Op 29-12-2025 een bestelling gedaan en netjes ontvangen. Helaas te groot. Een dag later retour gezonden en op 5 januari bezorgd bij retouren van Aspact. Nu 30-1-2026 GEEN reactie van Aspact, geen g... Toon meer
Hoodie besteld bij AspactStores website, was helaas te klein. Retour gestuurd met track en trace. Ondertussen en nieuwe besteld en betaald, deze werd netjes geleverd! Retour is niet opgepakt, geen... Toon meer
Via de webshop een paar schoenen besteld maar twijfelde of de betaling wel goed was gegaan. Meerdere emails gestuurd met een vraag daarover. Geen enkele reactie terug ontvangen !! Omdat ze telefonis... Toon meer
Niet bestellen!!! Hele leuke kleding, maar retourneren van spullen is een grote drama. Tot op heden nog steeds geen geld ontvangen. Ben nu 2 maand bezig om geld terug te krijgen. Organisatorisch heb... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
ASPACT is a high-end fashion store specialized in footwear. ASPACT has multiple stores in the Netherlands. Shop the new collection now online!
3 hoodies besteld 1 ontvangen
3 hoodies besteld 1 ontvangen. Inmiddels 35 mails gestuurd nooit antwoord gekregen. Dit zijn echte oplichters
Ik heb een maand geleden kleding maar…
Ik heb een maand geleden kleding besteld maar er iets fout gegaan tijdens de bezorging ze hebben mij huis nummer er niet bij gezet dus ze hebben terug gestuurd maat ik heb sinds die dag al niks gehoord wat ik raar vind heb al meerdere mailen gestuurd heb niks te horen gekregen
oplichterij
Wat slecht zeg. Ik heb een hoodie besteld en is binnengekomen met een vlek. Heb klantenservice een e-mail gestuurd en kreeg maanden later antwoord voor een foto. Gelukkig heb ik het product nog bewaard netjes in de doos en heb ik een foto opgestuurd.. tot heden nog steeds geen antwoord. Meerdere malen al e-mails gestuurd. Wat een oplichterij
Teleurgesteld, online bestellen nooit weer
Eerder kocht ik altijd fysiek in de winkel truien voor mijn vriend, helaas is de winkel gesloten en blijven de truien erg favoriet bij hem. Daarom toch de keuze gemaakt om online te bestellen. Door de goede erveringen in de winkel had ik nooit eraan gedacht om hier even reviews te lezen. Had ik dat maar gedaan.... Verkeerd artikel ontvangen dat echter ook misvormd was alsof het al een gedragen shirt is. Jogging broek had zoveel pluizen dat we blij waren dat deze niet paste. Contact opgezocht met de klantenservice omdat er een verkeerd artikel was geleverd. Wilden graag het goede artikel ontvangen of dit artikel kosteloos retouren, het was toch hun fout. In de afgelopen 3/4 weken meerdere mails gestuurd en geprobeerd contact te krijgen met het bedrijf maar dat mocht niet baten. Erg teleurgesteld, dat zo'n populair merk dan toch zo'n slechte service biedt. Online bestellen doe ik hier in iedergeval nooit weer...
Beveiligings alarm tag niet verwijderd
Beveiligings alarm tag niet verwijderd. Alarmpoortjes in de winkel Bataviastad werken blijkbaar ook niet. 2x medewerker/manager aan de lijn gehad hierover voor oplossing, beloftes, maar wordt niet teruggebeld. Hoofdkantoor ook niet bereikbaar. Asociaal bedrijf.
Heel erg slecht!
Heel erg slecht! Hier niet bestellen.
Een bestelling geplaats van meerdere artikelen. Helaas heb ik alles retour moeten sturen omdat het niet paste. Ik kreeg maar geen melding van mijn retour. Heb toen heel veel mails gestuurd waar ze niet op reageren. Na 4 weken eindelijk een reactie ontvangen dat ze mijn retour hebben ontvangen en dat ze het geld naar mijn rekening hebben overgemaakt. Echter geen geld ontvangen. Bij navraag over op welke rekening ze het hebben overgemaakt krijg je geen duidelijk antwoord. In mijn geval geen kleding en geen geld. Ik voel me opgelicht.
Een ster nog te veel! Niet bestellen!
Een ster nog te veel! Niet bestellen!!! Kapot T-shirt ontvangen, klachten gestuurd maar geen reactie. Zelfs bij herhaaldelijk gestuurde klacht blijft reactie uit. Jammer, dit doet afbreuk aan het mooie merk!
Niet bestellen !!!
