Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det gick smidigt att ordna med retur och nytt köp - pengarna återbetalades snabbt. Dock skulle jag föreslå att se över måtten med riktlinjer för storlek på skydden, även om jag mätt och låg inom gräns... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Den funkar jättebra men de ända som får mig att inte kunna använda den lika mycket som jag hade velat är att den gräver sig i armhålorna.. men mer än de så är den bra och skulle rekommendera! Tänk bar... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

It’s perfect quality no other companies I tried before gave this amazing feeling of comfort and making the pain much more less I advice all with it

Bedrijfsgegevens

1. Orthoptist

Geschreven door het bedrijf

Ta en titt i butiken och upplev våra bandage för knän, armbågar, ryggar, fotleder, handleder etc. Vi har ett bra urval och priser där alla kan vara med!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Den bästa affären

Den bästa affären, snabb levarnas,bästa produkten

30 december 2025

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tusen tack för din fantastiska recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och produkten – det uppskattar vi verkligen 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra kontakt med företaget samt att få…

Bra kontakt med företaget samt att få info om det som händer om man vill sända en produkt åter! Ger Företaget 5 Stjärnor då de är seriösa

17 december 2024

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack så mycket för din fina feedback och för de 5 stjärnorna! Det är glädjande att höra att du uppskattar kontakten med oss och att du känner dig informerad genom processen, även vid retur. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en smidig och seriös upplevelse. Om du har fler frågor eller behöver hjälp i framtiden är du varmt välkommen att kontakta oss igen! 😊⭐️

20 november 2024

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack för din feedback! Det är härligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Om du har några frågor eller behöver hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att betjäna dig igen! 😊

Bästa kragen jag provat

8 november 2024

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att kragen är den bästa du har provat. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Liten i storleken…

Liten i storleken…. Hade behövt en stöd
För tummen som var längre!
Åsa

21 september 2024

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack för din feedback, Åsa! Vi beklagar att produkten var liten i storleken och att du hade önskat att stödet för tummen var längre. Din återkoppling är viktig för oss, och vi kommer att ta detta i beaktning när vi ser över vårt produktutbud. Om du vill ha hjälp med att hitta en annan produkt eller storlek, är du välkommen att kontakta oss så vi kan hjälpa dig vidare. Vi hoppas kunna ge dig en ännu bättre upplevelse framöver!

Snabb leverans och en enkel hemsida

Snabb leverans och en enkel hemsida

19 augustus 2024

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack för din feedback! Det är härligt att höra att du uppskattar den snabba leveransen och att vår hemsida är enkel att använda. Om du har några fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Allt funkade geschwint men leveransen…

Allt funkade geschwint men leveransen tog tid. 9 augusti beställning, 12 augusti klart enligt Bandageshoppen men fick paketet först kring 20. Kan vara förseningar hos Postnord förstås, omöjligt att veta. Men produkterna höll vad de lovade.

20 augustus 2024

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack för din förståelse och för att du delade din upplevelse. Vi är glada att höra att produkterna lever upp till dina förväntningar, men vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat. Som du nämner kan det vara på grund av förseningar hos Postnord, men vi förstår att det ändå kan vara frustrerande att vänta längre än planerat.

Om du upplever liknande problem i framtiden, tveka inte att kontakta oss så vi kan undersöka saken närmare. Vi uppskattar din feedback och hoppas att vi kan erbjuda en ännu bättre upplevelse nästa gång. Tack för att du valde att handla hos oss!

Bra passform

Handskarna för artrit stämde med beskrivningen.

16 augustus 2024

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att handskarna för artrit passade bra och att de stämde överens med beskrivningen. Om du har några fler frågor eller behöver ytterligare hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb återkoppling efter återsändande…

Snabb återkoppling efter återsändande av felaktig storlek på produkt. Möjlighet följa ärendets gång.

12 juni 2024

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade den snabba återkopplingen och möjligheten att följa ärendets gång vid återsändande av felaktig storlek. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en smidig och effektiv upplevelse. Om du har några fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden!

Bra produkt

Bra produkt, snabb leverans. Perfekt.

7 juni 2024

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med produkten och den snabba leveransen. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vad är det som händer?

Snabb leverans min r*v. Gjorde beställningen 30/5 och den enda informationen jag har är beställningsbekräftelsen - ingen uppdatering på om ordern har skickats eller var den befinner sig.

Även ett svar på enkla frågan "kan jag få en uppdatering på min order" dröjer via mejl. Står på hemsidan att det finns kundtjäst via telefon, men såklart utan ett nummer.

Beställning #BS-SE5001

5 juni 2024

Hallå där!

