Bandageshoppen.se Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det gick smidigt att ordna med retur och nytt köp - pengarna återbetalades snabbt. Dock skulle jag föreslå att se över måtten med riktlinjer för storlek på skydden, även om jag mätt och låg inom gräns... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Allt funkade geschwint men leveransen tog tid. 9 augusti beställning, 12 augusti klart enligt Bandageshoppen men fick paketet först kring 20. Kan vara förseningar hos Postnord förstås, omöjligt att ve... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Den funkar jättebra men de ända som får mig att inte kunna använda den lika mycket som jag hade velat är att den gräver sig i armhålorna.. men mer än de så är den bra och skulle rekommendera! Tänk bar... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

It’s perfect quality no other companies I tried before gave this amazing feeling of comfort and making the pain much more less I advice all with it

Bedrijfsgegevens

1. Orthoptist

Geschreven door het bedrijf

Ta en titt i butiken och upplev våra bandage för knän, armbågar, ryggar, fotleder, handleder etc. Vi har ett bra urval och priser där alla kan vara med!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Missnöjd med halskrage

Missnöjd med halskrage, satt dåligt (trots rätt storlek). Sedan så krångligt att returnera så att jag inte orkade göra någon retur.

26 juli 2023

Antwoord van Bandageshoppen.se

Vi är ledsna att höra att du inte var nöjd med din halskrage och att den inte passade bra trots att du valde rätt storlek. Det är viktigt för oss att våra kunder är nöjda med sina köp och vi beklagar att du inte fick den upplevelse du förväntade dig.

Vi beklagar också om returprocessen upplevdes som krånglig för dig. Vår returprosess er ellers tilrettelagt så enkelt som mulig.Vår returprocess är annars ordnad så enkelt som möjligt. Du kan skapa din retur direkt på vår hemsida, enkelt och enkelt, och samtidigt få en returetikett skickad till dig. Därefter är det bara att lämna in paketet till närmaste postkontor, så sköter vi resten.

Om du har några specifika frågor eller om det är något annat vi kan hjälpa dig med, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi hoppas på möjligheten att kunna förbättra din upplevelse och att du ger oss en chans att tjäna din tillit igen i framtiden.

Tack för din ärliga åsikt och för att du valde oss.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Inte så särskilt snabb leverans

Inte så särskilt snabb leverans. Kinesiotejpen luktade illa och drog av yttersta hudlagret när jag skulle avlägsna den. Den lossnade delvis när jag duschade...

21 juli 2023

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Vi ber verkligen om ursäkt för de besvär du har upplevt med din beställning.

Vi är ledsna att höra att leveransen inte var så snabb som förväntat. Vi strävar alltid efter att förbättra våra leveranstider för att möta våra kunders förväntningar.

Angående kinesiotejpen och den obehagliga lukten, skulle vi vilja be om mer information så vi kan undersöka problemet närmare och säkerställa att våra produkter uppfyller högsta kvalitetsstandarder. Din feedback är viktig för oss och vi kommer att vidta åtgärder för att förbättra detta.

När det gäller klistringen och att den delvis lossnade under duschningen, kan kinesiotejpen ibland reagera olika beroende på individuella faktorer som hudtyp och applikationsteknik. Vi rekommenderar att du följer våra appliceringsanvisningar noggrant för att få bästa möjliga resultat.

Vi skulle vilja ha möjligheten att hjälpa dig ytterligare och rätta till situationen. Vänligen kontakta vår kundtjänst så att vi kan ta reda på mer om din beställning och erbjuda dig en lämplig lösning.

Återigen, tack för din feedback och vi hoppas att du ger oss en ny chans att göra det bättre för dig.

snabb leverans

3 juli 2023

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack för att du delade din positiva erfarenhet! Vi är glada att höra att din beställning kom fram smidigt och snabbt, och att produkten uppfyllde dina förväntningar.

Vi strävar alltid efter att leverera produkter av hög kvalitet och ge en utmärkt kundservice.

Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden!

Nästan 5-stjärnig

Bra produktbeskrivning, smidig betalning, bra kvalitet som fungerar. Leverans kom en eller två dagar senare än som förväntad.

26 juni 2023

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack för din feedback och ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår produktbeskrivning, betalningsprocessen och kvaliteten på produkten. Vi strävar alltid efter att erbjuda smidiga och tillförlitliga tjänster till våra kunder.

