Amero ApSReviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter 7 fantastiske år med AMERO som vores systemleverandør, kan jeg kun give mine allerbedste anbefalinger. Lige fra starten fik vi en super god introduktion og opstart, og vi har igennem a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores butik har haft glæde af Ameros kassesystem de seneste to år nu. Nemt at finde ud af og supporten er fantastisk og hurtig de få gange vi har haft behov for hjælp. Jeg kan varmt anbefale Amero til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun anbefale Amero! Vi har igennem ca 5 år benyttet os af Amero gennem vores fysiske butik og Webshop Huset Ollie. Altid god service og hurtig hjælp på telefonerne, hvis vi har haft problemer ell... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Softwareverkoper

Geschreven door het bedrijf

Kassesystemer fra Amero har uanede muligheder, og de gør det nemt og hurtigt for dig at betjene kunder og optimere din forretning. Vi rådgiver dig til den bedste løsning for din forretning, og du sparer tid med integrationer til både ERP, økonomi, WMS og webshop.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De allerbedste anbefalinger herfra.

De allerbedste anbefalinger herfra.
Jeg har altid oplevet imødekommende, venlig og god support, når det har været nødvendigt med tilretninger i opsætningen eller når jeg har haft spørgsmål til brug af systemet.
Jeg har følt mig tryg, hvilket har været afgørende, når jeg som solo-selvstændig i forvejen har mange andre bolde i luften.

29 november 2022

Kære Anette

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af Amero. Det sætter vi stor pris på.

Som en lille gulerod, er du nu automatisk med i lodtrækningen om en kurv med lækkerier! Vi trækker en vinder i starten af december, så der er lidt godt til ganen i løbet af julemåneden.

God dag og glædelig jul.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Amero giver en rigtig god service og…

Amero giver en rigtig god service og support

4 november 2022

Hej Marna
Tusind tak for, at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse. Det er vi meget taknemmelige for. Du er nu automatisk med i lodtrækningen om en kurv med lækkerier! :-)

Hvis du har uddybende kommentarer til din anmeldelse, hører vi meget gerne fra dig. På den måde har vi mulighed for at løfte os og blive bedre.

Rigtig god dag.

Modeloppen og Hoppeloppen i Aabybro

Vi startede en loppebutik for kvindetøj og accessories, og skulle bruge et bookingsystem og et kassesystem. Efter lidt søgning fandt vi Amero som dækkede begge dele i samarbejde. Så vi skulle kun finde "en" løsning, der dækkede hele vores behov. Det var super nemt i en meget travl iværksætter perioden.
Man bliver holdt i hånden i hele processen, så man kan koncentrere sig om at starte butikken.
Det var ligeledes vigtigt for os, at der var en hurtig og reel kundeservice når man har brug for den. Vi har haft brug for hjælp flere gange og har altid fået den tilfredsstillende.
De bedste anbefalinger fra Modeloppen og Hoppeloppen i Aabybro:-)

1 februari 2022

Kære Modeloppen/Hoppeloppen

Hvor er det bare fedt, at I har taget jer tid til at sætte lidt ord på jeres oplevelse med Amero - det er vi meget taknemmelige for, og vi håber, at det kan hjælpe andre i lignende situation, som går med overvejelser om en loppebutik :-)

I ønskes en rigtig god dag.

Didde, Amero

100% skræddersyet kassesystem

Vi valgte Amero da deres system havde de funktioner, som vi skulle i vores i butik. Vi blev modtaget med åbne arme af fantastiske konsulenter der er engageret i vores forretning og kommer med forslag til løsninger, som vi ikke havde tænkt.
Opsætningen tog mindre en 1 time også kunne vi i princippet have åbnet butikken.
Alt i alt et 100% skræddersyet kassesystem til netop vores butik - der opdaterer ændringer i BackOffice eller fakturaer fra e-conomic hurtigere, end du kan nå at skænke en kop kaffe :D

Høj femmer til hele Amero-holdet!

Rasmus Andersen
Garn & Kaffe ApS

12 oktober 2022

Kære Rasmus

Det er simpelthen så skønt at modtage din anmeldelse - tusind tak for din tid. Forhåbentlig kan det være med til at inspirere andre, som har lignende behov som dig. Vi er glade for at kunne hjælpe!

