Ancestry.se Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Försökt avsluta men det är helt omöjligt. Moment 22. Kommer bara tillbaka till deras chat där man kan ställa frågor. Kommer aldrig rekommendera denna sida till någon. Orsaken är just att de gör det ti... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Nybörjare kan bli totallurade på sina sk hints, hitintills har inget av dem stämt, fått på både min och makens farmor "emigrationsrecords" och ingen av dem flyttade nånstans. Alla övriga hintar helt f... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ja det är något nytt, man är ju lite spänd inför förväntan. Jag tycker att er frågeställning kommer för tidigt. Jag har bara varit inne på sidan en gång efter fullständigt DNA svar. Frågeställningen... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

En diskrepans mellan mail, som ger en analysstatus (vi har nu extraherat DNA) och vad som syns, när man kollar status (på plats 3 av 6). Ett underlåtande att besvara mail, trots bekräftelse på motta... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Zakelijke diensten

Geschreven door het bedrijf

Släktforskning på Internet. Upptäck dina släktingar på världens största webbplats för släktforskning. Bygg gratis släktträd och sök i kyrkböcker på Ancestry.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bra men inte perfekt.

Jag gillar gränssnittet som är snyggt och tydligt. Mycket bättre och överskådligare än t.ex. myHeritage. Sökmotorn är för begränsad, jag använder mig av Arkiv Digital som är bättre för svenska användare. Jag saknar en kromosombrowser och trianguleringshjälpmedel. Det vore också bra att kunna visa trädet i cirkelform för att få en snabb översikt över direkta anor. Kundservicen är bra, jag uppskattar att få information i god tid innan den årliga förnyelsen av abonnemanget. Tips om släkt i USA är i toppklass. Jag är på det hela nöjd med företaget och kommer att fortsätta mitt abonnemang.

Antwoord van Ancestry.se

Hej Stig! Tack för att du släktforskar med Ancestry, roligt att höra att du tänker fortsätta med ditt abonnemang och att du söker släktingar i USA!

Vi uppskattar att du tagit dig tid att recensera dina upplevelse av sajten och ska skicka din feedback vidare till relevant avdelning. Om du önskar så går du även gärna skicka feedback och förbättringsidéer via länken nedan:

Lycka till med fortsatt släktforskning!

Historisk spännande resa

En fantastisk historisk resa att hitta sina släktingar på ett enkelt smidigt sätt. Jättespännande varje gång man sätter sig ner och "forskar" och hittar ytterligare historia.

Det mesta är bra

Det mesta är bra. Jag som inte har grunden, alla gjort innan det fanns på datan. Tycker det är jobbigt med alla dubletter. Annars är det så roligt o intressant.mvh Ulla

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tips från Ancestry

Har testat andra släktforskarsidor. Tycker Ansestry är den som visar tydligast resultat.
Det är svårt att hitta avlidna anhöriga i USA. Skulle önska tydligare tips och att det skulle kunna sökas även i tidningar utan kostnad . Tänker då på de som fanns på slutet av 1800 talet.

12 februari 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Antwoord van Ancestry.se

Hello Hans! We're sorry to hear of any disappointment. If we can be of any assistance, please let us know. You can find our contact details listed via the link below:

We're not sure which product you're using, but if you've taken a DNA test with Ancestry we can also recommend the articles below for insights and tips on how to make the most of the results:

If you're using our subscription service to look for information you can find search tips and research guides below:

Thank you for being a valued Ancestry member!

DNA servicen är utmärkt

DNA servicen är utmärkt. Bra, att jag på ett enkelt sätt, får reda på matchningar, samt att jag kunde ändra på namnet som följer mitt DNA i Ancestry.
Sedan kan det vara mycket svårt att veta om jag har fått rätt person, när jag söker, men det beror nog på knapphändiga Amerikanska uppgifter..

15 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag bestämde mig för att göra ett DNA…

Jag bestämde mig för att göra ett DNA test och jag är imponerad av att inte enbart få DNA-kopplingar bekräftade utan även historik, hur livet i Sverige såg ut och vilka personer i min släkt som levde under dessa perioder! Intressant! Jag är imponerad!

9 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tycker det har funkat bra

Tycker det har funkat bra, spännande med DNA. Söker fortfarande efter min mormors far som enligt rykten var dansk. Så nu hoppas jag på en DNA matchning så att gåtan kan lösas.

1 januari 2023

Antwoord van Ancestry.se

Hej Ewa! Tack för din recension. Vi uppskattar att du släktforskar med oss på Ancestry och hoppas att ditt DNA-test ska kunna hjälpa dig vidare med gåtan kring din mormors far. Med lite tur och detektivarbete så kanske du kan hitta DNA-matchningar som du kan koppla till din mormor, men inte till hennes mamma (möjliga kopplingar via hennes far). Artiklarna nedan kanske kan vara till hjälp:

Upptäck hur du är släkt med AncestryDNA®-matchningar:

Dela upp DNA-matchningar per förälder:

Gruppera och filtrera AncestryDNA®-matchningar:

Hitta biologiska släktingar

Vi önskar ett gott nytt 2023 och lycka till med släktforskningen!

Helt fantastisk

Helt fantastisk. Kan finne slektninger med flere generasjoner bakover. Morro se hvem de slektninger er og hvilket etternavn i før tid.

27 december 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Om vi bara kunde få en kromosomvisare också...

Jättebra när man försöker hitta emigranter i USA. Nya sideview-funktionen intressant. ThruLines är bra. Men snälla - ge oss en kromosomvisare eller åtminstone en tabell över matchande segment så vi kan se VAR vi matchar våra DNA-träffar! Varför ska ni envist vara sämre på det än de andra testbolagen?

16 december 2022

Dubbelkolla

Bra att få många tips från andra forskare.
Lite svårt med sökfunktionen för min del.

28 november 2022

Antwoord van Ancestry.se

Hej John-Gunnar! Tack för att du släktforskar med oss på Ancestry. Vi beklagar om du stött på besvär med sökfunktionen på vår hemsida. Vi vill gärna vara till hjälp och har länkat till våra "kom igång guider" nedan, med tips kring att bygga släktträd och att använda sökfunktionerna på vår sajt:

Kom igång med Ancestry, Lektion 1 - 5:

Om det är något speciellt du undrar över så får du också gärna ta kontakt direkt med vår kundtjänst. Vårt telefonnummer finns här: https://support.ancestry.se/s/contactsupport

Vi önskar lycka till med fortsatt släktforskning!

Dit is Trustpilot