BadkamerXXL heeft een Smedbo Outline zeepdispenser 3 voudig chroom geleverd. Helaas was deze stuk en is er direct een nieuwe voor ons besteld. Deze hebben wij vandaag in een beschadigde doos "ontvange... Toon meer
Wastafel is kapot in de verpakking , wordt geconstateerd door de chauffeur voordat het uitgeladen wordt . Foto’s gemaakt en gemaild aan BadkamerXL Chauffeur zou ook melding maken . Sindsdien radiost... Toon meer
Erg tevreden. Badkamerxxl heeft een groot assortiment producten van goede merken tegen gunstige prijzen. Prettige behandeling als je belt. Makkelijk bestellen. Mijn vorige bestelling werd keurig bezor... Toon meer
Er is na de bestelling goed gecommuniceerd over levertijd. Die datum werd ook prachtig gehaald. Verzending perfect geregeld. Toen enkele items beschadigd bleken werd dit door de klantenservice direct... Toon meer
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Super service
Super service! Producten van Brauer besteld de kraan en de toiletaccessoires waren niet dezelfde kleur. De klantenservice heeft goed meegedacht en kwam met een ander merk waarvan de kleuren wel overeenkwamen. Ik heb de producten kosteloos en zelfs met een korting mogen omruilen.
Kortom, super service en bedrijf dat zich richt op klanttevredenheid.
Top service en levering
Super tevreden over de service van badkamer xxl! Een badkamer en toilet besteld. Vanaf het begin tot einde goed geholpen. Bij het uitkiezen van de materialen meedenkend over de prijs en goede adviezen over de juiste kwaliteit van de materialen. Wanneer het iets langer duurde met de levering werd je goed op de hoogte gehouden maar als nog een snelle levering. Ook een verkeerd artikel besteld wat zonder problemen kon worden omgeruild. De communicatie en levering was top! Geen gladde verkooppraatjes en meedenkend wat de klant wil. En we zijn blij met de spullen!
klein defect aan douchewand in korte…
klein defect aan douchewand in korte tijd naar volle tevredenheid opgelost! Super service. Top!!
Duidelijk EERLIJK advies
Onze Hotbath thermostaatkraan type Buddy draaide heel zwaar en ook het mengen liet te wensen over. De temperatuur bleef niet met constant, dan weer heet en dan weer veel te koud. Zelf het binnenste regelgedeelte nagekeken maar kon eigenlijk niets ontdekken.
Omdat ik niet precies wist wat ik moest bestellen telefonisch contact opgenomen met Badkamerxxl.
De medewerker vertelde mij dat Hotbath 5 jaar garantie geeft op deze onderdelen en ik het beste contact op kan nemen met de verkoper.
In plaats van een onderdeel van bijna €100 aan mij te verkopen kreeg ik dit eerlijke advies van Badkamerxxl.
Ik werd keurig en professioneel te woord gestaan, duidelijk iemand die verstand van zaken had
Probleem bij Tegeldepot uit Zeewolde neergelegd, die op hun beurt contact hebben gezocht met Hotbath. Ik kreeg keurig alle nieuwe onderdelen opgestuurd. Zelf geplaatst en het werkt weer perfect.
Dikke pluim voor zowel Badkamerxxl, Hotbath alswel Tegeldepot.
Bij het monteren is helaas een regelknop gesneuveld, dus deze nu besteld via Badkamerxxl. Jullie hebben er een vaste klant bij.
Levering verkeerd product
Wij hadden twee badkamermengkranen besteld. Deze werden geleverd met dezelfde verpakking en dezelfde artikelnummers maar het bleken twee verschillende kranen te zijn. Niet alleen qua uiterlijk maar ook de werking was anders. Dus een mail gestuurd met foto's en uitgelegd dat we het type moesten hebben met een blauwe en een rode punt op de bedieningshendel en NIET die met de H en de C op de bedieningshendel omdat je hierbij voor koud water de hendel van je af moet duwen waardoor hij tegen de muur komt. De vele keren dat ik belde kreeg ik elke keer te horen dat de kraan uit België moest komen en dat ie de volgende dag zou binnenkomen. Anderhalve week later kregen we een telefoontje dat de kraan binnen was. Na gevraagd te hebben of ze de doos wilden openen om te checken, kreeg ik te horen dat het type met de H en een C op de bedieningshendel in de doos zat. Dus de verkeerde kraan! En er werd meteen bij verteld dat het andere type niet meer leverbaar was omdat het een oud type is. Die mededeling had ik graag anderhalve week daarvoor gekregen! Hierna hebben we de kranen teruggestuurd met een door hen toegestuurd retourlabel. Vervolgens hebben we het aankoopbedrag teruggekregen echter min de kosten incl. btw van het retourlabel. Erg jammer, aangezien je ervan uit gaat dat wanneer je het label toegestuurd krijgt, je geen kosten hoeft te betalen plus wij er niets aan kunnen doen dat wij het verkeerde product geleverd hebben gekregen. Al met al een zeer teleurstellende ervaring.