Du er automatisk med i lodtrækningen om en kurv med lækkerier! Og så kan det da være, vi lige skal forbi en dag snart og teste det der med en kop kaffe ... ;-)

God dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

''Amero har hjulpet mig med en kæmpe…

Amero har hjulpet mig med en kæmpe opgradering af hele systemet bag min butik. Det var et stort skridt for mig at skifte både kassesystem, webshop og regnskabssystem på én gang. Men Amero har været yderst behjælpelig og en meget kompetent sparringspartner, både hvad angår vejledningen til den rette løsning for mig, men også i supporten efterfølgende. Før i tiden havde jeg en webshop i et meget tungt system, som slet ikke fungerede optimalt - nu har jeg DanDomain webshop, som snakker sammen med mit kassesystem, og som fungerer upåklageligt. Jeg sparer en masse tid på den store reducering af manuelt tastearbejde, da jeg eksempelvis kun skal oprette mine varer ét sted i systemet. Hele pakken gør det bare meget nemmere for mig, og jeg kan tilmed sidde og følge med derhjemmefra. Med integrationen til e-conomic slipper jeg også for alt det papirarbejde, jeg havde før, og min revisor er super glad. For mig er det vigtigt, at en samarbejdspartner snakker samme sprog som jeg - og det må man i den grad sige, at Amero gør.

10 oktober 2022

Kære Alice

Tusind tak for de meget fine ord, og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse af Amero med os - det er vi så glade for!

Du er nu automatisk med i lodtrækningen om en gavekurv til en værdi af 200,-.

Du ønskes en rigtig god dag :-)

Didde, Amero

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har Amero kassesystem og kundeklub i…

Vi har Amero kassesystem og kundeklub i vores butik i Hørning og vi vil helt klart anbefale Amero. Der er altid hurtig hjælp at hente når der opstår udfordringer. Medarbejderne hos Ameros salg og teknisk support er meget venlige og hjælpsomme hver gang vi kontakter dem og vi kunne ikke tænke os en bedre samarbejdspartner.

4 september 2022

Kære Alexandra

Tusind tak for de pæne ord. Vi sætter stor pris på din positive feedback. Jeg har personligt været rundt og klappe alle teams på skuldrene her til morgen - det spredte mange smil :-)

Du er nu automatisk med i lodtrækningen om en kurv med lækkerier! Rigtig god dag.

Vi har Amero i vores 2 butikker

Vi har Amero kassesystem i vores butik i Blåvand og Henne.
Det er meget brugervenligt og der er altid hjælp at hente, hvis man ringer til support.
Vi har haft et samarbejde med Jonas Myhlius, som altid er klar på en løsning til gavn for os.
Vi kan kun anbefale deres system til andre.
Alma & Anton

24 mei 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har lige fået opsat to kassesystemer…

Vi har lige fået opsat to kassesystemer i vores hovedafdeling i Silkeborg og nye afdeling i Aarhus. Vi har haft fornøjelsen af Jonas Myhlius, som har været med fra start til slut. Han har gennem hele processen været helt fantastisk! Super rådgivning, punktlig og ikke mindst en herlig og glad mand :-) Vi ser frem til at åbne flere butikker med Amero som kassesystem i alle vores afdelinger.

29 april 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

"Ulden" valgte Amero; de opfyldte alle krav

Amero opfyldte alle vores krav - både funktionelle, IT-arkitektoniske og kommercielle. Det var nemt at komme igang, og vi fik god og præcis hjælp med levering og installation. Opkald til support besvares hurtigt og giver en super service. Desuden er udstyret pænt og diskret i forretningen.

21 april 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tager penge for support når DERES side er i stykker 😡😡

Kæmpe skuffelse efter 7 års samarbejde skal man lede længe efter 😡😡 hvis du fravælger support, på dit kasseabb. Og DERES system fejler, SÅ skal man betale support 1000 kr pr. Time. 😡😡 her er noget af hvad og chefen skrev : så kan vores automatiske synkronisering ikke overfører i den periode og derved stopper den.
Vores system er jo dit system - og det har som sådan fungeret fint og forsøgt at overføre dataen, men ikke fået lov også stopper den selv.

Lad os se hvad nævnes hus siger til det. 😡😡 vh Søren Wiesauer Dykkerbutikken Århus.

8 april 2022

Kære Søren

Igennem mere end 6 år har vi haft et godt samarbejde, hvor du har haft et abonnement inklusiv support hos os.

Du har indenfor de sidste 3 måneder fravalgt din supportaftale for at spare 195,- om måneden, hvilket betyder, at du blot betaler for at have adgang til vores software, men såfremt du skal have hjælp til brug af softwaren, uanset hvad det drejer sig om, så betaler du pr. påbegyndt kvarter jf. vores prisliste, som er 220,- pr. kvarter, du får hjælp fra os.

