Batteri Til Elcykel Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er meget tilfredse med levering og produkter. Vi bestilte et batteri til vores ladcykel og oplader dertil. Vi modtog det efter 4 hverdage. Indtil videre et godt batteri med lang batterilevetid.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bestillingen gik fint igennem med Applepay efter et par forgæves forsøg med kort. Kundeservice svarer hurtigt på mail. Batteriet ankom efter ca 1 uge og kunne følges via tracking fra Holland til Da... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lang leveringstid men godt batteri da det endelig kom. Fik hurtigt nogle mails fra transportfirmaer hvor jeg kunne tracke forsendelsen - men der stod bare at forsendelsen var oprettet og afventede at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bestilte et nyt 13,3 aH batteri til en 14 år gammel Batavus. Både bestilingen og levering var super. Tracking undervejs var ok. Indpakningen var dejlig solid uden at være overdrevent. Batteriet... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fietsaccessoirewinkel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til batteri-til-elcykel.dk på Trustpilot! Vi er din specialist i Danmark inden for batterier til elcykler. Med mange års erfaring og dybdegående viden om forskellige mærker og modeller hjælper vi dig gerne med at finde det bedste batteri til din elcykel. Hos os er kvalitet og service i højsædet, så du altid kan nyde din cykeltur uden bekymringer. Vores mission er enkel: at sikre, at alle elcyklister har en kraftfuld og pålidelig batteriløsning for en optimal cykeloplevelse. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af nye batterier, der lever op til de højeste kvalitetsstandarder og passer til en lang række elcykelmærker og -typer. Hos batteri-til-elcykel.dk hjælper vi dig med at maksimere levetiden og ydeevnen på din elcykel med det rigtige batteri. Vi er stolte af de positive oplevelser fra vores kunder og stræber konstant efter at forbedre vores service. Din mening er vigtig for os! Del din oplevelse med batteri-til-elcykel.dk og hjælp os med at tilpasse vores produkter og tjenester til dine behov. Tak for din tillid til batteri-til-elcykel.dk – vi hjælper dig gerne videre på vejen!

Contactgegevens

Promotion box for Batteri Til Elcykel

Batteri Til Elcykel

Ny elcykelbatteri? Vi hjælper dig gerne videre!

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

386 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

90 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

mistet penge

bestilte et batteri til en kalkhoff el cykel , de har min adresse , e.mail , telefon nr, og har desuden fundet ud af at hæve pengene på min kont , jeg fik til gengæld ikke nået fuktura nr, eller andet besked på mit køb , fik en del breve om at jeg skulle betale 2 euro , fordi de ikke kunne finde ud af at sende pakken, prøved mange gange at betale men kom ikke igennem, hvis det er et ordentlig firma havde de jo nok henvendt sig til mig med en forklaring, men jeg er bange for at jeg har mistet3349,44 kr. så det er svært for mig at anbefale dette firma.
Kim Hansen

22 juni 2025
Review zonder uitnodiging

Kære Kim Hansen,

Tak for din anmeldelse.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse - den situation, du beskriver, er helt ukendt for os og er aldrig blevet rapporteret til os. Vi vil derfor gerne opfordre dig til at kontakte os direkte, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en passende løsning.

Vi vil også gerne understrege, at vi aldrig opkræver ekstra gebyrer, som f.eks. 2 euro for forsendelse. Den besked, du har modtaget, er ikke fra os og kan ligne et tilfælde af phishing.

Med hensyn til din ordrebekræftelse: Den sendes automatisk via e-mail, når en ordre er gennemført. Hvis du ikke har modtaget den, kan det skyldes en tastefejl i den e-mailadresse, du har angivet, eller at e-mailen er havnet i din spam- eller reklameindbakke.

Vi er selvfølgelig klar til at hjælpe dig videre og håber, at du stadig får en god oplevelse hos os. Du kan kontakte os via e-mail, chat eller WhatsApp - alle oplysninger findes på vores kontaktside.

28 juni 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din anmeldelse! Det glæder os, at leveringen gik hurtigt. Vi ønsker dig mange gode cykelkilometer med dit nye produkt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering ♡ og batteri til…

Super hurtig levering ♡ og batteri til cykel passede perfekt 😃

24 juni 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at batteriet passede perfekt, og at leveringen gik super hurtigt. Vi ønsker dig mange skønne og bekymringsfri cykelture!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fik købt den lille model

Fik købt den lille model, men det er jo min egen skyld. Virker som den skal. Og hurtig levering.

17 juni 2025

Goddag, mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre, at produktet fungerer som det skal, og at leveringen gik hurtigt.

Skulle du have spørgsmål eller få brug for noget i fremtiden, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig. 🚴‍♂️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God pris, levering som lovet, min cykel kører igen :)

Levering som lovet (4-5 arbejdsdage vistnok) af et tilsyneladende fabriksnyt batteri til en 7 år gammel, i øvrigt stadigt velfungerende, Brinckers elcykel (fra HelloRider der lukkede igen herhjemme under/efter Corona) til en meget bedre pris end at få det gamle batteri fikset... så tak for det :)

16 juni 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at batteriet blev leveret som lovet, og at det passer perfekt til din Brinckers elcykel. Vi er glade for, at du fandt en prisvenlig løsning hos os, og vi håber, du får masser af gode cykelture med det nye batteri.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gir udtryk for det er en dansk side

Gir udtryk for det er en dansk side, men det er det slet ikke.