Vi ber om ursäkt om du har upplevt en försenad leverans, men det ser inte riktigt ut så när vi spårar ditt paket. Du gjorde beställningen torsdagen den 30 maj och accepterade en leveranstid på upp till 5 arbetsdagar.

Den 30 maj fick du ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer. Om du följer detta ser du att ditt paket har legat för uthämtning på anvisad paketshop sedan den 5 juni.

Du skriver också att vi annonserar med kundtjänst per telefon. Detta måste vara ett missförstånd, för det gör vi inte och vi visar det inte någonstans. Vi erbjuder chatt och e-post. Vidare har vi konstaterat att vi inte har fått några mail från dig vid något tillfälle, tyvärr, så vi har inte kunnat vägleda dig gällande din leverans.

Vi hoppas att du hämtar ut ditt paket så snart som möjligt så att du kan ta emot din beställda produkt.

Bra hjälpmedel

Lätt att använda

31 mei 2024

Antwoord van Bandageshoppen.se

Det är härligt att höra att produkten är lätt att använda! Vi strävar efter att erbjuda produkter som är enkla och bekväma för våra kunder. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss. Tack för ditt stöd!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt passform och skön att använda

1 mei 2024

Antwoord van Bandageshoppen.se

Det är fantastiskt att höra att passformen är perfekt och att produkten är bekväm att använda! Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som ger våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Om du behöver ytterligare hjälp eller har frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Tack för ditt stöd, och vi ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dropshippingvarning

Enligt informationen på hemsidan står det att leverans sker inom 1-5 dagar. Efter att jag efter 16 dagar försökte annullera ordern får jag besked av företaget att det inte är möjligt att annullera ordern eftersom försändelsen ”tullbehandlas”. Jag beställde ifrån ett svenskt företag och var villig och betala ett betydligt högre pris för varan än om jag hade beställt genom wish, SHEIN eller liknande själv. Jag ville ha varan snabbt men det visade sig ändå att det tar veckor och jag betalar 4 ggr så mycket. Så jag känner lite dropshippingvarning här!

4 maart 2024

Antwoord van Bandageshoppen.se

Vi ber verkligen om ursäkt för den försening som du har upplevt med din beställning. Det är frustrerande att höra att leveransen har tagit längre tid än förväntat och vi förstår din besvikelse. Tyvärr ligger tullklarering utanför vår kontroll och även om vi strävar efter att leverera inom den angivna tidsramen kan tullprocessen tyvärr försena försändelser.

Vi vill försäkra dig om att vi inte tillämpar dropshipping. Alla våra produkter finns i lager hos oss och vi skickar direkt till våra kunder från vårt eget lager.

Snabb leverans toppen

1 februari 2024

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade vår snabba leverans. Det är vår prioritet att se till att våra kunder får sina produkter snabbt och smidigt. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta oss när som helst. Vi ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden.

Helt perfekt 👌

16 januari 2024

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack för din positiva feedback! Det gläder oss att höra att du har haft en helt perfekt upplevelse med oss. Om det är något specifikt du vill dela eller om du har ytterligare frågor, är du välkommen att kontakta oss.

Vi uppskattar din återkoppling och ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Leveranstid över en vecka

Leveranstid över en vecka, och ingen info om varför.

10 januari 2024

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack för din review, och vi beklagar den försenade leveransen. Vi förstår att väntetiden har varit frustrerande för dig. Tyvärr har förseningen påverkats av de svenska tullmyndigheterna, en faktor som vi tyvärr inte har direkt inflytande över.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan ha orsakat och uppskattar din tålamod. För mer specifik information om försändelsen rekommenderar jag att du kontaktar vår kundtjänst direkt på kontakt@bandageshoppen.se.

Vi arbetar aktivt med att förbättra våra leveranstider och kommunikation för att säkerställa en bättre upplevelse för våra kunder.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du har fått det du beställt inom rimlig tid. Vi strävar efter att leverera våra produkter snabbt och effektivt för att uppfylla våra kunders förväntningar.

Om det är något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse eller om du har ytterligare frågor, är du välkommen att kontakta oss. Vi uppskattar ditt stöd och ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden.

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack för din positiva recension! Vi är glada att höra att du upplevde snabb leverans och att varan motsvarade dina förväntningar. Vi uppskattar ditt stöd och ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden.

Om du har ytterligare frågor eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta oss.

2 januari 2024

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack så mycket för din positiva feedback angående vår snabba leverans! Det gläder oss att höra att du är nöjd med servicen. Om du har ytterligare kommentarer eller om det är något annat vi kan assistera dig med, är du varmt välkommen att kontakta oss.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.