I din løsning integrerer vi til en tredjeparts software, som på grund af serverproblemer ikke har kunnet tage imod dine dagsopgørelser fra dit kassesystem, som du har hos os, og du ringer derfor ind for at få dette genstartet. Det tager mindre end et kvarter, og derfor modtager du en faktura på 220,- for denne service, idet du har opsagt din supportaftale med os.

Vi har tilbudt dig at kreditere den regning, hvor du så i stedet for kunne komme tilbage på din supportaftale igen. Det har du afvist. I stedet har du insinueret, at du vil fortælle dårligt om os her på Trustpilot, samt at du vil anmelde os til diverse andre.

Vi har endvidere modtaget din opsigelse, og vi vil behandle den, så snart det er muligt.

De bedste hilsner
Jakob Højland - CEO

Dejligt let system

Dejligt let system. Har fungeret perfekt fra dag 1.
De giver god instruktion, og hjælper gerne lige meget hvor lille problemet end er .

11 februari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Amero er et super kassesystem og et godt firma

Amero er et super fint og nemt kassesystem og passer rigtig godt med vores bogføringsprogram.

Vi er så glade for vores kassesystem fra Amero.
Vi fik den bedste oplæring af Stefan, som gjorde at vi kunne betjene kassesystemet med det samme og det har fungeret upåklageligt lige siden.
Stefan var meget hjælpsom og forstod vores behov fra starten og er meget professionel og i øjenhøjde.

Alt er godt og Amero fortjener at være i samtlige butikker i DK.

Mvh
Vino&Co i Ebeltoft

8 februari 2022

Kassesystem

Hos JA Profil fik vi installeret Amero kassesystem, hvor det er integreret med Shopify for lager, og E-Conomic for bogføringssystem. Hele forløbet har været super godt, hvor det hele blev installeret og klar gjort inden de kørte. Lige siden har det kørt perfekt!

12 januari 2022

Flytning til Amero

Vi skiftet fra en it-leverandør til Amero for lidt over et år siden. Fra starten har vi følt os i trygge hænder, og Amero hjalp os med at løse nogle ret udfordrende opgaver, som vores FlexPos kassesytem havde. Vi havde som butik levet med fejl i flere år, indtil Amero tog fat, og løste sagen til ende. Så 60 glade medarbejder fik jeg, da Amero havde løst opgaven, som ingen andre kunne løse.
Vi er glade for, at vi kan kontakte Amero døgnet rundt, og at deres telefoner ikke bare lukker klokken 16:00, som andre virksomheder gør. Det gør, at vores medarbejder altid kan komme i kontakt med et levende mennekser, som hjælper dem med problemet med det samme. Hver gang vi skal have lavet noget nyt, så foregår via god og professionel dialog med Amero. Jeg vil give Amero mine bedste anbefalinger.

17 november 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som iværksætter med spilcompagniet.dk har det været en fornøjelse at samarbejde med Amero der har givet god sparring ift vores behov og guidet os i den rigtige retning med en løsning der fungerer med webshop og lejlighedsvist pop-up-shop.
Professionelle og kompetente folk og fleksible løsninger.

17 november 2021

Go opstart - intuitiv - lækker

Amero var umiddelbart det firma, der matchende vores behov mht. kvalitet, pris og service. Vi havde brug for et kasseapparat med integreret betalings terminal.
Og vi blev absolut ikke skuffede - kasse apparatet er meget intuitivt, det hele fungerer perfekt og den integrerede betalings terminal har løst vores tidligere udfordringer.
- Godt igang inden levering. Inden vi rent fysisk fik kasseapparatet havde vi mulighed for at lære det at kende og lave de første programmeringer over nettet.
- Go opstart. I forbindelse med opstilling fik vi en god introduktion, hjælp til yderligere tilpasninger og inspiration til fremtidige muligheder.
- Intuitivt og let at gå til.
- Lækker design. Vi nyder det hver dag
- Det fungerer. Support har kun været brugt få gang i indkørings perioden.
- vi er meget tilfredse.

24 september 2021

Super betjening

Vi er så glade for vores nye kassesystem.
Vi fik den bedste oplæring af Stefan, som gjorde at vi kunne betjene kassesystemet med det vuns og det fungerer upåklageligt med vores webshop integration.

13 september 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.