Woensdag wastafel en onderdelen om hem compleet te maken, zodat hij gelijk gemonteerd kan worden. Dag erna alles bezorgt. Helemaal top, goed verpakte wastafel met dik bubbelplastic. Totaal wel meerd... Toon meer
We hebben 6 mei jl. sanitair blokjes besteld. Een bevestiging per mail dar er geleverd werd werd later terug getrokken. Het zou in juni daarna op 20 aug. jl. worden. Ook nu wederom geen reactie, sta... Toon meer
We werden door een vriendin geattendeerd op Badkamerwinkel.nl voor de aanschaf van onze badkamer. We zijn vanuit het midden van het land naar Wateringen gereden met hoge verwachtingen. Deze verwachtin... Toon meer
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Adviezen blijken niet te kloppen. Levertijden worden niet nagekomen en je moet er zelf achteraan bellen. Tegels blijken niet retour te kunnen ondanks dat dit wel... Toon meer
Bij Badkamerwinkel.nl vind je alles voor je badkamer. Alle A-merken, standaard laaggeprijsd. Bestel online, of in één van onze winkels.
Nederland
Geld wordt niet teruggestort bij een retour. Ik wacht nu al meer dan een maand op mijn geld terug en wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
KOOP HIER NIET!

Antwoord van Badkamerwinkel.nl
Wij zijn geholpen door dhr Massimo
Hij gaf ons direct een goed gevoel en het was ons duidelijk dat hij verstand had van de producten die hij verkocht.
Hij was ook behulpzaam met zijn advies en wat de nazorg betreft hadden we het volgens mij niet beter kunnen treffen.
Badkamerwinkel is wat ons betreft zeker een aanrader.

Antwoord van Badkamerwinkel.nl
Snel geleverd,netjes verpakt,wel schroeven, geen pluggen,raar.

Antwoord van Badkamerwinkel.nl
Service is goed na telefonisch contact. Product besteld en de volgende dag geleverd voor de laagste prijs.

Antwoord van Badkamerwinkel.nl
Artikelen opgehaald bij de winkel in orde. Aardige personnel. Nuttige advies.

Antwoord van Badkamerwinkel.nl
Nadat ik ontdekte dat er bepaalde onderdelen ontbraken bij twee badkamerkranen melding gemaakt bij badkamerwinkel.nl. Helaas was dat niet binnen 48 uur dus verwezen ze me door naar de leverancier, Grohe. Dit is natuurlijk geen serviceverlening! Ze hadden gewoon beide kranen terug moeten nemen, mij twee nieuwe kranen moeten sturen en dan zelf moeten uitzoeken met Grohe. Nu schuiven ze het af op de klant.

Antwoord van Badkamerwinkel.nl
Compliment aan de klantenservice !
onder andere tegels besteld en bij aankomst helaas 2 gebroken, klantenservice gebeld en 2 dagen later een complete doos tegels ontvangen. dit is wat je noemt een warme douche ! dank voor de service !

Antwoord van Badkamerwinkel.nl
Snelle en correcte levering. Prima dus.

Antwoord van Badkamerwinkel.nl
Badkamerwinkel heeft goed geholpen om onvoorziene problemen op te lossen en was flexibel in het afhandelen van een klacht.

Antwoord van Badkamerwinkel.nl
Snelle levering, wel gek op Nl site 20 euro goedkoper maar kon daar niet bestellen, adres onbekend. Bij levering op pakbon staat wel Nederlands adres.

Antwoord van Badkamerwinkel.nl
Ik had een eerdere bestelling gedaan maar jammer genoeg was een extra artikel nu niet te krijgen en daar is snel op gereageerd.
Bedankt weer! Hopelijk is mijn onderdeel snel te leveren en ik wacht op jullie reactie.

