Wederom 5 sterren voor de afhandeling. Wij hadden overtollig vocht in onze pas nieuwe badkamerkastje en laden. Kastje en ombouw vocht schade geleden. Oplossing was passend en gericht en kosteloos... Toon meer

Snelle levering, zoals vermeld voor 12:00 besteld morgen in huis! Helaas kwam 1 deurtje beschadigd aan, vervolgens boorde we bij het andere deurtje de verkeerde gaatjes door. Beide deurtjes krijgen... Toon meer

Zeer tevreden Ik had een badmeubel met bijpassende spiegelkast besteld. Alles keurig volgens afspraak bezorgd. Verpakking was ook keurig in orde. Pas na enkele tijd uitgepakt vanwege verbouwing... Toon meer

De douchewand is goed zwaar glas van 8 mm veiligheidsglas. Het monteren ging perfect na goed bestuderen van de bijlage, het was iets onduidelijk hoe het rubbertje tussen wandsteun en glas moest maar u... Toon meer

1. Badkamerinstallateur
  2. Sanitairwinkel
  3. Douchedeurwinkel

Badplaats biedt het beste design sanitair tegen de beste prijs. Gegarandeerd de goedkoopste!

4,6

Uitstekend

4K reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zeer snelle levering .

Zeer snelle levering .
Er was een bovenkant van de kast beschadigd .
Een mail gestuurd en ze sturen een nieuwe bovenkant .
Zeer goede service

16 februari 2024

Duidelijke website makkelijk te bestellen.
Bij verzending word je op de hoogte gehouden de hele tijd als het pakket in twee gedeeltes wordt bezorgd.
Bij vragen krijg je binnen een werkdag antwoord.
Gewoon een goede service

16 februari 2024

Schade en retourneren , subliem opgelost…

Heb een badmeubel en douchewand besteld , bij montage van een hangkast zelf de fout gemaakt om deuvels in wand ipv in plank te tikken zoals op handleiding stond . Daardoor zijpaneel beschadigd . Heb kosteloos nieuw zijpaneel opgestuurd gekregen 👍de douchewand bleek niet nodig en heb ik geretourneerd wat vlekkeloos is verlopen , opgehaald en binnen een week geld teruggestort gekregen. Niets dan lof voor dit bedrijf

2 januari 2024

Snelle levering, de kast is makkelijk om te monteren, mooie kleur,
De enige kleine nadeel dat ik bedenk is dat een deur rechts open gaat en de andere links of misschien heb ik een foutje gemaakt tijdens monteren 😁.maar dat vind ik niet erg.

Prima nazorg!

Er was een plankje in de verkeerde kleur geleverd. Na een mail werd er direct een plankje in de juiste kleur opgestuurd. Binnen twee dagen opgelost dus. Top!

Prima kastje

Op zich is het een goed kastje. Bezorging snel. Alles in tact en het zit inmiddels op de badkamer.
Minder te spreken was ik over de bezorger. Deze duwde mij het pakket dat erg zwaar was zonder wat te zeggen in mijn handen.
Gelukkig heeft de vloerlegger het voor mij op de badkamer gelegd. Meestal geef ik bezorgers een fooi, maar dit keer zeker niet!

Na beschadiging spiegel

Na beschadiging spiegel, nieuwe toegestuurd gekregen.

12 februari 2024
Logo Badplaats

Antwoord van Badplaats

Beste Loek,

Hartelijk dank voor uw review.
Vervelend dat u uw bestelling in eerste instantie met lichte schade heeft ontvangen, maar fijn dat het spoedig is opgelost.
Wij horen het graag als wij verder nog iets voor u kunnen betekenen.

Team Badplaats

Helemaal top

Helemaal top! Mooie spullen, makkelijk te monteren en toen één deurtje wat beschadigd was na de levering direct een nieuw onderdeel gekregen zonder enige moeite. Dezelfde dag nog besteld! Zou badplaats bij iedereen aanraden :)