Jag avråder från att anlita detta företag för luftprover (MVOC). Trots att mätningen kräver stängda dörrar för ett korrekt resultat, öppnade tekniker och representant från MKB dörrar under pågående te... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Du skickar fackturor som man inte behöver betala och när du inte betalar den så täknar och en abonnemang och när du inte betalar fakturan så säger dom upp den och så skickar dom en ny faktura för att... Toon meer
Anticimex på väg! Blev irriterad på att ha en företagsbil framför mig i trafiken fredagen den 19 september. 2025 omkring kl 14.30. Irriterad pga. att blinkers tydligen saknades helt på den vita Tess... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Anticimex’s vision is to be the global leader in preventative pest control. We embrace new technology and offer digital pest control around the world.
Contactgegevens
Hälsingegatan 40, 113 43, Stockholm, Zweden
- anticimex.se
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Har ett avlidet skadedjur i huset som…
Har ett avlidet skadedjur i huset som stinker riktigt illa. Efterfrågade om de kan gå in och titta med kamera så att vi kan se var det ligger och ta bort det men "Nej vi gör inte så utan vi kommer med doftkuddar som absorberar lukten" Så det ska alltså ligga kvar och dekompostera medan jag bor i huset. Det här är inte friskt.
Anticimex avtalsstuktur binder fast kunder över tid och resulterar i oskäliga prishöjningar.
I bostadsrättsföreningen har vi en avloppsfälla mot råttor installerad. Den har fångat 3 råttor på ett år. (ca 40 sen installation tror jag) Avtalets uppbyggnad är att man måste säga upp avtalet 3 månader innan ett visst datum varje år. Årsfakturan kommer lägligt inom dessa tre månader, så när man chockas av priset, är det för sent och avtalet löper ett år till.
Vi har betalat 160 000 kr under 5 år för denna fälla, vilket per råtta blir väldigt dyrt. Priset har även ökat med nästan 40%. Vilket i sig är mycket då deras kostnad främst uppstod vid inköp och installation. Så det finns inte riktigt någon rimlighet i denna indexuppräkning, speciellt då inflationen under tidsperioden endast varit 24%.
De verkar leva gott på denna avtalsstruktur och bostadsrättsföreningar där styrelsen ändras över tid.
Jag starkt avråder från att ingå avtal med Anticimex, om ni inte vet med er att någon i föreningen bevakar avtalet och dess datum. Annars blir det kostsamt.
Det är inte heller helt lätt att säga upp avtalet, då knappvalen för detta i den automatiska telefonväxeln inte leder till någon. Det kopplas bara ner. Ingen återkoppling, eller svar på frågor får man. Deras så kallade "innesälj"-avdelning som verkar hantera uppsägningar är genuint ointresserade av hantera detta.
Betalade mycket för 3 besök som inte…
Betalade mycket för 3 besök som inte hjälpte samma dag som dom tog bort råttgiftlådorna var råttorna fortfarande kvar och nu är dom här igen och ringer man dom igen då vill dom att man ska betala igen. Och när dom var här kom dom aldrig in och pratade utan,skrev bara på mail att dom vart här och var dom gjort ett riktigt dålig företag
Otroligt oseriösa och dåligt bemötande
Otroligt oseriösa och dåligt bemötande. Anlita INTE oavsett om du är säljare eller köpare av en fastighet (gäller fastighets besiktning). Dom skulle jaga råttor och andra skadedjur inte besikta hus 🤦♀️
Vill inte komma
Vill inte komma. Getingar i hela huset. Myrr får man en flaska som ska räcka hela året. Deras husbesiktning tar 5 minuter. Fruktansvärt oseriösa.
