Sender i forkert skålstørrelse og vil…
Sender i forkert skålstørrelse og vil ikke rette det?!
Hos Rikke Harbo - din bh-specialist, kan alle kvinder få hjælp, vejledning, rådgivning og inspiration, når de køber lingeri i store størrelser
Usserød Kongevej 43D, 2970, Hørsholm, Denemarken
Sender i forkert skålstørrelse og vil ikke rette det?!
Jeg bestilte et bikinisæt og en ekstra bikini top 10/7.
Jeg fik besked om at der kunne være længere leveringstid grundet corona.
I starten af august fik jeg sættet og det passede perfekt.
Bikini toppen var dog ikke med.
Jeg tog på min ferie sydpå i slutningen af september.
Da jeg stadig ikke modtog bikini toppen inden min ferie var den derfor unødvendig.
Jeg skrev om det var muligt at afbestille den.
Rikke svarede, trods sin ferie, hurtigt og sendte en bekræftelse på min afbestilling.
Jeg kunne sagtens finde på at bestille på siden igen, men måske en status eller forventet dato kunne være mulig?
Jeg ville købe én badedragt, men gik hjem med 2 skønne badedragter og 1 BH. Fik den bedste vejledning og råd. Rikke så blot på mig og fandt frem til min størrelse. Desuden siger hun sin ærlige mening og er virkelig rimelig i prisen.
Bedre service findes ikke.
Rikke😊
Du kan noget helt særligt.
Tak🙏🏻
Jeg kommer helt sikkert igen

Antwoord van Rikke Harbo - din bh-specialist
Rikke Harbo har den hyggeligste og yderst velasorterede butik.
Der kan man købe de flotteste BHer i store str. og får meget kyndig vejledning af indehaveren.

Antwoord van Rikke Harbo - din bh-specialist
Var i butikken i Hørsholm og blive målt og rådgivet. Super sød og god betjening og jeg er mega glad for min nye BH, der sidder perfekt. Handler aldrig andre steder fremover

Antwoord van Rikke Harbo - din bh-specialist
Endnu en super god oplevelse hos Rikke Harbo. Rigtig god rådgivning, lækre varer og super service.

Antwoord van Rikke Harbo - din bh-specialist
Rikke er bare super sød og lyttende til ens behov. Jeg skulle bruge en bh til mit bryllup. Hun fandt en og jeg fandt nogle på hjemmesiden, da jeg kom hjem. Ingen problem så bestilte Rikke 3 bh’er hjem - så jeg kunne se hvad der passede bedst. Endte med at købe 2. Super service og gode priser.

Antwoord van Rikke Harbo - din bh-specialist
Har kun bestilt via nettet, men kvalitet og service er bare iorden

Antwoord van Rikke Harbo - din bh-specialist
Rikke Harbo levere en fantastisk service med stor tålmodighed. Lækkert med en rigtig lingeri butik.

Antwoord van Rikke Harbo - din bh-specialist
Hos Rikke Harboe kommer man tilbage. Man får en meget grundig og professionel vejledning. Rikke er god til at finde lige netop det, der passer til mig. Fantastisk. Hun giver sig god tid, og lytter til, hvad jeg kan lide.
Jeg var så glad, da jeg gik derfra i dag med nye BH’ er. Den vejledning findes ingen andre steder. Kan kun anbefales.
Man får altid en rigtig god og proffessionel betjening hos Rikke Harbo. Hun er sød og rar og tager sig god tid.
Har aldrig haft bedre bh’r end dem jeg har købt hos hende.
Kan kun anbefale Rikke Harbo 👍

Antwoord van Rikke Harbo - din bh-specialist
Så sød og hjælpsom betjening, og med god humor.
Jeg kommer helt sikkert igen.
Tak for en hyggelig prøve-bh-oplevelse.
Hilsen Dyveke

Antwoord van Rikke Harbo - din bh-specialist
Jeg bestilte 2 bh'er. Da de kom var kvalitet i top og alt var, som i beskrivelsen.
Jeg vil helt sikkert handle der igen, fordi alt kørte på skinner.
Har bestilt en BH den 28/11 - der står afsendelse 4-6 hverdage. Skriver den 9/12 om der sker noget med ordren. 11/12, stadig intet svar. Det er ikke godt nok.

Antwoord van Rikke Harbo - din bh-specialist
Jeg bestilte en vare den 8/8 og modtog da også ordrebekræftelse, og pengene blev reserveret på min bankkonto... Men der sker intet. Den 25/8 skriver jeg mail til firmaet og spørger, hvad der sker, og hvor længe jeg kan regne med at vente endnu, da der på hjemmesiden står, at leveringstiden kan være længere grundet Corona. Jeg hører intet. Her den 29/8 sidder jeg stadigvæk uden vare og uden penge!!!! Det er under al kritik! Jeg vil have mine penge tilbage, tak!!!

Antwoord van Rikke Harbo - din bh-specialist
Jeg tror, at firmaet måske er et svindelfirma, som jeg vil fraråde andre at handle hos.
Efter lang leveringstid modtog jeg de 4 varer, som jeg havde bestilt. 2 af varerne havde misvisende str. og dårlig pasform. Har derfor ønsket at returnere disse to varer og har i 8 dage forgæves forsøgt at få kontakt med firmaet via telefonopkald og sms'er. Ingen respons overhovedet!
Så er du glad for at smide cirka 400,- kr. ud på ubrugelige produkter, så handl endelig hos Rikke Harbo!

Antwoord van Rikke Harbo - din bh-specialist
Lees meer over geverifieerde reviews.