Op 29-12-2025 een bestelling gedaan en netjes ontvangen. Helaas te groot. Een dag later retour gezonden en op 5 januari bezorgd bij retouren van Aspact. Nu 30-1-2026 GEEN reactie van Aspact, geen g... Toon meer

Hoodie besteld bij AspactStores website, was helaas te klein. Retour gestuurd met track en trace. Ondertussen en nieuwe besteld en betaald, deze werd netjes geleverd! Retour is niet opgepakt, geen... Toon meer

Niet bestellen!!! Hele leuke kleding, maar retourneren van spullen is een grote drama. Tot op heden nog steeds geen geld ontvangen. Ben nu 2 maand bezig om geld terug te krijgen. Organisatorisch heb... Toon meer

1. Schoenenwinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Herenmode
  4. Streetwearwinkel
  5. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

ASPACT is a high-end fashion store specialized in footwear. ASPACT has multiple stores in the Netherlands. Shop the new collection now online!

1,6

Zeer slecht

Niet bestellen!!

Niet bestellen!!!
Hele leuke kleding, maar retourneren van spullen is een grote drama. Tot op heden nog steeds geen geld ontvangen. Ben nu 2 maand bezig om geld terug te krijgen. Organisatorisch hebben ze het niet voor elkaar. Reageren niet op mail of telefoon (010-251 87 87). Aspact valt onder de Fashion brand Retailgroup. Hadden we de reviews maar eerder gelezen. Niet bestellen!!!

25 april 2022

Mason Garments gekocht

Mason Garments gekocht. Schoenen lopen voor geen meter. Mason doet niks, ik moet bij Aspact zijn. Aspact doet in de winkel, terwijl er klanten staan, alsof ze het naar behoren oplossen. Maar je begrijpt het wel: telefonisch krijge je het bericht dat ze niks kunnen doen. De klanten staan er dan niet bij hahaha.

21 maart 2022

Wat een zooi

Wat een zooi
Na 3x iets te hebben gewassen kan je je jogging weggooien. Allemaal ladders erin. Truien zijn na paar keer wassen al helemaal versleten terwijl ze duur genoeg zijn. Nooit koop ik hier nog!!

15 maart 2022

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice! Ik heb een bestelling geplaatst op 01-02-2021 ik heb nog steeds niks ontvangen, en ik krijg geen antwoord op mijn vragen!

11 februari 2021

Een verschrikkelijk slechte webwinkel en klantenservice

Helaas, de eerste en laatste keer dat ik iets bij ASPACT ga kopen. De webwinkel en klantenservice zijn bijzonder slecht. Hier een overzicht van de problemen die bij mijn ene bestelling zijn voorgekomen:

- De website bevat geen productinformatie over materiaal of maten.
- Bij het versturen van mijn pakket was ASPACT vergeten de letter van mijn adres toe te voegen. Hierdoor kon PostNL mijn pakket niet afleveren en moest ik deze gaan ophalen bij een pakketpunt.
- Ondanks wat er op het papier bijgevoegd in het pakket stond vermeld, zat er geen verzendlabel in beide dozen. Verder is het retourproces op de website erg onduidelijk omschreven.
- Het e-mailadres op de website klopt niet en er wordt dus ook niet op mails gereageerd.
- Ik heb tientallen keren gebeld naar het vermelde telefoonnummer en berichten achtergelaten bij het ticketing systeem op de website, op Facebook en op Instagram, nergens kreeg ik gehoor.
- Op één van de artikelen uit bestelling zat een grote plakkende vlek op de borst, waardoor ik deze nogmaals heb besteld. Bij de tweede bestelling had het product weer zo'n zelfde vlek, maar dan onder de buik. Deze heb ik dus ook maar weer teruggestuurd.
- Twee andere producten, die eerst heel goed zaten, zijn na één keer wassen enorm gekrompen. De truien zijn een heel stuk korter geworden, de schouders nauwer en de mauwen zijn nu wel 10 cm korter dan toen ik ze kocht.

Na dit alles heb ik eindelijk contact gehad met de klantenservice van ASPACT. Zij gaven aan dat de mijn punten als feedback zouden gebruiken, maar een excuses kon er niet vanaf. Ook het krimpen van de kleding vonden ze niet hun probleem en ze wilden hier geen compensatie voor geven, zelfs niet na alles wat er was gebeurd. Ik heb dus uiteindelijk €100 betaald voor twee truien die nu veel te klein zijn… Belachelijk!

27 januari 2021

Niet doen !

Via de webshop een paar schoenen besteld maar twijfelde of de betaling wel goed was gegaan. Meerdere emails gestuurd met een vraag daarover. Geen enkele reactie terug ontvangen !! Omdat ze telefonisch niet bereikbaar (willen) zijn heb ik uiteindelijk de winkel in Den Bosch gebeld en de storemanager heeft me zo goed en zo kwaad geholpen. Dikke vette onvoldoende voor de webshop en de daarvoor werkzame personen van Aspact.

Frank van de Bovenkamp

30 augustus 2020

Wat een slechte online winkel

Wat een slechte online winkel. Voor 15:00 besteld morgen in huis. Bestelling geplaatst voor 15:00 maar de dag erop staat de order nog steeds op wacht op verzending. Contact met de online winkel is niet mogelijk. Gebeld met de winkel in Eindhoven. Daar krijg ik te horen dat er veel klachten zijn en dat ik maar moet mailen en dan als het mee zit binnen 2 dagen antwoord krijg!?!?!?

30 juni 2020

retour

3 maanden geleden schoenen terug gestuurd. Na een maand nog geen geld terug. Heb al 3 mails gestuurd maar op geen enkele een reactie gehad.

19 juni 2020

Oplichters, niet winkel waardig!

Geen reactie op vragen, geen reactie op bestelling, niet telefonisch bereikbaar, niet waard om hier te bestellen!

Inmiddels al een tijd aan het wachten op mijn bestelling.

Tip, bestel hier niet, scheelt een hoop stress!

4 juni 2020

Halve levering

Een poos geleden een bestelling geplaatst van 2 shirt. Vervolgens is er maar 1 shirt geleverd. Ik meerdere keren gemaild en via social media in contact geprobeerd te komen. Geen enkele reactie. Facking slechte communicatie en eigenlijk dus ook gewoon oplichterij.

30 mei 2020

Ik wil graag mijn bestelling ontvangen!!!!!

Ik heb op 19 mei een bestelling geplaatst. Ik heb tot op heden (30 mei) nog geen bericht mogen ontvangen dat mijn bestelling onderweg is. Ik zou graag willen weten wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Ik hoop dat u snel met een reactie en met een oplossing komt. Ik hoor graag u!!!!!!

26 mei 2020

Na 3,5 week nog steeds niks geleverd

Na 3,5 week nog steeds niets geleverd en geen gehoor vanuit Aspact. Ik heb er een hard hoofd in, dat ik mijn bestelling überhaupt nog wel krijg. Ze reageren nergens op. Ik heb begrip voor een eventuele vertraging, maar communicatie is hierbij belangrijk. Nu wordt er vanuit Aspact helemaal NIETS gecommuniceerd.

18 mei 2020
Reviews in alle talen tonen. (66 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken