BadkamerXXL heeft een Smedbo Outline zeepdispenser 3 voudig chroom geleverd. Helaas was deze stuk en is er direct een nieuwe voor ons besteld. Deze hebben wij vandaag in een beschadigde doos "ontvange... Toon meer
Wastafel is kapot in de verpakking , wordt geconstateerd door de chauffeur voordat het uitgeladen wordt . Foto’s gemaakt en gemaild aan BadkamerXL Chauffeur zou ook melding maken . Sindsdien radiost... Toon meer
Erg tevreden. Badkamerxxl heeft een groot assortiment producten van goede merken tegen gunstige prijzen. Prettige behandeling als je belt. Makkelijk bestellen. Mijn vorige bestelling werd keurig bezor... Toon meer
Er is na de bestelling goed gecommuniceerd over levertijd. Die datum werd ook prachtig gehaald. Verzending perfect geregeld. Toen enkele items beschadigd bleken werd dit door de klantenservice direct... Toon meer
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zeer tevreden over informatie in showroom en levering materialen
De informatie in de showroom was zeer deskundig en er werd goed geluisterd naar onze wensen.
snelle correcte bezorging
snelle correcte bezorging, helder communicatie
Alles klopte
Alles klopte, de kwaliteit, de prijs-/ kwalieitsverhouding, de geweldige logistiek / het transportbedrijf
Zoals omschreven op de fotos netjes op tijd aangekomen.
Klopt zoals op de foto en snel bezorgd
Blij met de complete set en goede…
Blij met de complete set en goede beschrijving
Betrouwbaar
De levertijd heeft twee keer zolang geduurd, maar wel met tijdige communicatie. Het product dat ik besteld heb, is lastig te krijgen. Dus wel begrip voor de vertraging. Op de dag van levering keurig geïnformeerd. Al met al een goeie ervaring met BadkamerXXL.
Snelle levering en duidelijk !
Meerdere bestellingen geplaatst en…
Meerdere bestellingen geplaatst en alles keurig geleverd.
Prijs kwaliteit is ook perfect.
Duidelijke communicatie mbt de levering.
Zeer tevreden
Verkeerd onderdeel besteld. Zelf niet gezien. Werd netjes gebeld door deze firma of ik mijn bestelling aan wilde passen. Zeer tevreden.
Mooie showroom.
Mooie showroom.
Behulpzaam personeel.
Goede telefonische bereikbaarheid.
de juist keuze
Bij het zoeken naar een juiste wc bril komt de site van badkamer xxl duidelijk naar voren .
Met een goed overzicht qua modellen en afmetingen.
Na bestelling volgt een bevestiging en het proces verloopt duidelijk
Je krijgt de info en weet waar je aan toe bent.
Netjes verzorgd word het product afgeleverd
Zeer goede webwinkel, snelle en goede levering. Snel reactie op vragen en vriendelijk personeel
Goede levering, nette prijs, goede service
Goede voorlichting en advies
Goede voorlichting en advies. Transparant. Nette prijs kwaliteit. Jammer dat de levering in eerste instantie niets compleet was, maar keurig nageleverd
Goeie service
Goeie service, duidelijke communicatie en snelle levering 🙂
Uitstekende service
Professioneel en vriendelijk geholpen door medewerker van BadkamerXXL.
Bestelling via whatsapp geplaatst. Werkte uitstekend.
Perfect!
Fijn contact, via de chat. Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag en het artikel kunnen bestellen waar ik naar op zoek was. Bedankt!
Top!
Na spullen te hebben besteld bij een zaak die niet leverde terwijl er wel betaald was, was de ervaring met deze zaak echt een verademing!! Ik durfde niet meer zo snel ergens te bestellen omdat er nu toch echt haast achter zat maar ze stelde me aan de telefoon al gerust en alles wat ze zei gebeurde ook! Super net bedrijf!
BadkamerXXL is pakket kwijt, weigert geld terug te storten.
Bestelnummer 100156283. Geretourneerd met het label dat via hen is geregeld, pakket is aangekomen, maar BadkamerXXL geeft aan dat zij niks hebben ontvangen. Uit het onderzoek van DPD is gebleken dat het pakket wel is aangekomen. Ook het afleverbewijs geeft dit duidelijk aan. Ondanks al het bewijs, weigert BadkamerXXL het terug te betalen, ondanks dat er hoogstwaarschijnlijk iemand binnen hun magazijn het pakket achterover heeft gedrukt. Hier heb je als consument geen invloed op.
Ik adviseer dus iedereen een 2e keer na te denken voordat je hier iets besteld. Als je iets retour stuurt, kan je dus fluiten naar je centen en naar je product!
Dit wordt overigens geëscaleerd bij mijn advocaat.

Antwoord van Badkamerxxl
Uitstekende service
Leuke prijzen, supersnelle levering en prettig telefonisch contact met de chauffeur om af te stemmen over de levering.
Nog sneller geleverd dan verwacht
Nog sneller geleverd dan verwacht.
Netjes vooraf berichtjes gestuurd
Was elk bedrijf maar zo!