Okunniga och nonchalanta
Först försökte personen i kundtjänsten bagatellisera skadedjursangreppet och hävdade att hen ”själv hade sett liknande djur i sin lägenhet och det var inte så farligt”. Fick ingen förhandsinformation om vad som skulle göras i lägenheten och när personen som skulle sanera väl dök upp hade den med sig ett billigt medel jag själv kunnat köpa i färgaffären. På mina frågor svarade han att han själv inte var vidare insatt i just detta skadedjur. Efter saneringen såg jag att han inte alls behandlat alla ställen. Väldigt mkt jobb och förberedelse och att ta ledigt från jobbet för nästan ingen insats.
Fullkomligt horribelt företag
Fullkomligt horribelt företag. Har de genom hemförsäkringen och kontaktade de i juli 2025 pga bin i fasaden. De skickade ut en lallare som bara konstaterade att de måste kalla in ”specialstyrkan”. Denna ”styrka” skulle ge en offert och de har ännu inte bemödat sig med att ge någon och nu är det oktober. Hade en snickare inbokad för att åtgärda ett tak över en inbyggd trappa då det inte kommer hålla över vintern och riskerar att skada hela fasaden om den rasar ihop. Fick betala vite då snickaren inte kunde påbörja arbetet pga bin. Kunde inte boka in snickaren på nytt eftersom jag inte vet när Anticimex behagar återkomma. Kommer kosta en hel del att behöva renovera hela fasaden om trappan rasar. Har mailat Anticimex men får inte svar. Kontaktade mitt försäkringsbolag som var ”snälla” och kontakta Anticimex som sa att de skulle återkomma inom kort. Det var i början av september men ännu har ingen hört av sig. Har meddelat de läget och blivit lovad att de ska höra av sig inom en vecka flera gånger men ingen återkommer. Helt absurt att de kan få bete sig hur som helst och komma undan med det. Det ingår i försäkringen men det går inte att anmäla dem och försäkringsbolaget bara hänvisar till Anticimex. Har inte kunnat sova i huset sedan slutet av juli då bina tar sig in. Först skyllde de på semestertider. Specialgruppen kan man inte kontakta, de kontaktar kunden. Smart affärsidé. Eftersom det inte ingår rivning eller återställande i försäkringen kommer det kosta en hel del. Svårt att veta hur mycket eftersom Anticimex inte gett offert ännu. Försäkringen täcker endast saneringen och det kan vara bra för folk att veta. Anticimex menar att de måste riva fasaden för att kunna åtgärda problemet men står som sagt inte för rivning eller återställande. Skadedjursförsäkringen är med andra ord ett skämt. Få företag som kan komma undan med att fullständigt nonchalera kunden och inte utföra det uppdrag de åtagit sig. Att kunden dessutom blir ekonomiskt lidande är ingenting de anser är deras problem…
Anticimex på väg
Anticimex på väg!
Blev irriterad på att ha en företagsbil framför mig i trafiken fredagen den 19 september. 2025 omkring kl 14.30. Irriterad pga. att blinkers tydligen saknades helt på den vita Tessla som Anticimex framförde framför mig från Skövde-Igelstorp. Både i högersväng, vänstersväng och ur rondell var det tydligen omöjligt att få blinkersen att fungera.
Anticimex är ett otroligt oseriöst…
Anticimex är ett otroligt oseriöst företag. När jag hade problem med getingbo på vinden ringde jag dem. De kom inte på avtalad tid och när de väl kom så blev getingarna fler. Ringde dem igen och då kom de inte heller på avtalad tid, utan bara dök upp några dagar senare. Då orsakade de skador på fönster, fasad och min altan samt att stegen med deras medarbetare föll på mig, vilket orsakade personskador. Jag har framställt ersättningskrav mot Anticimex, de har inte erlagt någon betaning, så nu kommer jag att gå vidare med rättsliga åtgärder mot dem.
Hade ohyra i min förra lägenhet som jag…
Hade ohyra i min förra lägenhet som jag i stort sett fick fly ifrån!