Antwoord van Badkamerwinkel.nl
Op de site een fantastische aanbieding gevonden maar liefst 52 procent korting!! Althans dat denk je dan. Advertentie op de site complete wc set geberit inclusief inbouwreservoir. Wc pot ,bril. En wandplaat. Dit wordt ook bevestigd op de mail. So far so goed.
Komen alles keurig leveren op de afgesproken datum maar de wc pot ontbreekt. Even bellen dan zal het wel goedkomen. Nee dus sorry mevrouw het is een fout op de website we kunnen u wel een aanbieding doen van een losse pot. Aanbieding is gewoon de prijs op de site.
Nee meneer ik heb al een complete set besteld zoals bevestigd op de mail. Sorry mevrouw we weten van het probleem er zijn al meer mensen geweest met hetzelfde probleem en die kochten er gewoon allemaal een losse pot bij.
Nou sorry meneer maar ik voel me zwaar bedonderd ja zelfs opgelicht. Kom alles maar ophalen en hopelijk krijg ik mijn geld netjes terug. Kortom zwaar teleurgesteld in badkamerwinkel.nl
Dus als u hier besteld eerst even bellen of de advertentie klopt, want voor u het weet krijgt u maar de helft onder het mom sorry foutje bedankt!!
Volgens mijn orderbevestiging DIT HEB JE BESTELD:
Producten Aantal Prijs
Geberit UP100 toiletset - inclusief bedieningsplaat & Geberit iCon wandcloset verkort 49 cm rimfree met toiletzitting met deksel topfix-softclose
Art.nr.: TO-143
Prijs 740 euro nu 52% korting!!
Daar zit toch duidelijk een toiletpot bij.
De advertentie staat nog steeds op de site. Geen fout maar misleiding! Een up100 set met bedieningsplaat en toiletzitting is geen 740 euro dus nee ik had niet kunnen nagaan dat er geen pot bij zat.

Antwoord van Badkamerwinkel.nl
wat er gigantisch misgaat is dat ze pakketten opsturen via het baggerbedrijf DHL. Wacht nog steeds op bestelling.

Antwoord van Badkamerwinkel.nl
Helaas datalek waarbij gegevens van de klanten op straat liggen . Krijg je opeens spam in je mail ? Dit is de oorzaak. Zie ook topics op tweakers . Absurd dit geen enkele communicatie

Antwoord van Badkamerwinkel.nl
Een douche deur bestelt. Op de website staat dat het voor een nis is, maar helaas niet waar. In het zijprofiel zit een gleuf waar wellicht nog een glasplaat in moet, zodat het een L vorm word.
Meerdere keren ben ik beschuldig door de fabrikant en Badkamerwinkel, dat de deur verkeerd is gemonteerd. Terwijl er al 3 installateurs zijn geweest en dit niet het geval is, maar het zijprofiel is niet bedoelt voor een nis.
Foto’s, tekeningen, meerdere keren uitleg gegeven. Elke keer weer een andere medewerker per e-mail, waar je wéér hetzelfde verhaal moet uitleggen en foto’s moet opsturen.
Ik heb gezegd dat de fabrikant telefonisch contact met mij mag opnemen om het te bespreken, maar hier gaat Badkamerwinkel niet op in.
Laatste medewerker ‘Lisa’ heb ik vertelt dat zij dezelfde vragen stelt, die al eerder aan mij zijn gesteld. Dat Badkamerwinkel in de herhaling valt, zonder naar een oplossing te zoeken.
Waarop zij antwoord: “Vervelend om te vernemen dat u hier in niet meer mee zou willen werken…Bij deze zal ik u mede moeten delen dat uw service melding bij deze afgewezen en gesloten wordt”.
Na 8!! weken contact via de e-mail en nog geen oplossing. Ze wilde hetzelfde zijprofiel opsturen, maar ze begrijpen niet dat het niet voor een nis bedoelt is.
Ik heb hierover een slechte review geschreven onder de douchedeur op de website van Badkamerwinkel, maar slechte reviews zetten ze niet op hun website. Heel smerig.
Klantenservice is schandalig.