Kom ind en torsdag eftermiddag i ferieperioden og beklagede min nød, da jeg fredag skulle køre på ferie. Bilen ville ikke lade og tros travlhed to de den ind alligevel og arbejde på den i flere timer... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Havde problemer med hjul ophæng bedre om service igennem appen blev ringet op kort tid efter og fik en tid indenfor ganske få dage alt i alt den gode oplevelse
Bedrijf heeft geantwoord
Talte helt kort med Mathilde fra Audi i Fredericia, hun ringede, havde lige bilen som jeg ønskede, A6 e-tron med alt hvad der bimler og bamler, og selvfølgelig slog jeg til. En helt igennem fantastis... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har en Audi E-tron 55, og vi har et service og reparationsabonnement hos Audi Fredericia. Vi har hidtil været tilfredse. Men det seneste værkstedsbesøg har efterladt os uforstående. Vi skulle... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.
Kongens Kvarter 32, 7000, Fredericia, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Holder ikke deres aftaler og har flere måneders ventetid på værksted og reservedele. Har aktuelt haft en helt ny bil holdene i 1,5 måned og man skal selv opsøge værkstedet for status.
Og jeg ved godt de så svarer på den her vurdering, med en eller anden undskyldning, så de kommer til at fremstå bedre.

Antwoord van Audi - Fredericia
Har leaset helt ny bil. Bliver leveret med diverse tekniske fejl og ryger retur på værksted efter 9 dage. Bilen har nu holdt på værksted i 14 dage og der er ingen tidshorisont. Har fået en ældre bil (plastret til med Audi klistermærker) som lånebil og oplyst at der ingen mulighed er for kompensation. Derudover overførte de 5.000kr mindre end aftalt for køb af vores gamle bil og undskyldte med at dette var en forglemmelse, da de blev gjort opmærksomme på det.
Kan på ingen måde anbefale at man køber sin bil her.

Antwoord van Audi - Fredericia
Audi Fredericia har ganske simpelt den bedste service i Danmark!

Antwoord van Audi - Fredericia
Har hentet min nye Audi Q4 e-tron ved Audi Fredericia. Handlede med Thomas. Alt OK og rart hus at komme i

Antwoord van Audi - Fredericia
God service og flinke sælgere ( Thomas går op i sit arbejde det kan man godt mærke. )

Antwoord van Audi - Fredericia
Flot display af udstillede biler til inspiration. Hurtig kontakt til salgsrådgiver og hurtig eksekvering på tilbud. God dialog om bytte med bil i handlen - svarede til det forventede.

Antwoord van Audi - Fredericia
Her får man er super behagelig og god service. Dette får man fra man træder i af dørene. Man får de svar på de spørgsmål man stiller og en kop kaffe fer til. Kan kun anbefale Audi Fredericia.

Antwoord van Audi - Fredericia
Handlenede med Thomas Guul Madsen , alt blev overholdt til punkt og prikke , super god service af Thomas , så vil helt sikkert handle med Thomas/ Audi Frederecia igen.

Antwoord van Audi - Fredericia
Fantastisk service fra starten med rådgivning til overtagelse af den nye bil

Antwoord van Audi - Fredericia
Det var en super oplevelse sælgeren Jeppe var helt suveræn håber han er der når vi skal handle igen . Kanon oplevelse i receptionen utrolig flinke folk

Antwoord van Audi - Fredericia
God service og nemt at snakke med. En oplevelse at komme ind i Audi's verden i Fredericia.

Antwoord van Audi - Fredericia
En rigtig god helhedsoplevelse hos dem . Fra vi kom ind af døren til vi kørte ud af porten med en ny bil. 👍