Antwoord van Badkamerxxl
Ze hebben me geholpen met het uitzoeken…
Ze hebben me geholpen met het uitzoeken welke radiator er in mijn badkamer hangt zodat ik een radiator beugel kan bestellen.
Echt super!
Top service
Alles prima in goede orde ontvangen en op tijd.
Door de prima service is de 2de deur ook op tijd en in goede orde geleverd. Bedankt badkamerxxl
Bestelling zou op 2/8 geleverd worden
Bestelling zou op 2/8 geleverd worden, op 6/8 nog steeds geen concrete info op dhl. Gebeld met badkamer xxl, werd brutaal te woord gestaan. Ben benieuwd wanneer pakket geleverd wordt.

Antwoord van Badkamerxxl
Beschuldigd van leugens terwijl zij in gebreke zijn
Meubel besteld en betaald, men gaf aan dat de levering zou gebeuren op woensdag. Echter mail gekregen met de melding dat het een dag later zal zijn, uiteraard geen probleem. Men geeft als tijdsvak 8u-10u. Ik blijf speciaal thuis hiervoor. Om 11u niemand gezien, uiteraard meteen gemaild, geen reactie. Om 12u nog niemand gezien, opnieuw gemaild. Meteen erna krijgen we reactie dat volgens hen alles netjes afgeleverd werd in het afgesproken tijdsvak. Ik viel bijna van mijn stoel, 4 uur kwijt, geen pakket en dan nog beschuldigd worden van leugens???!!! Om 12u52 ging uiteindelijk de bel, een vriendelijke chauffeur die enkel Frans sprak, excuseerde zich veelvuldig en leverde alsnog af. Hij weet de 'retard' aan een lekke band.
Kan allemaal gebeuren, maar beste Mevr. van de commerciële binnendienst, vooreerst spreekt u mensen die u niet kent, en zeker zakelijk gezien, aan met Meneer en hun achternaam, en zeker niet met hun voornaam. En ten tweede beschuldigt u niet op dergelijke manier mensen van leugens. Wel chapeau voor de vriendelijke chauffeur van de transportdienst, die zelfs nog geholpen heeft om het meteen in onze bestelwagen te plaatsen (een kleine moeite, maar velen zouden het niet voorstellen om te helpen).
Jammer Badkamer XXL, nooit meer.

Antwoord van Badkamerxxl
Op Belgische sites niets te vinden
Op Belgische sites niets te vinden. Terecht bij xxl gekomen. Daar direct gevonden en besteld. Zeer goede opvolging van bestelling tot levering. Ze hebben een Belgische klant bij.
Goed product, snelle levering, goede verpakking.
Deftige handdouche gekocht welke iets meer liter/minuut water geeft. Snelle levering. Goede verpakking.

Antwoord van Badkamerxxl
Kapotte kraan, geen goede opvolging
Sturen kapot product en dan is het maar wachten en wachten en wachten… alles behalve leuk… zit je weer weken te wachten en zit je gewoon zonder werkend bad 😏. We zijn ondertussen 7 weken verder en wordt doodleuk doorgestuurd naar de leverancier. Dit had al van dag 1 geregeld kunnen worden!
Perfecte levering en product
Waardeloze zaak
Waardeloze zaak! Beloven dat de volgende dag geleverd wordt. Komen dat niet na. Product geannuleerd. Noteren dat niet, sturen het product alsnog op en zijn vervolgens niet bereid om het voor de aankoopprijs retour te nemen.
Alles is wat mislopen eerst werd de…
Alles is wat mislopen eerst werd de bestelling met een defect geleverd. Kan nog gebeuren of aan de koerier dienst liggen. Maar de bestelling was ook niet compleet en dit zou nog normaal dezelfde dag meegeleverd worden. Dit gebeurde ook niet. Onderdeel kwam 2 dagen later dan beloofd. Dus moeten terugsturen. Nu hoop ik dat alles correct wordt afgehandeld het defecte onderdeel en de retour. Dus toch wel een hele rompslomp geweest tot nu. Alleen de service bij problemen lijkt te werken. Nu is ook nog niet alles opgelost en duidelijk.

Antwoord van Badkamerxxl
Levering te laat en zonder verwittiging
Op de dag van levering een bericht gekregen dat er tussen 5 en 7 (!) ´s ochtends geleverd zou worden... om 9u nog niets ontvangen dus gebeld naar de klantendienst. Na ruim 20 minuten in wacht te staan een medewerker aan de lijn : dat bericht zal wel fout geweest zijn maar leveringen aan België kunnen (of willen?) ze niet opvolgen dus moet ik maar heel de dag afwachten.
Die dag niets geleverd gekregen!
Uiteindelijk wordt er pas na het weekend in de namiddag geleverd, zonder verdere verwittiging. Gelukkig was ik op dat ogenblik juist thuis anders was de levering waarschijnlijk gewoon terug retour gegaan.

Goede ervaring!
Ik bestelde een radiator voor mijn verwarming. Prijs was goed, levering snel en zoals afgesproken. Toen ik een vraag stelde over de aansluiting, kreeg ik hier snel en vriendelijk antwoord op. Top, dus!