningskonsulenters brede indsigt, som har formået med enkle og simple løsningsændringer, at forvandle et detailsystem til et komplet engrossystem med integreret webshop. Deadlines, aftaler og priser overholdes. Gennem Ameros netværk af eksterne specialister er der udviklet specielle procedurebeskrivelser til e-conomic, der letter vores afregning af kommisionssalg med udenlandske partnere.
Forbrugsstoffer leveres fra dag til dag. Driftsstabiliteten er i top – det kører bare. Alt dette giver langt mere værdi i dagligdagen end den beskedne pris på anskaffelse, support og softwareabonnementer. Mine varmeste anbefalinger til en FlexPOS løsning med Amero som leverandør.
Super god service og altid hjælp at hente ved problemer.
Super professionelt ungt team, de har styr på sagerne, kan varmt anbefale flexpos kasse system
Tænk dig godt om og undersøg markedet grundigt inden du beslutter dig for at bruge dette firma.
Du får ingen manual og heller ingen besked om ændringer eller forbedringer. Får du problemer med din terminal, kan du være sikker på at fejlen er din egen og at du derfor skal betale for at få fundet fejlen.
Når du først har startet samarbejde med dem, kommer du aldrig ud af det igen. de acceptere nemlig ikke en opsigelse. heller ikke selvom de godkender den på skrift.
"Vi kan godt acceptere opsigelse i forhold til vores gælende betingelser som lyder således:
§7 - Licenser og hosting Løbende ydelser betales som udgangspunkt altid 3 måneder forud, medmindre andet er aftalt. Kunden forpligter sig automatisk til en ny periode, hvis ikke ydelsen opsiges minimum 3 måneder før aftaleudløb.
Derfor løber supportaftalen på FlexPOS ind til d. 31.08.2016."
Da vi på trods af den ovenstående, godkendte opsigelse, fortsat blev faktureret support og ikke ville betale for det, lukkede de blot vores kasseterminal.
Sådan løser man nemlig problemerne hos Amero. Som de skrev:
"Vores løsning indeholder support-aftale og så er den ikke længere"
"Vi ønsker den fulde betaling og dette inkl. support og hotline.
Der er ikke så meget fra vores side som står til diskussion."
Lees meer over geverifieerde reviews.