Beerlivery - Danske specialøl

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte 12 stk. Special øl, de blev sendt med GLS, uden fragten kom GLS til at ødelægge flere af øllene... 😔 Michael fra Beerlivery kontaktede mig straks og oplyste dette. Han tilbyd personlig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forespurgte sent onsdag aften, om jeg kunne afhente en smagskasse fredag, hvis jeg lavede bestillingen torsdag. Torsdag morgen fik jeg straks svar på, at de ville lave min pakke klar til fredag kl... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg Brugte Beerlivery til at give en ven i dk en fødselsdagsgave. Jeg er meget tilfreds med produktet (det siger modtageren), servicen fra deres team er i top - specielt taget i betragtning af at j... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe udvalg af øl fra danske mikrobryggerier - alle godt beskrevet på shoppen. Valgte en julekasse og bad om levering til nogle venner som en julehilsen. Kassen nåede uskadt frem dagen efter. De... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bierwinkel
  2. Alcoholwinkel
  3. Drankendistributeur
  4. Brouwerij
  5. Slijterij

Over Beerlivery - Danske specialøl

Geschreven door het bedrijf

Beerlivery er udsprunget af en stor interesse for specialøl.
Det danske marked for specialøl og antallet af mikro- og nanobryggerier er så stort, at det næsten kan blive uoverskueligt.
Derfor er vores mission at hjælpe dig med at udvælge de rigtige øltyper, så du både kan finde nye øl, som du ikke har smagt før, og velkendte øltyper fra nye bryggerier.
Hvis du ikke kan få nok af danske specialøl, så er vores Beer Club, helt sikkert noget for dig.
Med Beerliverys øl-abonnement vil du i starten af hver måned modtage en ølkasse sprængfyldt med nogle af de lækreste danske specialøl, som der er på markedet.
Det er vigtigt for os, at du som medlem af Beerlivery Beer Club får en rigtig god smagsoplevelse med hver enkelt øl. Derfor sørger vi for at putte forskellige øltyper i, så indholdet varierer, og du både kan smage dine yndlingsøltyper og nye typer.
Kassens indhold varierer imellem 8-10 øl hver måned. Nogle af månederne putter vi nogle mere eksklusive og dyre øl i, derfor kan der de måneder være færre øl i kassen end måneden før.
Men du får altid mindst 8 fantastiske øl. Værdien af ølkassen vil altid være højere end den månedlige pris – så din pengepung også bliver forkælet.

Skål fra Jane og Michael

Contactgegevens

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Meget tilfreds med produktet

Meget tilfreds med produktet. Jeg fik meget hurtigt svar, da jeg havde et ønske om hurtig afhentning. Tak for fleksibilitet og imødekommenhed.

13 december 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Indpakningen

Indpakningen, der står det er en gave æske men man for bare 9 øl i en pap kasse. Ikke fedt at give det til en i fødselsdags gave

13 november 2023

Den BEDSTE service!

Michael fra Beerlivery kontaktede mig straks og oplyste dette. Han tilbyd personlig at levere øllene kridt og frit til min Privat adresse, men da det passede mig bedre at få dem leveret på mit arbejde, så kom Michael ud med dem der i stedet.
Jeg takker for den mest fantastiske service, som gik id over alt forventning 🙏😄

23 april 2022

Antwoord van Beerlivery - Danske specialøl

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi beklager igen, at dine øl blev beskadigede undervejs. Vi gør ellers alt for at pakke dem forsvarligt ind. Det betyder meget for os, at du blev glad for servicen :)

Spændende øl

Spændende øl
God service!

21 april 2022

Antwoord van Beerlivery - Danske specialøl

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, at du kan lide udvalget og vores service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fine varer og hurtig levering

Fine varer, hurtig levering og meget fin indpakning.

10 april 2022

Antwoord van Beerlivery - Danske specialøl

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, du var tilfreds med både øl og leveringstiden. Det betyder meget for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Høj kvalitet på produkterne— lynhurtig…

Høj kvalitet på produkterne— lynhurtig kommunikation og levering

8 maart 2022

Antwoord van Beerlivery - Danske specialøl

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, du havde en god oplevelse og blev glad for øllene.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lang leveringstid

21 februari 2022

Antwoord van Beerlivery - Danske specialøl

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, du oplevede en lang leveringstid. Vi håber, du blev glad for øllene.

Lees meer over geverifieerde reviews.