Hyresbolaget som jag hyrde utav skickade dit Anticimex. Kom en snubbe som endast lyfte på bäddmadrassen och lyste med en ficklampa för att konstatera att det inte handlade om vägglöss. Trots att jag sade att angreppen på mina ben och fötter kom ifrån köket när jag vistades där. Även min katt hade klåda. Sedan tillbringade han en halvtimme till att stå och hänga mot dörrkarmen så där nonchalant och predikade om hur man skulle dammsuga, tvätta i 60 grader, vädra, torka med vått, sade att min och kattens klåda kunde bero på exem eller allergisk reaktion.
Jag vet hur man städar!
Fick lägga ut massvis med pengar på att försöka sanera lägenheten själv, bla med Kvitt, vilket inte hjälpte då jag tror att ohyran kom ifrån rörchaktet och ventilationen från grannen som hade hela lägenheten full med omhändertagna katter.
Jag fick kasta alla mina kläder och möbler värda ca 50000:-
Inte en krona fick jag av hyresbolaget!
Anser att sådana stora bolag håller varandra om ryggen!
Har aldrig tidigare i mitt liv haft ohyra i mina boenden och tack o lov så kom jag snabbt ifrån den lägenheten och stormtrivs nu i min nya lägenhet utan en endaste oönskad parasit!😀
Anlita inte Anticimex då de är helt inkompetenta!
Dålig bemötande vid…
Dålig bemötande vid bestikningstillfälket
Uruselt telefonbemötande efter Anticimexmiss
Ringer 4/8 om getingar o bålgetingar vid terrass. Stöter på 14/8 om att ingen kommit för att sanera.
Påstår att man missat och hamnat längst ner i kön.
Några dagar senare kommer en sanerare. Bålgetingarna har då bytt bo vilket händer enligt saneraren och tyvärr terroriserar de fortfarande mina biodlingar. Han sprutar i getingboet men idag lever fortfarande getingboet. Ringer upp igen och ber om prioritet men får till svar att sanerare kan komma om upp till 10 dagar och utan minsta beklagande om att det dröjt så länge från 4/8. Jag bestämmer mig då att bekämpa själv med skumspray som jag köper på järnaffären.
Jag rekommenderar verkligen inte att…
Jag rekommenderar verkligen inte att göra en besiktning med detta företag när du köper ett hus. Spara dig själv mycket pengar.
Varning för "Varudeklarerat"
Anticimex Försäkringar har tillsammans med Svensk Fastighetsförmedling utvecklat en slug produkt som kallas för "Varudeklarerat". Produkten syftar till att skapa falsk trygghet för fastighetsspekulanter samt inbringa till intet förpliktigande premier åt Anticimex. "Varudeklarerat" är en väl uttänkt konstruktion. Så här fungerar den: Anticimex besiktningsman undviker att i klartext redogöra för förefintliga skador i besiktningsutlåtandet men rödmarkerar i det finstilta en ikon vilket gör det omöjligt för köparen att få ut något på försäkringen när husskadorna väl upptäcks. Under husvisningen trycker mäklaren från Svensk Fastighetsförmedling hårt på "tryggheten" det innebär med marknadens bästa försäkring samt avsaknaden av husskador i besiktningsprotokollet.
Gör alltid en egen tillförlitlig besiktning och häv alternativt omförhandla köpet om skador upptäcks som Anticimex besiktningsman, sannolikt avsiktligt, ej redogjort för.
Anticimex rekommenderade att göra en…
Anticimex rekommenderade att göra en radon mätning mitt i sommaren, vilket vi gjorde. Det vi inte visste var att det är något man gör under vintersäsongen. Man utnyttjade våran okunskap för egen vinning.
Totalt okunniga
Jag hade en besiktningsman här för att göra en genomgång av huset - någon slags ”extra trygghet” som ingick i min försäkring. Han kom hit och vi gick runt tillsammans. När han sedan skickade till mig vad han skrivit ner i protokollet så var det HELT annat än det han sagt till mig? En torr och fin vind (hans ord) hade i protokollet hög risk för fuktskador och pågående angrepp av mjölbaggar (??), en fasad som han sa skulle hålla fint många år till behövde i hans protokoll åtgärdas omgående. I protokollet stod det om en diskmaskin som saknade droppskydd MEN JAG HAR INTE ENS EN DISKMASKIN??? Så mycket märkliga grejer i det där protokollet….