Vi ber om ursäkt för eventuell fördröjning i leveransen. Ibland kan oväntade omständigheter uppstå under fraktprocessen, vilket kan leda till förseningar. Vi jobbar ständigt för att förbättra vår leveransprocess och göra den ännu mer effektiv.

Din feedback är värdefull för oss och hjälper oss att fortsätta förbättra vår service. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden.

Tack för att du valde oss och ha en fantastisk dag!

snabb leverans

smidig och snabb leverans, produkten motsvarar det det ska vara!

3 juli 2023

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack för att du delade din positiva erfarenhet!

Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans. Smart packat utan en massa onödig utfyllnad och därför fick jag paketet levererat ändå fram till brevlådan. Tummen upp för det!

18 juni 2023

Hej Eva-Lena,

Tack för din fantastiska feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade vår snabba leverans och smarta förpackning utan onödig utfyllnad. Vi strävar alltid efter att göra kundupplevelsen så smidig som möjligt. Tummen upp för att paketet nådde fram till din brevlåda utan problem! Om du har några fler frågor eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta oss.

Ha en fortsatt bra dag! 👍📦

Långa leverans tider

Långa leverans tider. Skickade tillbaka varan och bad om storre storlek . Nu väntar jag på det i två veckor redan. Undrar när den kommer. Mvh Ewa Nilsson

16 mei 2023

Hej Ewa,

Tack för din recension, men vi är ledsna att se att det bara är en stjärna - särskilt eftersom vi inte kan se att du har kontaktat oss.

Du har inte skapat en retur i vår onlineportal, och du har inte heller kontaktat oss angående din retur - vi har verkligen inte fått några samtal, e-postmeddelanden eller chattar.

Därför rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt på kontakt@bandageshoppen.se så kan vi hjälpa dig att hitta rätt status för din retur.

Vi ser fram emot att höra från dig.
/Bandageshoppen.se

Kanon nöjd

Kanon nöjd. Bra produkt. Skönt stöd

13 mei 2023

Hej Marianne,

En 1-stjärnig recension på Trustpilot indikerar att man har haft en mycket dålig upplevelse. Men utifrån din text verkar det inte vara fallet. Tvärtom.

Det är därför vi har skickat ett e-postmeddelande till dig för att se om det är något vi kan hjälpa dig med i din beställning.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

/Bandageshoppen

Badskydd bandage

Beställde badskydd till armen. Håller armen torr medan man duschar. Bra kvalitet!

13 mei 2023

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tack för din positiva feedback!

Vi är glada att höra att badskyddet uppfyller dina förväntningar och hjälper till att hålla din arm torr under duschen.

Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter av hög kvalitet till våra kunder. Tveka inte att kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller behöver hjälp.

Tack för att du valde oss!

/Bandageshoppen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Detta stöd för karpaltunnelsyndrom…

Detta stöd för karpaltunnelsyndrom känns så bra. Jag är supernöjd. Det är kvalitet på detta. Jag har det när jag sover och då slipper jag domningar i handen.
Mvh Gunilla

26 april 2023

Kära Gunilla,

Tack för din positiva recension av vårt stöd för karpaltunnelsyndrom! Vi är glada att höra att du är supernöjd med produkten och upplever en hög kvalitet.

Vi är också glada att veta att stödet har hjälpt dig att undvika handdomningar, särskilt när du sover. Vårt mål är att erbjuda produkter som förbättrar livskvaliteten för våra kunder, och det verkar som om stödet har gjort en positiv skillnad för dig.

Vi uppskattar verkligen din feedback och tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter. Om du behöver ytterligare hjälp eller har några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi är här för att hjälpa till.

Ännu en gång tack för ditt förtroende och stöd!

Bra produkt

Bra produkt, snabb leverans.

25 maart 2023

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tak for din anmeldelse - det glæder os at læse!

Gott

Att ni inte fick högsta betyg beror på att det tog lite för lång tid till leverans. Produkten är bra och fungerar som det är tänkt.

21 maart 2023

Antwoord van Bandageshoppen.se

Tak for din anmeldelse og de pæne ord - det glæder os at læse!

Dit is Trustpilot