Batteri Til Elcykel Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er meget tilfredse med levering og produkter. Vi bestilte et batteri til vores ladcykel og oplader dertil. Vi modtog det efter 4 hverdage. Indtil videre et godt batteri med lang batterilevetid.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bestillingen gik fint igennem med Applepay efter et par forgæves forsøg med kort. Kundeservice svarer hurtigt på mail. Batteriet ankom efter ca 1 uge og kunne følges via tracking fra Holland til Da... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lang leveringstid men godt batteri da det endelig kom. Fik hurtigt nogle mails fra transportfirmaer hvor jeg kunne tracke forsendelsen - men der stod bare at forsendelsen var oprettet og afventede at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bestilte et nyt 13,3 aH batteri til en 14 år gammel Batavus. Både bestilingen og levering var super. Tracking undervejs var ok. Indpakningen var dejlig solid uden at være overdrevent. Batteriet... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fietsaccessoirewinkel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til batteri-til-elcykel.dk på Trustpilot! Vi er din specialist i Danmark inden for batterier til elcykler. Med mange års erfaring og dybdegående viden om forskellige mærker og modeller hjælper vi dig gerne med at finde det bedste batteri til din elcykel. Hos os er kvalitet og service i højsædet, så du altid kan nyde din cykeltur uden bekymringer. Vores mission er enkel: at sikre, at alle elcyklister har en kraftfuld og pålidelig batteriløsning for en optimal cykeloplevelse. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af nye batterier, der lever op til de højeste kvalitetsstandarder og passer til en lang række elcykelmærker og -typer. Hos batteri-til-elcykel.dk hjælper vi dig med at maksimere levetiden og ydeevnen på din elcykel med det rigtige batteri. Vi er stolte af de positive oplevelser fra vores kunder og stræber konstant efter at forbedre vores service. Din mening er vigtig for os! Del din oplevelse med batteri-til-elcykel.dk og hjælp os med at tilpasse vores produkter og tjenester til dine behov. Tak for din tillid til batteri-til-elcykel.dk – vi hjælper dig gerne videre på vejen!

Promotion box for Batteri Til Elcykel

Batteri Til Elcykel

Ny elcykelbatteri? Vi hjælper dig gerne videre!

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

90 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ingen problemer

Ingen problemer. Det fungerede hele vejen igennem.

26 november 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at alt fungerede problemfrit hele vejen igennem. Vi ønsker dig meget glæde af dit køb.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget billigere end andre steder og…

Meget billigere end andre steder og super hurtig levering

22 november 2025

Goddag, mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget, at du kunne handle betydeligt billigere hos os, og at din ordre nåede frem til dig så hurtigt. Præcis sådan skal en enkel og fair service være!

Hvis du har yderligere spørgsmål, hjælper vi dig naturligvis gerne – ellers ønsker vi dig rigtig god fornøjelse med dit køb og mange behagelige cykelture!

God support!

Problemer med mit batteri, blev sendt tilbage, og fik et nyt relativt hurtigt :)

31 oktober 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, hjertelig tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at dit batteriproblem blev håndteret hurtigt og problemfrit med en erstatning. Vi håber, du får mange gode kilometer med dit nye batteri, og du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål.

super levering

25 oktober 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering! 😃

Vi ønsker dig mange gode og behagelige cykelture! 🚴‍♀️💨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bestilte produkt til den angivne…

Det bestilte produkt til den angivne pris med hurtig levering.

23 oktober 2025

Goddag, mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du modtog det bestilte produkt til den angivne pris og med hurtig levering.

Vi ønsker dig stor fornøjelse med dit køb og mange gode cykelkilometer!

Hurtig levering. Batteriet passer fint

4 oktober 2025

Goddag, mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at batteriet passer perfekt, og at leveringen gik hurtigt.

Vi ønsker dig mange gode og problemfri cykelkilometer! 🚴‍♀️

Good battery

Good battery for a good price.

2 oktober 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Good day, thank you very much for your review.
We’re delighted to hear that you’re satisfied with the quality and price of the battery.

We wish you many pleasant and carefree cycling kilometers! 🚴‍♂️

God service på mail

God service på mail, samt lynhurtig levering
Hilsen Kim

22 september 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores mailsupport, og at leveringen er gået lynhurtigt. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding.

Vi ønsker dig rigtig mange gode cykelkilometer med dit køb! 🚴‍♂️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The customer service was excellent

The customer service was excellent! The team was very responsive and guided me perfectly in choosing the right battery. From selection to delivery, everything was smooth and customer-friendly. I haven’t tested the battery fully yet, but I hope it performs well in the long run. Overall, a very positive experience!