Jag ringde och påpekade detta varpå han skickade ett nytt protokoll där allt var toppen, även sånt som han sagt var bristfälligt väl på plats? Sjukt oseriöst???
Det är oacceptabelt att kunder inte får…
Det är oacceptabelt att kunder inte får någon information om vad som händer eller när något ska ske. Att inte höra av sig i tid, inte svara på frågor eller lämna kunder ovetande visar på dålig respekt för andras tid, när tider är bokade, och om något ändras. Att hålla tider och kommunicera i förväg är grundläggande i all professionell service. Allt annat upplevs som oseriöst och respektlöst. Detta är min upplevelse med Anticimex. Väldigt dåligt kommunikation.
Otroligt serviceminded personal
Otroligt serviceminded personal! Stor eloge till de! Lyssnade in, guidade hur man skulle gå till väga, vad som behövde göras m.m.
Verkar dock vara ont om personal vilket märks på telefonköer samt att få tid för sanering.
De är inte intresserade av att hjälpa kunderna
När man har problem med skadedjur, t.ex. myror eller möss skickar Anticimex bara ut dosor och fällor som skadedjuren inte alls bryr sig om. När man efter mycket tjat tillslut får dem att skicka ut någon så är väntetiden över två veckor. De kommer då till slut ut och placerar ut gift, men eftersom de dröjt så länge så har skadedjuren hunnit föröka sig enormt. Så giftet minskade bara antalet skadedjur, men tar inte bort dem helt. Man får då kontakta dem igen och be dem komma ut på nytt, men deras väntetid är över två veckor, så nästa gång de kommer ut så har man ju lika mycket skadedjur igen och giftet minskar återigen bara mängden utan att ta bort dem helt, så man måste återigen kontakta dem och vänta två veckor så skadedjuren hinner öka enormt igen. De vägrar dessutom att planera in två besök på en gång, så man skulle kunna få ett nytt besök bara en vecka efter det första. Det skulle lösa problemet med skadedjuren men det är Anticimex inte intresserade av.
FÖRRÄDARE!!!
VARNING! TA INTE UT ANTICIMEX FÖR RÅTTBEKÄMPNING MM. HAR DU DJUR SÅ KAN DE ANMÄLA DIG TILL LÄNSSTYRELSEN OCH DITT LIV KAN VARA FÖRSTÖRT!!
HÄR HOS OSS SÅ HAR ANTICIMEX-TEKNIKERN M.E ESKILSTUNA RUINERAT OSS, SAMT FÖRSTÖRT VÅRT LIV!
FATTAR NI INTE ATT NI HAR SEKRETESS PÅ GÅRDARNA? Ser ni något konstigt, säg till djurägaren först!!! Man ringer inte och skickar bilder till LÄNSSTYRELSEN. MAN PRATAR MED DJURÄGAREN, så kan ”hen” förklara vad som ev. pågår!!
Sedan när livet slutar i KAOS tar ni inget ansvar, håller er anställde om ryggen, trots att vi varit kunder i nästan 60 ÅR!!!
Micke som framgångsrikt utrotat råttorna här, smög omkring och gjorde sitt jobb, utan att anmäla oss till LS!! Tyvärr har han slutat och nya ”UNGTUPPAR” skall visa sig på styva linan! Ledningen tar inget ansvar som sagt var, utan avslutade bara abonnemanget. Ett abonnemang på närmare 50 000 kr per år! FY FAEN FÖR ER! MÅ NI BRINNA I HELVETET!!
Till er som läser detta, var solidariska och anlita INTE detta korrupta, falska bolag!! FYYY FÖR ER!
Dit is Trustpilot