Alt fungerede perfekt fra bestilling af bilen til levering. Bilen blev leveret til tiden og bilens funktioner blev gennemgået ved leveringen.
Bedrijf heeft geantwoord
Virkelig god service. Vi handlede med Tonni, og kan virkelig anbefale at tage fat i ham.Altid godt humør, humor og et serviceniveau som man ikke oplever alle steder. Opfølgning er virkelig i topklass... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super oplevelse hele vejen igennem. Tonni er et dejligt menneske og gjorde hele købsoplevelsen tryg og behagelig. Han stod altid klar og fulgte op, når der opstod spørgsmål. Vi er så glade for vores n... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
OgRinger og annullere tider. Havde bestilt tid til opdateringer som der ligger til bilen via deres online booking.. deer ringer en kvinde og siger hun annullere vores tider da der ikk er noget opdate... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.
Bilbyen 1, 4300, Holbæk, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Der er altid en venlig og professionel stemning når man kommer til Audi i Holbæk !

Antwoord van Audi - Holbæk
Da jeg har købt mine sidste mange bilen netop her, så føler jeg mig meget tryk

Antwoord van Audi - Holbæk
Godt, forstående og imødekommende personale.
Det var helt igennem en god kundeoplevelse lige fra prøveturen til jeg fik udleveret bilen.
Tak for en god oplevelse.

Antwoord van Audi - Holbæk
Dårlig vejledning. Bilen holdt stille på værkstedet i 14 dage. Ingen lånebil. Jeg kunne leje en bil til kr 450,- i døgnet. 1 måned på værksted. Gul lampe lyste fejl på ledningsnettet. Man har jo ikke en chance for at se hvad den konkrete fejl er.

Antwoord van Audi - Holbæk
Alt vedrørende køb af ny bil, fra start til slut, overgik al forventning.
Super professionelt 😊

Antwoord van Audi - Holbæk
Meget dygtig og imødekommende rådgivning, en købsoplevelse ud over det vanlige.

Antwoord van Audi - Holbæk
Jeg føler mig altid hjemme og meget velkommen når jeg kommer forbi Audi Holbæk, uanset mit formål med besøget. Om det er for at ose/kigge på ny bil, prøve bil, hjælp eller andet altid positivt og jeg har aldrig følt at jeg bare var en “kunde”

Antwoord van Audi - Holbæk
Særdeles grundig, venlig og imødekommende information i forbindelse med handlen. Man følte stor tryghed.
- Vi er meget glade for vores nye bil, der lever fuldstændigt op til vore håb.

Antwoord van Audi - Holbæk
God service og vejledning i forbindelse med valg af ny bil.
Samlet set en yderst behagelig oplevelse og med levering før aftalt tid.

Antwoord van Audi - Holbæk
At sælgerne er imødekommende og svarer på de spørgsmål man stiller og er kompetente medarbejder.

Antwoord van Audi - Holbæk
Venlig og professionel behandling ved køb af bil.

Antwoord van Audi - Holbæk
Super service og rådgivning fra Audi Holbæk, kan anbefale Patrick som har stor viden og hans rådgivning og vejledning er af høj klasse, min næste bil vil helt sikket blive handlet via Audi Holbæk.