Aurora Mode Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

slechte kwaliteit. Retourneren is echt niet mogelijk. Men stuurt geen adres. Reeds 15 mail over en weer gestuurd, maar nog steeds geen adequate afhandeling. geen adres, Malafide bedrijf

Niet doen! malafide bedrijf. Western laarzen besteld maat 41. Bij de bevestigingsmail stond maat 46. Schijnt dat dit vaker voorkomt. Dus direct gereageerd, krijg je automatisch gegenereerd antwoo... Toon meer

Baby draagdoek (sling) besteld, wel gekregen, maar kwaliteit is slecht. Helaas niet gezocht op Google voordat ik bestelde. Deze site is volledig met AI gemaakt en gebruikt een neppe foto van een Amst... Toon meer

Alles gaat mis , broek 3xl veel te klein, retour gestuurd maar volgens Aurora nooit aangekomen, dus beste mensen BESTEL NOOIT BIJ AURORA, oplichters eerste klas. Ook nog €5.25 verzendkosten moeten bet... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft 42% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

102 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heb een artikel besteld en heb iets…

Heb een artikel besteld en heb iets anders gekregen. Met Aurora mode contact gehad en zij geven aan dat ik het artikel op eigen kosten notabene terug kan sturen naar China! nog wel.
Ik ben naar niet bezorgd.nl gestapt,dat is een veel betrouwbaarder bedrijf,die de kwestie voor mij wil oplossen.

8 januari 2025

Hi Dickie,

Het spijt ons te horen dat u een verkeerd artikel heeft ontvangen en voor het ongemak rondom het retourproces. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn en waarderen uw feedback.

Als u nog verdere hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op via info@aurora-mode.nl, en we zullen ons best doen om u te helpen.

1 ster is al teveel om te geven

1 ster is al teveel om te geven, het zijn vuile oplichters, maat niet goed, maatlabels eruit geknipt, kraag kapot, ik ben nu al maanden aan het mailen met dit zogenaamde bedrijf en vandaag weer een mail terug gehad om de jas terug te sturen maar dat kost dan wel 108 euro. MENSEN BESTEL NIKS HIER WANT JE WORD OPGELICHT

6 februari 2025

Hi Wilco,

Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring en de problemen met uw bestelling. We begrijpen uw frustratie en teleurstelling en bieden oprecht onze excuses aan voor het ongemak.

Aurora Mode

ik ga een strafrechtelijke klacht…

ik ga een strafrechtelijke klacht indienen en ook een melding doen bij nietbezorgd want iets wat ik op 9 januari heb besteld is nog steeds niet geleverd.
ook ga ik mijn geld terug eisen.

5 februari 2025

Hi Natascha,

Het spijt ons zeer te horen over de vertraging en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. We begrijpen hoe vervelend deze situatie is en nemen uw zorgen serieus.

Het zijn gewoon oplichters

Het zijn gewoon oplichters: ze leveren eerst een niet bestelde maat, wanneer ik daarna opnieuw een bestelling doe van dezelfde maat vraag ik heb in een mail op te letten dat de juiste maat geleverd wordt. Ze bevestigen dat per mail. Wanneer ik het pakket aankrijg stel ik vast dat het dezelfde foute maat is ( ik heb het op het eerste product gelegd ) maar ze gewoon het maatlabel uit de kleding geknipt hebben. Nu zou ik terug naar China moeten sturen!

27 januari 2025

Hi Johan,

Het spijt ons zeer te horen over de problemen met uw bestelling en we begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn. We hechten veel waarde aan uw feedback en nemen deze serieus.

Aurora Mode

Heb hsndschoenen gekocht die je kan…

Heb handschoenen gekocht die je kan verwarmen. Zou geleverd worden met snoertje. Niet dus. Krijg een paar gewone handschoenen ook al stuk... vaak gemaild en wordt beloofd dat ik antwoord krijg. Waardeloos bedrijf.

16 januari 2025

Hi M. Jansen,

Het spijt ons te horen over de problemen met uw handschoenen en we begrijpen hoe teleurstellend dit moet zijn. Uw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons verbeteren.

Dropshipping

Update: ik heb het aankoopbedrag-weliswaar na enig aandringen- terugontvangen.

Waarschuwing, dropshipping! Niets bestellen. Mijn bestelling heb ik geannuleerd, wat eerst niet werd geaccepteerd. Na een beroep te doen op het herroepingsrecht wel. Nu nog het geld terug ontvangen… ik heb er na ruim een maand een hard hoofd in, gelukkig heb ik met mijn creditcard betaald.

30 januari 2025

Hi Claudia,

Het spijt ons te horen over uw ervaring en we begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn. Uw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons onze service te verbeteren.

Aurora Mode

Niets bestellen bij aurora!

Wat een slecht bedrijf is dit. Je denkt dat je met een Nederlands bedrijf zaken doet. Nadat je besteld hebt, blijkt het uit China te moeten komen. Jongens die op deze manier rijk willen worden. Niets bestellen: je hoort niets, het duurt werken voor je je bestelling ontvangt en de maten zijn voor Chinezen en niet voor Nederlanders. Veel te klein dus. Terugsturen is ook geen optie: kost tientallen euro's. Kortom: trap er niet in.