11 september 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Good day, thank you very much for your review. We are glad to hear that you were satisfied with our customer service and that the guidance in choosing the right battery was helpful. We hope the battery meets your expectations during use. If you have any further questions, please do not hesitate to contact us. We wish you much enjoyment with your purchase.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Batteriet virker fint -- men passe ikke…

Batteriet virker fint -- men passe ikke 100% i cykel holderen -- det "rassler" -- men det fixer jeg selv.
Godt tilfreds med leverancer.

31 augustus 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det glæder os, at du er tilfreds med leverancen, selvom batteriet ikke passer helt perfekt i cykelholderen. Vi sætter pris på din forståelse og at du selv kunne finde en løsning.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, står vi naturligvis til rådighed. Vi ønsker dig mange gode og behagelige cykelture med dit batteri!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var en smule skeptisk fordi de…

Jeg var en smule skeptisk fordi de sendte fra Holland. Men jeg blev bestemt gjort til skamme! De leverede hurtigt og mit batteri passer perfekt til min cykel!

17 augustus 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det glæder os meget, at vi kunne gøre dine tvivl om leveringen fra Holland til skamme, og at batteriet passer perfekt til din cykel. Vi stræber altid efter hurtig og pålidelig service.

Hvis du har yderligere spørgsmål, står vi selvfølgelig til rådighed. Vi ønsker dig mange gode cykelture med dit nye batteri!

Batteri til elcykel

Nem bestilling og hurtig levering.
Jeg havde tidligere sendt en forespørgsel om varen, hvor jeg fik fyldestgørende og hurtigt svar på mail.

28 augustus 2025

Goddag, mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at både bestillingen og leveringen forløb nemt og hurtigt. Det er også dejligt, at du fik et fyldestgørende og hurtigt svar på din henvendelse via mail.

Vi står altid klar, hvis du har yderligere spørgsmål. Vi ønsker dig mange gode cykelkilometer!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I’m fully satisfied with how smooth…

I’m fully satisfied with how smooth everything went. I needed a specific battery for my bike which I found on this site. The price was great too ☺️

27 augustus 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Good day, thank you very much for your review.
We’re delighted to hear that everything went smoothly and that you were able to find the right battery for your bike with us. It’s also great that you’re happy with the price.

Should you have any further questions, we’re always happy to help. We wish you many enjoyable cycling miles!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og god pris

Hurtig levering og et batteri til en god pris

27 augustus 2025

Goddag, mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og batteriet til en god pris.

Vi ønsker dig rigtig mange gode cykelkilometer!

Super batteri

Super batteri, som passer og leverer som lovet. Kom til at angive forkert e-mailadresse men Zoø fra kundeservice sendte hurtig min kvittering og batteriet ankom efter 3 dage fra Tyskland, meget tilfreds😃

4 september 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, hjertelig tak for Deres anmeldelse. Det glæder os, at batteriet passer og leverer som lovet, og at vores kundeservice hurtigt kunne hjælpe med kvitteringen. Vi er glade for, at leveringen fra Tyskland også gik godt. Vi håber, De får stor glæde af Deres køb.

Til tiden og helt klart hvad forventede

Til tiden og helt klart hvad forventede

3 maart 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, hjertelig tak for Deres anmeldelse. Det glæder os, at leveringen var til tiden og helt som forventet. Vi håber, De får stor glæde af Deres køb.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De svarer ikke på ens henvendelser.

De svarer ikke på ens henvendelser.
Det er ikke mulig at ringe, men sender man en email eller besvarer deres online formular eller prøver deres chat, så er der ingen der svarer - heller ikke efter 1 uge.

22 augustus 2025
Review zonder uitnodiging

Goddag, mange tak for din anmeldelse.

Vi beklager, at du har haft indtrykket af, at vi ikke har svaret på dine henvendelser. Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vi faktisk har reageret på din mail, og at vi altid sørger for at besvare alle spørgsmål, der kommer ind via vores formular, chat eller e-mail. Det er korrekt, at vi ikke er telefonisk tilgængelige, da vi er en hollandsk virksomhed, men digitalt får alle henvendelser et svar.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har yderligere spørgsmål, eller vi ønsker dig rigtig mange gode cykelkilometer.

Hurtig betjening

21 augustus 2025

Goddag, mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du har haft en hurtig og god oplevelse med vores service. Vi ønsker dig mange gode cykelture og god fornøjelse med dit køb!

Hurtig levering uden problemer

Hurtig levering uden problemer

22 augustus 2025

Goddag, mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os, at leveringen gik hurtigt og problemfrit. Vi ønsker dig mange gode cykelture og god fornøjelse med dit køb!