Mirto is zeer tevreden over Beerepoot. We zochten een tweedehands transportband op maat en we kregen gepaste service. De accountmanager zorgde voor een vlotte communicatie. Bij uiteindelijke levering... Toon meer
Goed geadviseerd door Leon over wat voor transportband bij ons passend zou zijn. Levering volgens afspraak en mooi en goed werkende oplossing geboden! Ik zou Beerepoot zeker aanbevelen bij anderen.... Toon meer
Persoonlijk contact en top kwaliteit! Laatst hebben wij bij Handelsonderneming Beerepoot BV een aantal rollenbanen afgenomen. Het contact was super duidelijk, degene die ik sprak wist precies waa... Toon meer
Meerdere heftafels van Beerepoot in onze werkplaats; allen tweedehands, maar zo goed als nieuw. Beerepoot weet intussen welk type tafel we graag inzetten en denkt mee bij de selectie. Correcte lever... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Beerepoot B.V. is specialist in onder andere nieuwe en zo goed als nieuwe bandtransporteurs, rollenbanen, heftafels en complete transportinstallaties. In 30.000 m² overdekte opslagruimte staat onze voorraad goederen geordend en duidelijk overzichtelijk...
Spanbroekerweg 208A, 1715 GW, Spanbroek, Nederland
- 0226 352 544
- info@beerepoot.nl
- beerepoot.nl
Goed contact
Goed contact, snel gereageerd en kwaliteit geleverd.
Aankoop van tweedehands transportband
Bij uiteindelijke levering bleek er tijdens transport lichte schade ontstaan te zijn aan de band. Ook hier werden we snel en correct geholpen en werd er samen naar een constructieve oplossing gezocht.
Uitstekend advies van Jack met bezoek…
Uitstekend advies van Jack met bezoek en test ter plaatse. Levertermijn zoals afgesproken. Goede prijs-kwaliteit
Prima bedrijf
Prima bedrijf, goed contact gehad met Jack.
Ze denken met je mee wat het beste systeem is voor je.
Alles wordt netjes afgeleverd en kan zo geplaatst worden.
Beerepoot, die poot houdt ons overeind!
Beerepoot kan bij ons niet meer kapot. We kwamen onaangekondigd even langs om te kijken naar iets vaneen rollenbaan van 15 meter met een bocht van 90 graden. Dat was onze wens. Vijf minuten later stonden wij er naast. We wilden een paar kleine aanpassingen, dat was geen enkel probleem. Over de prijs kwamen we snel uit, en toen de levertijd. We wilden de rollerbaan binnen 9 dagen geleverd hebben. Na wat telefoonverkeer was ook dat mogelijk. Ja, wie is er dan niet blij en gelukkig. Top geregeld door de firma Beerepoot. Nou, die poot houdt ons overeind!
Prima bedrijf voor goeie spullen voor…
Prima bedrijf voor goeie spullen voor een betaalbare prijs, snel met offerte en persoonlijk contact. We hebben al vaker zaken gedaan en blijven dit zeker doen.
Alles is perfect verlopen
Alles is perfect verlopen, correcte levering en kwaliteit.
Vertrouwde partner!
Al jaren bestel ik bij Beerepoot, waarom?
Ze denken mee!
Goede kwaliteit!
Groot assortiment!
Klantgericht!
Vriendelijk en snel!
Kortom een Top bedrijf!
Wederom een mooie transportband van…
Wederom een mooie transportband van Beerepoot in bedrijf genomen. We hebben inmiddels een aantal hefttafels en opvoerbanden staan en zijn er zeer tevreden over. Zowel het materiaal als het contact met de mensen.
Doen wat ze beloven.
Heel goed persoonlijk contact met Jack,
materiaal is altijd wat ze beloven, en wordt voorafgaande aan de levering altijd door hun gecontroleerd op werking en krijgen een onderhoudsbeurt.
Zelfs toen we de verkeerde besteld hadden, kon deze zonder problemen retour en werd de juiste aan ons geleverd, kortom top service
Snelle afhandeling
Prima geadviseerd door Jack van Beerepoot.
Snelle reacties en prima levering.
Goed bedrijf
Levering volgens afspraak en mooi en goed werkende oplossing geboden! Ik zou Beerepoot zeker aanbevelen bij anderen. Ook als wij zelf nog eens behoefte hebben aan een andere transport band zou ik zeker terugkeren. Ga zo door Beerepoot!
Beerepoot is een goede partij waar je tercht kunt voor alle vragen en bestellingen van transportbanen etc.voor
Beerepoot is een goede partij waar service hoog in het vaandel staat. De snelle en correcte afhandeling van de order is helemaal super
Top service
Snel antwoord bij vragen, correcte prijzen, grote stock, snelle levering.
Perfecte levering van een jonge gebruikte heftafel
Beleefde, snelle en fijne onderhandeling van de aankoop. Het overleg over de levertijd en betaling ging geweldig.
Product netjes op de afgesproken tijd geleverd.
Voor nu en nog eens!
Beerepoot is de nieuwe standaard
Beerepoot is de nieuwe standaard, hun weten pas wat service is!
Duidelijk en snel contact, vriendelijk en super behulpzaam. Ze hebben de moeite genomen om contact op te nemen ter controle.
Ik zie geen reden om ooit nog ergens anders te bestellen.
Persoonlijk contact en top kwaliteit!
Persoonlijk contact en top kwaliteit!
Laatst hebben wij bij Handelsonderneming Beerepoot BV een aantal rollenbanen afgenomen. Het contact was super duidelijk, degene die ik sprak wist precies waar hij over sprak en kon dus perfect advies op maat geven. Vervolgens werden de rollenbanen ook nog eens snel en veilig geleverd door hun eigen transport, dat zie je niet vaak meer tegenwoordig haha!
Ik zou Beerepoot BV aan iedereen aanbevelen!
Dozensluiter voor Noord-Hollands Eitje…
Was opzoek naar een gebruikte dozensluiter en rollerbaan alle op verrijdbare geremde wielen, om eierdozen te sluiten.
Werd goed geluisterd en een advies gegeven.
Vrijdag 12-07-2024 opgehaald.
Zaterdag 13-07-2024 in bedrijf gesteld.
Maandag 15-07-2024 136 dozen met 90 eieren verpakt. Plug en Play. Geweldig.
super snelle levering.
super snelle levering.
veel mogelijkheden en goed advies gekregen.
prijs is ook zeer aantrekkelijk.