Upcoming brand met veel potentie! Longsleeve besteld en kwaliteit is enorm goed, erg tevreden ermee!!

Mail gestuurd voor hulp bij juiste maat te pakken. Maat dat ze me aangeraden hadden was perfect. Snelle levering en de kwaliteit en fit van de longsleeve was perfect!

“Ik heb mijn bestelling op woensdag geplaatst met de belofte ‘voor 18:00 besteld, morgen in huis’. Inmiddels zes dagen verder en nog steeds niets ontvangen. De status blijft steken op ‘transport niet... Toon meer

Ik en mijn vriend Luuk zijn al jaren fan van Bashcollect. Ondanks zijn grote succes zo ontzettend normaal gebleven en zijn manier van communiceren is om voor te tekenen. Geweldig bedrijf met een gewel... Toon meer

1. Kledingwinkel

(De Trustpilot-pagina van dit bedrijf is sinds 9 mei 2023 van start gegaan) Kledingwinkel in minimalistische, betaalbare en kwalitatief sterke fashion. Bashcollect is een kledingbedrijf dat zich richt op moderne, minimalistische kleding voor iedereen die er goed uit wil zien zonder te veel te betalen. Onze collectie bestaat uit tijdloze items met een strakke, clean look en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ben je toch niet tevreden? Dan kan je achteraf ruilen voor een andere maat, een ander item óf je geld terugkrijgen. Alle pakketten worden verzekerd verzonden zodat je nooit risico loopt. Bij Bashcollect staat de klant centraal. Kwaliteit, service en betaalbaarheid zijn onze kernwaarden.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 45% van zijn negatieve reviews beantwoord

Mooi item

Mooi item, top kwaliteit, precies zoals op de foto. Ook nog mega snelle verzending

5 mei 2026

Top ervaring

8 mei 2026

Oplichters, pas op mensen

Ongeveer een maand geleden heb ik een pak besteld. Het pakketje kwam de volgende dag netjes aan, dus de levering was snel. Toen ik het pak uitpakte en aantrok, viel de kwaliteit enorm tegen. De stof en afwerking voelen erg goedkoop aan en het lijkt totaal niet op wat je verwacht voor deze prijs.

Ik wilde het product daarom retourneren. Tijdens het retourproces bleek dat je eerst contact moest opnemen via e-mail. Ik heb in totaal vier keer gemaild maar kreeg geen reactie, terwijl mijn betaling via Klarna gewoon doorliep. Daarom heb ik contact opgenomen met Klarna en de situatie uitgelegd. Zij begrepen mijn probleem en adviseerden mij om opnieuw contact op te nemen met de winkel.

Pas na mijn vijfde e-mail kreeg ik eindelijk een reactie. Daarin werd mij verteld dat het om een “end of season sale” ging en dat retourneren niet mogelijk was, alleen ruilen voor een ander product. Tijdens het bestellen stond echter vrijwel alles op “end of season sale”, behalve twee essentials hoodies. Dat voelt misleidend.

Voor mij gaat het niet eens om het bedrag van €60, maar om het principe. De klantenservice reageert nauwelijks en de kwaliteit van het product is erg teleurstellend. Voor mij persoonlijk was dit geen goede ervaring.

Mijn advies: wees voorzichtig voordat je hier iets koopt.

16 maart 2026

Beste Carlos,

Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

We willen graag een aantal punten verduidelijken. Wij hebben op meerdere momenten op je e-mails gereageerd, namelijk op:

16 februari om 17:59
18 februari om 16:10
19 februari om 12:13
24 februari om 12:54
16 maart om 18:16

Daarnaast staat in ons retourbeleid duidelijk aangegeven in rode letters dat items uit de “end of season sale” niet geretourneerd kunnen worden, maar wel geruild. We begrijpen dat dit als vervelend kan worden ervaren, maar deze informatie wordt vooraf transparant gecommuniceerd.

Vrijwel onze gehele collectie is momenteel in de sale omdat wij bezig zijn met de overgang naar een nieuwe collectie. Aangezien ons assortiment nog compact is, betekent dit dat een groot deel van de items hieronder valt.

Wat betreft de kwaliteit: het spijt ons dat je dit zo hebt ervaren. Je bent echter één van de weinige klanten die dit aangeeft. Het merendeel van onze klanten is juist erg tevreden over de kwaliteit. Wij besteden veel tijd en aandacht aan de productie en afwerking van onze kleding.

Desondanks nemen we je feedback serieus. Mocht je nog openstaan voor een oplossing, denken we graag met je mee om dit netjes af te ronden.

Team Bashcollect

Gewoon top.

Site duidelijk overzichtelijk.

Bezorgen duurde iets langer dan verwacht. Mail gestuurd, snel reactie terug dat het zo snel mogelijk woord verstuurd. Volgende dag idd in huis.

19 januari 2026

Top site

Goed geholpen en bestelling was snel binnen. Goede kwaliteit kleding. Ga zo door.

13 november 2025

Antwoord van Bashcollect

Bob, dank je wel voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat de bestelling snel binnen was.

We zijn blij dat je tevreden bent over de kwaliteit.

PS. Er komt nog veel meer aan :)

Amélie

Missing items

16 oktober 2025

Hi Badi!

Regarding the missing items, this has been resolved in the meantime.

If you need anything else, feel free to let us know.
Have a great day!

Amélie from Team Bashcollect

traag

Weet niet of het aan jullie lag of aan DPD. Maar het duurde lang voor mijn doen, voordat het pakketje binnen was. Vooral omdat ik hem eigenlijk de volgende dag nog in huis zou hebben. Helaas.

13 oktober 2025