Ingen kundeservice man kan ringe til. Et hollandsk nummer der går direkte på tlf svare.

Bestilte vare for 2 dage siden. Track and trace nr de har sendt mail eksistere ikke.

Kan slet ikke anbefales til nogen.

25 juni 2025
Review zonder uitnodiging

Goddag,
mange tak for din anmeldelse.
Vi forstår godt din frustration, og det er naturligvis ikke vores hensigt at skabe forvirring. Vi leverer til Danmark og tilbyder dansk oversat kundeservice via mail, men det er korrekt, at vi er en hollandsk virksomhed. Vores telefonnummer fører til vores kontor i Holland, men vi hjælper gerne videre via mail på dansk. Hvad angår din Track & Trace, kan det tage lidt tid før linket aktiveres i systemet — vi kigger hier graag på, hvis du kontakter os. Har du yderligere spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe. Vi ønsker dig mange gode cykelkilometer.

Hurtig levering

Fik den bare jeg havde bestilt og hurtigt

15 juni 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du hurtigt modtog det bestilte produkt. Vi ønsker dig mange gode cykelture og står altid klar, hvis du har spørgsmål.

Fint forløb

Ordren gik fint igennem og jeg modtog det bestilte.

13 juni 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at bestillingen gik nemt igennem, og at du har modtaget det bestilte produkt uden problemer. Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ønsker dig rigtig mange gode cykelkilometer med dit køb!

Super batteri

Super batteri , hurtig betjening- havde det indenfor 1 uge

10 juni 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med batteriet og den hurtige betjening. Vi arbejder hårdt på at sikre en effektiv service og hurtig levering. Har du spørgsmål, står vi klar til at hjælpe. Vi ønsker dig mange fornøjelige cykelture med dit nye batteri!

Batteriet passede ikke helt

Batteriet var ikke helt det sammen og passede ikke helt No go næste gang

3 juni 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din anmeldelse. Det lyder ærgerligt, at batteriet ikke passede helt som forventet. Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at nogle cykelmodeller kan have forskellige batterivarianter, selv inden for samme serie. Derfor anbefaler vi altid at kontakte os for rådgivning, så vi kan sikre den bedst mulige pasform. Har du yderligere spørgsmål, så står vi naturligvis klar til at hjælpe. Vi ønsker dig mange gode cykelkilometer!

God oplevelse

Hurtige svar fra kundeservice/support. Batteri sendt fra Holland, modtaget inden for en uge.

6 juni 2025

Goddag, mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og at leveringen gik hurtigt og problemfrit. Vi arbejder målrettet på at sikre både klar kommunikation og effektiv forsendelse, så dejligt at det blev værdsat.

Har du spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ønsker dig mange gode cykelkilometer.

Ekstraordinær kundeservice

Jeg skrev til kundeservice for hjælp til at vælge batteri, og fik hurtig hjælp. Da det så viste sig, at min lader ikke kunne lade det nye batteri, trods stikket var det samme, fik jeg ekstraordinær god service og modtog ny lader på kort tid.
Super god kommunikation, virkelig god hjælp og et absolut anbefalelsesværdigt firma!

5 juni 2025

Goddag, mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores kundeservice. Både i forbindelse med valget af batteri og da det viste sig, at opladeren ikke passede. Vi gør os altid umage for at finde hurtige og passende løsninger, så din ros betyder meget for os.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål. Vi ønsker dig mange gode cykelkilometer.

Goddag, mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og produktets kvalitet. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding.

Hvis du har spørgsmål fremover, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ønsker dig mange gode cykelkilometer!

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den gode service og hurtige levering. Vi ønsker dig meget glæde af dit køb og mange gode cykelture! Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Korrekt vare til en konkurrencedygtig…

Korrekt vare til en konkurrencedygtig pris, samt hurtig levering

1 juni 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med det korrekte produkt til en konkurrencedygtig pris samt den hurtige levering. Vi ønsker dig mange gode oplevelser med dit køb og mange behagelige cykelture! Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefales. service godt produkt som lever op…

Fin service godt produkt som lever op til hvad der er beskrevet okay levering

28 mei 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og produktet. Vi ønsker dig mange gode cykelture og glæde ved dit køb! Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk god og hurtig levering og…

Fantastisk god og hurtig levering og tilmed meget billigere end andre 👍👍

25 mei 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Goddag, mange tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er tevreden med både leveringen og prisen. Vi gør vores bedste for at tilbyde kvalitet til en fair pris og hurtig service. Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ønsker dig mange gode og problemfri cykelture!

Meget hjælpsomme

Meget hjælpsomme, hurtig levering! Super oplevelse

22 mei 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Mange tak for din positive anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du havde en super oplevelse med hurtig levering og god hjælp. Vi ønsker dig fortsat rigtig meget glæde af dit køb!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt men kan kun lader op til…

Perfekt men kan kun lader op til 74procent

20 mei 2025

Tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er tilfreds. Hvis batteriet kun lader op til 74 %, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice , så hjælper vi dig gerne videre med problemet.

Hurtig levering

Hurtig levering. Men jeg kan jo ikke udtale mig om levetid endnu

20 mei 2025

Antwoord van Batteri Til Elcykel

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig. Forståeligt, at levetiden endnu ikke kan vurderes vi håber naturligvis, at produktet lever op til dine forventninger på lang sigt. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Dit is Trustpilot