Wederom 5 sterren voor de afhandeling. Wij hadden overtollig vocht in onze pas nieuwe badkamerkastje en laden. Kastje en ombouw vocht schade geleden. Oplossing was passend en gericht en kosteloos... Toon meer
Snelle levering, zoals vermeld voor 12:00 besteld morgen in huis! Helaas kwam 1 deurtje beschadigd aan, vervolgens boorde we bij het andere deurtje de verkeerde gaatjes door. Beide deurtjes krijgen... Toon meer
Zeer tevreden Ik had een badmeubel met bijpassende spiegelkast besteld. Alles keurig volgens afspraak bezorgd. Verpakking was ook keurig in orde. Pas na enkele tijd uitgepakt vanwege verbouwing... Toon meer
De douchewand is goed zwaar glas van 8 mm veiligheidsglas. Het monteren ging perfect na goed bestuderen van de bijlage, het was iets onduidelijk hoe het rubbertje tussen wandsteun en glas moest maar u... Toon meer
Badplaats biedt het beste design sanitair tegen de beste prijs. Gegarandeerd de goedkoopste!
Bosscheweg 141a, 5282WV, Boxtel, Nederland
- 085-2502845
- info@badplaats.nl
- badplaats.nl
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Het monteren van de kast was duidelijk…
Het monteren van de kast was duidelijk en alle onderdelen waren er.
Prima meubels, snel geleverd
Ruime keuze, goede prijzen, snel geleverd. Degelijk materiaal.
Badmeubelset Thermis
Badmeubelset Thermis gekocht. Zeer tevreden. Heel mooi en hoge kwaliteit.
Super blij mee.
Hele goede service
Een mooi badkamermeubelset uitgezocht via praxis en binnen no-time was het al bezorgd. Ik was vergeten om te kijken of het op een alternatief adres geleverd kon worden en na 1 mailtje heeft badplaats de originele bezorging geannuleerd en veranderd naar mijn werk adres. Super gedaan en een heel mooi meubelset👍🏻👍🏻
Keurig aanbevelingswaardig
Snelle levering, keurig binnen aangegeven tijdvak bezorgd. Half uur voorafgaand hieraan opgebeld door bezorger. Badmeubel en kast onbeschadigd bezorgd.
Het beloofde om het de maandag te…
Het beloofde om het de maandag te leveren en ik had het twee dagen vroeger geleverd op de zaterdag. Zeer goed verpakt ook en geleverd was top . Firma die niks te veel beloofd en fijn om mee samen te werken.
Uitstekende en snelle service
Mistte een onderdeel van een douchewand en dat aangegeven bij Badplaats. Werd direct geholpen. Vriendelijk personeel, perfecte service en snelle respons.
PAS OP
Nou wat er misging
1- zijn telefonisch al drie dagen niet te bereiken
2- levering spullen incompleet
3- de materialen waar je het mee moet bevestigen is echt een c kwaliteit
4- na dagen bellen en eindelijk 1 x contact te hebben gekregen over de missende onderdelen weer het onjuist bezorgd voor de rest mag je het uitzoeken,
5- mijn mening is dat dit bedrijf onvoldoende doet voor de klanten en daarnaast zou ik hier nooit en dan ook nooit meer mijn spullen bestellen.
6- slechte service en behandeld klant als niks
7 bestel liever er ergens anders me mensen

Antwoord van Badplaats
Alles was zeer goed verpakt,gemakkelijk…
Alles was zeer goed verpakt,gemakkelijk te monteren
Zeer goed bezorgd
Alles was perfect
Ik ben zeer tevreden.
Reageren op mail.
Het reageren op email en het uitleggen hoe te handelen bij retourneren.
Snelle levering, ruime keuze
Ruime keuze, goede kwaliteit voor een hele nette prijs. Snelle levering. Meer hoeft het niet te zijn.
Badkamerkastje, pracht kwaliteit
Badkamerkastje besteld voor onder de wasbak. De levering was zeer snel en er werd goed gecommuniceerd over de bestelling. Het kastje werd als bouwpakket geleverd en was heel goed verpakt. De montagematerialen waren per fase verpakt en ik moet eerlijk zeggen dat ik hem niet zelf in elkaar heb gezet maar mijn dochter. Het is een prachtige kast geworden, ziet er ook stevig en mooi uit. Echt een blikvanger in de badkamer