Niet bestellen !!!! Totaal andere bestelling ontvangen. Deze bestelling stond op een andere naam en is trouwens niet eens compleet ook.5 emails al gestuurd, via de website tickets ingediend. Je krijgt 0,0 reactie en in de winkels hebben ze niks met de webshop te maken dus die doen ook geen kl*te om je te helpen. Nu anderhalve maand verder en nog steeds nergens op gereageerd
Waardeloze winkel heb een trainingspak…
Waardeloze winkel heb een trainingspak gekocht en hem 10 min later terug gebracht want normaal is er 70% korting nu 40% en kan opeens geen geld terug krijgen alleen tegoed bon om maar weet hun rommel te kopen 🤬🤬🤬🤬
12 weken verder nog steeds geld terug…
12 weken verder nog steeds geen geld terug van hoodies die we retour hebben gedaan zoo slecht jammer dit bestel hier dus nooit
Kerstcadeau's besteld 10 December
Kerstcadeau's besteld 10 December
10 December kerstcadeau's besteld, zouden normaal de week van 18 December geleverd worden. 2 weken later gemaild, dat ik nog steeds mijn zending niet heb ontvangen. Krijg ik een antwoord dat mijn order niet goed was doorgekomen en ze het me dezelfde dag nog opstuurde (dit was 20/12). Die dag niet opgestuurd, erna opnieuw gemaild naar klantendienst, nooit nog antwoord gekregen. Onlangs (05/01/2024) ticket ingediend op website. Ook geen antwoord op gekregen. Bellen is niet mogelijk want de onbekwame winkeleigenaars weten niets van de webshop. Telefoonnummer van hoofdkantoor nergens te vinden. Een regelrechte schande. Ik bestel of koop hier nooit meer!
Bestelling geplaatst en slechts een…
Bestelling geplaatst en slechts een deel ontvangen, diverse malen contact opgenomen en geen reactie ontvangen. Zeer slecht
Fijne webshop als het goed gaat, maar als het misgaat onbereikbaar.
Ik denk dat wij wel al 10 bestellingen of meer bij Aspact hebben geplaatst en was altijd goed bevallen.
Nu gaat er iets mis (HUN warehouse is ons pakket kwijtgeraakt) en is Aspact onbereikbaar. Reageren niet op e-mails, DMs en nemen de telefoon niet op.
Fijne webshop als het goed gaat, maar als het misgaat onbereikbaar.
Wat een slechte kwaliteit kleding.
Wacht al lang op mijn geld
Wacht al lang op mijn geld, niemand bereikbaar!
Lossen schoen zolen
Op het eerste gezicht twee mooie schoenen gekocht in Utrecht. Na een aantal maanden af en toe gedragen te hebben zijn alle vier de zolen los gaan zitten. Nog nooit mee gemaakt met deze prijs categorie.....
Trui met vlekken
Ik heb een trui binnen gekregen met vlekken erin (Trui uiteindelijk gewassen maar nog steeds die vlekken). Nu was de kleur van de trui sowieso al anders dan op de foto, maar goed daar kan ik mee leven. Met die vlekken niet. Ik heb ze meerdere malen gemaild (kan geen telefoonnummer vinden) maar ze reageren niet op mijn mails. Slecht dat ze zo met klanten omgaan.
Update: Diezelfde dag mailden ze mij terug met wat oplossingen. Ik heb daar er eentje van gekozen (helft geld terug) en sinds 15 februari is er niks meer gebeurd. Ik heb ze wekelijks gemaild wanneer ik mijn geld terug kan verwachten maar ze reageren nergens op....
Onduidelijk en slechte service
Slechte website, ik wil schoenen bestellen, maar er staat nergens geen matengids bij.
Nu lees ik ook dat je de retourkosten ook is zelf moet betalen.
Zo te zien doet dit merk weinig uit op klanten.
Ik had een jas besteld hier was de ritd…
Ik had een jas besteld hier was de ritd niet goed van ben al 1 week aan wachten op me geld.
Heb ze gemaild en gebeld maar nog steeds me geld niet terug niet geholpen niks !
Rij van de week na de winkel in eindhoven en mogen ze me daar terug betalen!
Wat een bagger kleding
Wat een bagger kleding! Ik kocht 2 shirtjes bij Aspact in Roermond. Na 1x wassen (koud, laagste toeren en geen droger) zijn de shirtjes 2 maten kleiner geworden. Ben op vakantie geweest dus zat buiten me 14 dagen. Heb een mail gestuurd, maar geen reactie ontvangen! Slechte service en in de winkel was service trouwens ook bagger. Hadden er niet veel zin in volgens mij