Upcoming brand met veel potentie! Longsleeve besteld en kwaliteit is enorm goed, erg tevreden ermee!!
Mail gestuurd voor hulp bij juiste maat te pakken. Maat dat ze me aangeraden hadden was perfect. Snelle levering en de kwaliteit en fit van de longsleeve was perfect!
“Ik heb mijn bestelling op woensdag geplaatst met de belofte ‘voor 18:00 besteld, morgen in huis’. Inmiddels zes dagen verder en nog steeds niets ontvangen. De status blijft steken op ‘transport niet... Toon meer
Ik en mijn vriend Luuk zijn al jaren fan van Bashcollect. Ondanks zijn grote succes zo ontzettend normaal gebleven en zijn manier van communiceren is om voor te tekenen. Geweldig bedrijf met een gewel... Toon meer
(De Trustpilot-pagina van dit bedrijf is sinds 9 mei 2023 van start gegaan) Kledingwinkel in minimalistische, betaalbare en kwalitatief sterke fashion. Bashcollect is een kledingbedrijf dat zich richt op moderne, minimalistische kleding voor iedereen die er goed uit wil zien zonder te veel te betalen. Onze collectie bestaat uit tijdloze items met een strakke, clean look en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ben je toch niet tevreden? Dan kan je achteraf ruilen voor een andere maat, een ander item óf je geld terugkrijgen. Alle pakketten worden verzekerd verzonden zodat je nooit risico loopt. Bij Bashcollect staat de klant centraal. Kwaliteit, service en betaalbaarheid zijn onze kernwaarden.
Neon 9j, 4751 XA, Oud Gastel, Nederland
- 0640399369
- info@bashcollect.nl
- bashcollect.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 45% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bashcollect heeft een groot assortiment…
Bashcollect heeft een groot assortiment met sneakers. Voor ieder wat wils. Daarnaast ook super en snel geholpen.
In de toekomst zal ik zeker nog eens hier een kijkje nemen om te bestellen.
Alles perfect geregeld
Snelle levering goede prijs en aardige jongen
Uitstekende en zeer vriendelijke…
Uitstekende en zeer vriendelijke service. Ik heb weinig bedrijven meegemaakt die hun klant een dermate hoge professionele service verlenen.
Bashcollect TOP
Bashir fantastisch persoon en helpt je uitstekend met alles wat ervoor nodig is om voor jou alles goed geregeld te hebben! Top bedrijf
Een zeer tevreden klant!!!!
Een zeer tevreden klant!!!!! Bedankt voor alle service en advies BASHCOLLECT! Altijd de beste en snelste.
Perfect
Ik heb hier loafers gekocht voor een lage prijs, maar hoge kwaliteit. Ik raad dit bedrijf zeker aan
Plug
Koop al mijn schoenen hier, alles top geregeld en snelle levering!🔌
Super goede klantenservice
Super goede klantenservice, hele vriendelijke jonge, en regelt ze klanten altijd goed!
Zeker een aanrader!
Goede service, scherpe prijzen en snelle levering.
Broek gisteravond besteld
Broek gisteravond besteld. Vandaag al binnen. Haal je kleding en schoenen bij ze !!
Een plug met oprechte passie
Een plug met oprechte passie voor wat hij doet. Om vrijdagavond 11 uur stuurde ik een vraag over een schoen en na geen 5 minuten werd ik al geholpen. Dinsdag de schoen mogen ontvangen en super tevreden. Hierna nog contact gehad met enkele vragen en wederom snelle reactie. Ik ben normaal niet van de reviews schrijven maar deze is oprecht verdiend. Hier ga ik vaker bestellen.
Nike dunk
Meerdere schoenen gekocht, altijd snelle service. Zelfs toen er wat fout ging bij de levering van PostNL dacht Bashcollect mee en hebben ze het zeer snel geregeld. Kan ze iedereen aanraden, hanteert ook een goede/eerlijke prijs voor een reseller naar mijn mening.
100% legit
Vriendelijk en reageert direct. Is altijd meedenkend. Snelle levering. Hier moet je zijn voor je nieuwe schoenen. 🔥
Als jij een persoon bent die houdt van…
Als jij een persoon bent die houdt van sneller reacties en eerlijkheid dan ben je hier zeker bij het juiste adres.
Ik zie bashcollect als mijn vaste plug die ik alles kan vragen op gebied van schoenen en kleding.
Goeie guy met een hart op de juiste plek💯
Echte werker🫡
dit bedrijf doet precies wat ze beloven
dit bedrijf doet precies wat ze beloven.
Echte nike’s onder de retail prijs van grote shops zoals restocks.
Ook een zeer vriendelijke eigenaar.
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goed contact
Super goede services
Super goede services, reageert snel, betrouwbaar en goede klantenservice!!! Enorme aanrader!!

Antwoord van Bashcollect