BadkamerXXL heeft een Smedbo Outline zeepdispenser 3 voudig chroom geleverd. Helaas was deze stuk en is er direct een nieuwe voor ons besteld. Deze hebben wij vandaag in een beschadigde doos "ontvange... Toon meer
Wastafel is kapot in de verpakking , wordt geconstateerd door de chauffeur voordat het uitgeladen wordt . Foto’s gemaakt en gemaild aan BadkamerXL Chauffeur zou ook melding maken . Sindsdien radiost... Toon meer
Erg tevreden. Badkamerxxl heeft een groot assortiment producten van goede merken tegen gunstige prijzen. Prettige behandeling als je belt. Makkelijk bestellen. Mijn vorige bestelling werd keurig bezor... Toon meer
Er is na de bestelling goed gecommuniceerd over levertijd. Die datum werd ook prachtig gehaald. Verzending perfect geregeld. Toen enkele items beschadigd bleken werd dit door de klantenservice direct... Toon meer
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Dik tevreden!
Super, bestelling binnen een dag binnen en past precies. Wij zijn dik tevreden!
Prima snelle service en degelijke…
Prima snelle service en degelijke producten voor een uiterst scherpe prijs.
Ik zal deze shop van harte aanbevelen.

Antwoord van Badkamerxxl
Hoera nog een Sphinx wc deksel te verkrijgen hier!
Heel blij dat jullie wel nog een nieuwe wc zitting voor de sphinx 400 toiletten konden leveren.
Wel jammer dat het zo een dure zitting was…desondanks wel blij dat ons toilet terug 1 werkend mooi ogend geheel is.

Vlot en correct geleverd
Sphinx Antibes toiletbril besteld. Zeer vlot en correct geleverd. Goed beschreven op de website.
Een compact rimfree wcpot snel geleverd
Ik was opzoek naar een compact rimfree wcpot. Deze vond ik bij meerdere websites alleen badkamer xxl had hem op voorraad en binnen 2 dagen geleverd. De pakketdienst zou van te voren bellen, maar dat heeft de chauffeur niet gedaan. Ik was thuis, dus het is goed gegaan. Gekozen voor betaling via PayPal voor het geval dat er een leveringsprobleem zou ontstaan. Heel tevreden met mijn aankoop!
Tevreden
Leveringen waren 2x niet op tijd. Maar voor de rest alles ok.
Spijtig genoeg zijn de leveringen van verwarmingen naar belgie nogal duur. Anders zou ik meer bestellen.
Prima wc bril geleverd
Prima wc bril geleverd. Zeer tevreden

Antwoord van Badkamerxxl
Gemakkelijk te bestellen en een snelle…
Gemakkelijk te bestellen en een snelle levering.
Prima zo.

Doucheslang kapot
Onze doucheslang van de Grohe Rainshower ging na een jaar kapot.
1 Telefoontje naar badkamer XXL en de volgende dag al gratis een nieuwe slang in huis.
Top service!!
De bezorging OK
De bezorging van de spiegelkast was zeer vlot en netjes. Maar de aansluiting voor de lampen was niet OK. Er is veel heen en weer gecommuniceerd over de oplossing hiervoor (ruilen bv), uiteindelijk is beloofd dat een monteur het euvel na ontvangst van onderdelen ter plekke zal reparereren. Dit is nog niet gebeurd.
Opnieuw een goede levering
Voor de 2e keer in korte tijd gekocht.
Ook nu weer een perfecte levering van een prfect product. Zo hoort het !!
Prima service.
Bestelling werd netjes op de datum zoals vermeld stond geleverd en keurig verpakt zodat het niet kon beschadigen. Bij vragen over het product toen we al besteld hadden kregen we direct antwoord en toen we erachter kwamen dat we de verkeerde hadden besteld werd dat ook direct opgelost.
Zeep dispenser
Levering met track en trace perfect.
Installatie duidelijk en het gebruik is handig en schoon.
Blij dat we deze zeepdispenser gekocht hebben
Vlotjes!
Goede prijs
Vlotte service
Levering sneller dan verwacht

Aankoop Grohe kraan.
Heb de kraan al aangesloten. Wat een eenvoudig klusje was. De kraan is van een goede kwaliteit wat ook wel te verwachten was van Grohe. De prijs was ook een stuk lager dan bij een doe het zelf zaak. Snelle bezorging. Al met al goede ervaring met deze zaak.
Ruim assortiment met nette prijzen
Ruim assortiment met nette prijzen. Leveringen keurig op tijd. Gebeld in verband met een retour en dat werd snel geregeld. Wat wil je nog meer.
On-line tegels bestellen, een uitkomst!
Zeer gode ervaring met on-line tegels kopen. Proeftegel eerst besteld en daarna de tegels besteld.
Zeer degelijk verpakt in solide dozen en op pallet.
Met palletwagen direct in de garage geplaats door de chauffeur. Door exacte opgave van de aanlevings tijd kon ik alles goed voorbereiden.

Antwoord van Badkamerxxl
Echt super hoe deze mensen werken niks…
Echt super hoe deze mensen werken niks is te veel als je vragen stelde gelijk mail terug. Ga zo door heerlijk om met jullie zaken te doen

Antwoord van Badkamerxxl
De goederen werden netjes volgens…
De goederen werden netjes volgens afspraak geleverd