BadkamerXXL heeft een Smedbo Outline zeepdispenser 3 voudig chroom geleverd. Helaas was deze stuk en is er direct een nieuwe voor ons besteld. Deze hebben wij vandaag in een beschadigde doos "ontvange... Toon meer
Wastafel is kapot in de verpakking , wordt geconstateerd door de chauffeur voordat het uitgeladen wordt . Foto’s gemaakt en gemaild aan BadkamerXL Chauffeur zou ook melding maken . Sindsdien radiost... Toon meer
Erg tevreden. Badkamerxxl heeft een groot assortiment producten van goede merken tegen gunstige prijzen. Prettige behandeling als je belt. Makkelijk bestellen. Mijn vorige bestelling werd keurig bezor... Toon meer
Er is na de bestelling goed gecommuniceerd over levertijd. Die datum werd ook prachtig gehaald. Verzending perfect geregeld. Toen enkele items beschadigd bleken werd dit door de klantenservice direct... Toon meer
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Badmeubelset snel en correct geleverd
Badmeubelset snel en correct geleverd.
Alles boven verwachting en in 1 x goed.
Top !!
Garantie periode en merkloze verpaking
Afgezien van de snelle bezorging en een goede service,
vind ik dat de garantieperiode duidelijk vermeld moet worden op de factuur. Nu wordt die alleen op de site vermeld. Tevens vind ik het vreemd dat het artikel in een merkloze verpakking wordt geleverd. De naam van het artikel staat er wel op maar niet wie het geproduceerd heeft.
heel behulpzaam en heel correct
Het is een mooie kruk en een degelijke…
Het is een mooie kruk en een degelijke kwaliteit. Snel geleverd met tijdslot.
Wel prijzig
Bedrijf is goed, leverancier wat minder
Het product zelf is goed. We hebben zelf helaas de verkeerde radiatoren gekocht, maar er is dus geen retourservice.
De communicatie is zelf goed met het bedrijf, helaas dat ze een leverancier hadden die niet betrouwbaar is. Daardoor hebben we dagen moeten wachten en hoorde we dat ze niet bij ons huis konden komen omdat ze een trap af moesten! (Dijkwoning) Helemaal voor niks dus uren gewacht. Geen telefoontje of iets gehad van de leverancier terwijl we dat wel hadden afgesproken...
De radiatoren werken verder wel goed!
Bezorging en heldere communicatie en…
Bezorging en heldere communicatie en snelle Keurig op tijd levering.Goede klantenservice
Geen artikel ontvangen
Als antwoord op uw vraag hoe mijn ervaring is met BadkamerXXL luid:
Het bestelde artikel is nu na 8 dagen nog steeds niet ontvangen. Dit terwijl het artikel op voorraad zou zijn.
Tevens heb ik geen bericht ontvangen omtrent enige vertraging of reactie gekregen op mijn bericht wat de status is van mijn bestelling. Graag verneem ik hoe nu verder?
Ref: 100163997

Antwoord van Badkamerxxl
Problemen met de kraan
Problemen met de kraan , top opgelost een dikke 10
Bestelling binnen 24 uur ontvangen.
Bestelling binnen 24 uur ontvangen.
Spiegel badkamerkast. Goede kwaliteit!
Top service
Product was niet goed, binnen 3 dagen vervanging. Zeer goede klantenservice.
erg goed geholpen door Wietze
erg goed geholpen door Wietze, vakkundig en erg aardig.
Een doucherek was beschadigd geleverd…
Een doucherek was beschadigd geleverd maar werd netjes een nieuwe opgestuurd.
Prettige levertijden en communicatie
Bezorging en communicatie rondom levering goed. Snelle levering. Prijs/kwaliteit verhouding goed. Bad geplaatst, tot nu toe alles in orde.
Geberit spiegelkast
Gewenste artikel tegen een scherpe prijs.
Vanaf de bestelling heldere communicatie mbt levering van het artikel.
Artikel is goed verpakt.
Levering volgens afspraak keurig op tijd en lekker vroeg.
Een goed advies!
Een goed advies gekregen van de medewerker van badkamerxxl, daar het merk Sphinx was overgenomen.
Fantastische service
Fantastische service. Snelle levering, goed verpakt.
Duidelijke info en snel geleverd