Wederom 5 sterren voor de afhandeling. Wij hadden overtollig vocht in onze pas nieuwe badkamerkastje en laden. Kastje en ombouw vocht schade geleden. Oplossing was passend en gericht en kosteloos... Toon meer

Snelle levering, zoals vermeld voor 12:00 besteld morgen in huis! Helaas kwam 1 deurtje beschadigd aan, vervolgens boorde we bij het andere deurtje de verkeerde gaatjes door. Beide deurtjes krijgen... Toon meer

Zeer tevreden Ik had een badmeubel met bijpassende spiegelkast besteld. Alles keurig volgens afspraak bezorgd. Verpakking was ook keurig in orde. Pas na enkele tijd uitgepakt vanwege verbouwing... Toon meer

De douchewand is goed zwaar glas van 8 mm veiligheidsglas. Het monteren ging perfect na goed bestuderen van de bijlage, het was iets onduidelijk hoe het rubbertje tussen wandsteun en glas moest maar u... Toon meer

1. Badkamerinstallateur
  2. Sanitairwinkel
  3. Douchedeurwinkel

Badplaats biedt het beste design sanitair tegen de beste prijs. Gegarandeerd de goedkoopste!

4,6

Uitstekend

4K reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Scheur douchedeur

Wij hebben een half jaar geleden een glazen douche deur besteld, Helaas zaten er al snel 2 grote scheuren in het glas. Contact gehad met een van de medewerkers en foto's van de scheuren toegestuurd. Medewerker was erg vriendelijk en kwam met een super oplossing. We hebben een nieuwe douche deur opgestuurd gekregen.
Ik schrijf niet gauw een review maar vond dat dit wel gedeeld mocht worden.
Dus bij deze badplaats.nl top service.

3 september 2024

Het Badmeubel en de extra kast van 160…

Het Badmeubel en de extra kast van 160 en spiegel was zonderslag of stoot te monteren.

Wel heb ik opmerking van de stopper in wasbak . Het lijkt er op dat deze in loop van tijd iets uitzet en bij dicht zetten en dan weer open dat ie blijft zitten.

Verder geen bijzonderheden

16 maart 2024

Opgepast

Badplaats is OK. Bestelling in time en netjes geleverd. Opgepast evenwel met achteraf betalen. Klarna is zeer bedenkelijke firma.

8 juli 2024

Beste Jozef,

Dank voor uw review.
Wij hebben hier reeds contact met u over gehad.
U heeft bij het bestellen gekozen om te betalen via Klarna.
Vervolgens heeft u het totaalbedrag van uw bestelling naar ons overgemaakt en niet naar Klarna.
Dit bedrag hebben wij 1 dag later direct naar u teruggestort en u ook hierover geïnformeerd.
Indien u een betaalovereenkomst aangaat met Klarna, dan dient u ook aan hen te betalen.
Als u dit niet doet, dan ontvangt u logischerwijs na een aantal weken een aanmaning.

Het is dus niet zo dat wij of Klarna hier iets aan kunnen doen.

Wij nemen nog even contact met u hierover op.

Zeer professioneel en goed

Zeer goed bedrijf! Een mooie douchecabine besteld en bezorging was echt perfect geregeld.

Tijdens het installeren is helaas één van de wanden gebroken. Via klantenservice op whatsapp snel berichtje gestuurd met een foto en had binnen een half uur bericht terug met de mededeling dat er z.s.m. een nieuwe douchewand gestuurd wordt. Zelden zo’n goeie service meegemaakt 👍🏼

7 juni 2024

Zeer tevreden

Zeer tevreden
Ik had een badmeubel met bijpassende spiegelkast besteld.
Alles keurig volgens afspraak bezorgd.
Verpakking was ook keurig in orde.
Pas na enkele tijd uitgepakt vanwege verbouwing.. tot mij schrik wat beschadigd maar na contact met bram van badplaats echt binnen enkele uren opgelost.
Dat is nog een service en klantvriendelijk van niveau geen enkele discussie.
Hier kom ik zeker terug.

10 juni 2024

Wat een TOP service

Heb bij Badplaats een prachtig badkamermeubel gekocht, bij het uitpakken was 1 deurtje wat opgezwollen dit gemeld en kreeg zonder problemen een nieuw deurtje toegestuurd.
Daarna heb ik een fout gemaakt met de gaatjes doorboren in de deurtjes (op een verkeerde plek)
Contact opgenomen met Badplaats of ik nieuwe deurtjes kon bestellen, maar heb zonder problemen nieuwe deurtjes gekregen.
Ik wil maar zeggen wat een geweldige top service

31 mei 2024

bezorging zou bij mij thuis zijn

bezorging zou bij mij thuis zijn. plots gedurende het proces wisselde dit naar afhalen bij een afhaalpunt. En jullie schuiven dat enkel af op Post NL, dat je daar niets aan kan doen. Heel vervelend. Ik bestel bij jullie, voor thuis bezorgen, dan verwacht ik dat ook! 1 pakket kwam wel thuis, ik was gewoon thuis en rest gewoon op afhaalpunt. Heel naar.
Ik heb een compensatie en excuses gekregen, dat is aardig. Maar lost het probleem niet op, nl dat mijn pakket zomaar bij een afhaalpunt kwam

25 mei 2024

Beste Ank,

Dank voor uw review.
Wij vinden het erg vervelend dat de levering van uw bestelling niet goed is verlopen.
Via de mail hebben wij u al meerdere keren onze excuses aangeboden en u een compensatie gegeven voor het ongemak.
Wij zijn uiteraard eindverantwoordelijk voor de juiste aflevering van uw bestelling, dit neemt niet weg dat er tijdens de bezorging ooit iets niet helemaal goed kan gaan.
Hiervoor bieden wij dan ook nogmaals onze excuses aan.

Team Badplaats

Snelle levering. Mooie douchewand , er miste alleen een stang maar ga er vanuit dat dat ook netjes word opgelost. Wacht nog op reactie . Verder super tevreden

26 mei 2024

Bij mijn laatste bestelling

Bij mijn laatste bestelling, en de levering achteraf bleek dat bepaalde zaken er niet bij waren . Er werd bij levering geen leverdocument en/of bon met artikelen en het aantal verpakkingen meegedeeld. Hierdoor is kontrole zeer moeilijk is .

26 mei 2024

Beste Rudi,

Dank voor uw review.
Vervelend om te lezen dat u het lastig vond om te controleren uit hoeveel verpakkingen uw bestelling bestaat.
Wij werken met verschillende magazijnen en hierdoor kan het voorkomen dat uw bestelling door verschillende vervoerders wordt bezorgd.
Om die reden is het ook erg lastig om een complete leverbon bij te voegen.
In het vervolg kunt u het beste even contact met onze klantenservice opnemen zodat wij kunnen controleren hoeveel pakketen u moet ontvangen.

Wij gaan in ieder geval even contact met u opnemen om te kijken of we u nog ergens mee kunnen helpen.

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling, montage laten verrichten door Badplaats.nl, personeel was bijzonder behulpzaam en vriendelijk en hebben de apparatuur keurig geïnstalleerd en ingesteld.

22 mei 2024