29 januari 2025

Hoi E Systema,

Het spijt ons oprecht om te horen over uw teleurstellende ervaring. We begrijpen hoe vervelend het is als verwachtingen niet worden waargemaakt. Uw feedback helpt ons om onze communicatie en service te verbeteren.

Als we u nog ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op via info@aurora-mode.nl, we kijken graag met u mee naar een oplossing.

Super lange levertijden

Super lange levertijden. Zogenaamd een zaak uit Cuijk. Nederlands kvk nummer, blijkt dus Chinees spul te zijn. Maattabel klopt niet, 3x XXL besteld, maat op zijn hoogst L. Past voor geen meter. Terugsturen is vanwege de kosten. Trap er dus niet in, Aurora snel wegklikken en nooit hier iets bestellen.

29 januari 2025

Hoi Marja and Harrie,

Het spijt ons oprecht om te horen over uw ervaring met de levertijd en de maatvoering. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dit moet zijn. Uw feedback is waardevol voor ons en wordt gedeeld met ons team om onze service te verbeteren.

Als u verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@aurora-mode.nl, we helpen u graag verder.

Aurora Mode

Retour Arora-mode kost je een vermogen

Let op: het retouradres is in China, dat kost je een vermogen:
Yong Jiang street Sunlake Center Building 4 Postcode: 315021 Jiangbei district Stad: NingBo provincie: ZheJiang China
Dit is in strijd met de wet, zie acm.nl:
In Nederland gevestigde webwinkels moeten een retouradres in Nederland vermelden.

28 januari 2025

Hoi Peter,

Het spijt ons heel erg voor de frustratie en het ongemak dat is veroorzaakt door het retourproces. We begrijpen hoe teleurstellend dit voor je moet zijn. Jouw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om te verbeteren.

Als je nog verdere hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via info@aurora-mode.nl, dan doen we ons best om je te helpen.

Aurora Mode

Opĺichting zitten meerdere webshops op…

Opĺichting zitten meerdere webshops op dit adres. Artikel doet niks. Het duurde ook al lang toen vreesde ik al het niet klopte. Neptroep. Ik zie nergens hun retour adres want het zijn blijkbaar dropshippers.
Ik ga het niet reouren naar china.
Moet verboden worden dat het zo kan.

24 januari 2025

Dropshipper

Dropshipper, als je iets terug wilt sturen moet dat naar China en de kosten zijn tussen €23 en €108,50. Oftewel, doe dat niet. Je krijgt wel 15% terug als je dat niet doet.

21 januari 2025

Oplichters

Dit bedrijf houdt zich totaal niet aan de afspraken die op hun site staat. Mijn bestelling is naar 8 weken pas geleverd en niet 5 werkdagen zoals genoemd. En het alle ergste de blouse die ik besteld had klopt helemaal niet met de foto van hun site en was ook nogal duur voor wat het is!!!! Nooit bij Aurora bestellen.

17 januari 2025

Erg slecht

Erg slecht. Bestelling geplaatst 20 dec. Niks meer vernomen, meerdere keren zelf achteraan gegaan. Standaard mailtjes. Ben bang dat er niks geleverd gaat worden. Niet bestellen!!

17 januari 2025

kwaliteit heel slecht

kwaliteit heel slecht, wil retourneren , maar het was niet mogelijk want retour kost duurder dan het bestelling. beloften 20% van de kosten terug te storten - nooit gebeurd. bijna 200 euro gewoon kwijt. Bij temu kan je het zelfde artikelen kopen 10 keer goedkoop. dus koop nooit iets bij aurora mode. ze zijn leugenaars. kwaliteit van de kleding vershrikelijk

16 oktober 2024

oplichters...!!!

oplichters...!!!

Helaas ben ik er ook ingetrapt. Pure oplichterij.
Nadat mijn pakket niet geleverd is, al 2 maanden bezig om in contact te komen met "Melanie" van Aurora Mode. Helaas geen oplossing of reactie, alleen maar standaard mailtjes.
Bestel hier niets, dropshipping en bij problemen/klachten geven ze niet thuis....

4 december 2024

De slechtste website ever!!!!

De slechtste website ever!!!!

Een jas besteld die ik met geen mogelijkheid retour kan sturen.
Kan wel maar dan naar China jaa daag.
En contact met hun loopt enorm moeizaam.
Ze helpen je niet om het geld terug te krijgen.
Dikke oplichting!!!!

21 december 2024

Niets bestellen bij dit bedrijf

Niets bestellen bij dit bedrijf: je bestelt de maat die je altijd besteld maar ontvangt een kindermaat! ( Chinees?)Als je hem dan wilt ruilen moet je tussen de 25 en 50 euro kosten betalen of je krijgt 15 (!!!!) procent terug van het aankoopbedrag als je het niet terug stuurt naar China. Bij de bestelling is niet te zien dat je in China bestelt! Zou ik nooit gedaan hebben!

21 december 2024