BadkamerXXL heeft een Smedbo Outline zeepdispenser 3 voudig chroom geleverd. Helaas was deze stuk en is er direct een nieuwe voor ons besteld. Deze hebben wij vandaag in een beschadigde doos "ontvange... Toon meer
Wastafel is kapot in de verpakking , wordt geconstateerd door de chauffeur voordat het uitgeladen wordt . Foto’s gemaakt en gemaild aan BadkamerXL Chauffeur zou ook melding maken . Sindsdien radiost... Toon meer
Erg tevreden. Badkamerxxl heeft een groot assortiment producten van goede merken tegen gunstige prijzen. Prettige behandeling als je belt. Makkelijk bestellen. Mijn vorige bestelling werd keurig bezor... Toon meer
Er is na de bestelling goed gecommuniceerd over levertijd. Die datum werd ook prachtig gehaald. Verzending perfect geregeld. Toen enkele items beschadigd bleken werd dit door de klantenservice direct... Toon meer
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Vlotte levering
Vlotte levering, netjes verpakt.
Product voldoet uitstekend.
Behulpzaam in het zoeken naar…Perfect zoals een klant zou kunnen bedenken.
Behulpzaam in het zoeken naar oplossingen en met goede ideeën komen.
Geen idee waar ik deze beoordeling voor…
Geen idee waar ik deze beoordeling voor moet geven. Misschien in jullie volgende review bedel email aangeven over welke bestelling het gaat. Verder ben ik wel erg tevreden over BadkamerXXL.
Item snel geleverd en goed verpakt
Uitstekende dienstverlening
Snelle en correcte levering.
Douchebak was heel zorgvuldig ingepakt. Niets op aan te merken.
Levering duurde lang
Wc pot is prima alleen de levering duurde langer dan mij verteld was.
Ik had een 1e afspraak voor levering waar ze helemaal niet kwamen opdagen, op het laatste moment gebeld dat ze nieuwe afspraak moesten maken voor levering. In totaal dus 2 dagen niet gewerkt. Als zzp is dat een dure zaak

Fijne ervaring
Bestellen ging heel makkelijk en na een paar dagen werd de spiegel al bezorgd. Ik werd netjes 20 minuten van te voren gebeld en bij aankomst werd gecheckt of alles heel was aangekomen. Vriendelijke bezorger!
Goede en overzichtelijke website
Goede website, duidelijke communicatie en goede service
jammer
Onjuiste informatie op website en niet nagekomen afspraken via whatsapp zorgenden ervoor dat ik het artikel weer retour moest zenden en hiervoor nog betalen moest ook!!?
Geld is ook lang onderweg terug op mijn rekening. Niets meer bestellen bij badkamerxxl dus.

Antwoord van Badkamerxxl
Montage van wastafel, kraan en sifon is met aanvulling van eigen middelen en creativiteit goed gelukt.
Montagemateriaal van de kraan was onvoldoende. We waren genoodzaakt om hiervoor zelf een element te maken. Er ontbrak een pakkingring voor tussen kraan en bovenop wastafel. Hiervoor zelf een rubberen pakking gemaakt.
En er ontbrak een afdichting voor de aansluiting van de sifon op de afvoer. Daarvoor de oude gebruikt. Anders blijf je rioollucht ruiken. Na montage is het een juweeltje om te zien, mooie uitstraling en goede keuze.
Geen coulance
Ik heb in december 23 een Wiesbaden scherm van 120cm x 200cm besteld met additioneel een zijstuk dat draaibaar is van 40cm. In de foto's is aangegeven dat het draaibare scherm 90 graden beide kanten op kan draaien. In de praktijk zit er een stabilisatiestang waar het scherm tegenaan komt. Daar kwam ik achter toen de aannemer deze week het scherm zette en dit aangaf. Met kinderen in huis gaat dit zeker fout en had ik vooraf gezien het zijstuk niet besteld. De retour periode is voorbij, maar ik had enige coulance verwacht gezien op internet het plaatje doet vermoeden dat het wel kan. Helaas is de klantenservice hier onvermurwbaar en mag het niet retour. Ik had hier meer klantvriendelijkheid verwacht.
RETOURNERING Á € 49,95
LET OP! RETOURNEREN KOST U €49,95 of gratis terugbrengen naar Buitenpost Friesland.
Snel antwoord op mijn vraag
Snel antwoord op mijn vraag. Bezorgd binnen 1 dag
Veel producten verkrijgbaar tegen goede…
Veel producten verkrijgbaar tegen goede prijzen. Goed en vlot mailcontact toen we vragen over het te bestellen product hadden.
Door ons bestelde product kwam goed verpakt en compleet binnen de afgesproken tijd aan. Vriendelijke bezorger.
Geen 5 sterren omdat bij telefonisch contact de dame in kwestie écht niet vriendelijk was. Klonk verveeld en reageerde op een gewone legitieme vraag over de bezorging, heel kortaf tot op het botte af. Jammer. Geen visite-kaartje voor het bedrijf.
Goed telefonisch contact omdat het…
Goed telefonisch contact omdat het pakket op een andere plek bezorgd was.
Snelle levering en zorgvuldig verpakt.
2 badkamerspiegels besteld. Goede kwaliteit en snel en goed verpakt thuis geleverd
Slechte service en afspraken worden niet nagekomen
Een toilet met frame besteld. Op de site wordt aangegeven dat de dag na bestelling de producten geleverd worden. Hier is niks van terecht gekomen. 2 dagen later een deel van de bestelling geleverd gekregen, toilet ontbrak. Hier nog eens 3 dagen op moeten wachten. Het toilet is bewust met spoed besteld, schandalig dat er dan niet aan afspraken gehouden kan worden. Zelfs de klantenservice twee maal gebeld. Slecht te woord gestaan en er werd niks aan de situatie gedaan. Kortom, ik zal niemand aanraden hier spullen te bestellen.
Slechte levering
Wat ging er mis, wordt er gevraagd!
De bestelling en betaling gingen allebei heel vlot. Alleen de levering was dramatisch. Op moment van dit schrijven is de bestelling nog steeds niet geleverd. Kreeg wel netjes elke keer een berichtje dat de levering uitgesteld werd (3x] maar als er op de website staat dat het onderdeel online op voorraad is en de levertijd 2 dagen is dan gaat er toch bij badkamerxxl iets mis. Dus tot nu toe nog niet echt tevreden.

Antwoord van Badkamerxxl
Goed advies en snelle levering.
Goed advies en snelle levering.
Een geweldig bedrijf
Na de eerste bestelling, bleek het toiletpot stuk te zijn afgeleverd. Heb meteen een chat en mail gestuurd naar de klantenservice. Na een paar minuten heb ik gebeld met de klantenservice. Wat bleek. Ze waren al met mijn case bezig. Ik vond het echt geweldig. De mevrouw zei dat er een andere toiletpot opgestuurd wordt. Na 2 werkdagen had ik het binnen en is inmiddels geïnstalleerd. Top Top Top.