Essex Invest

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Essex er svindlere

Essex er svindlere jeg boede i en to værelses lejlighed på 49 m2 indskuddet var 16000 plus en måneds forudbetalt leje på 4100 .jeg boede der fra maj 2013 til december 2014 og de tog hele indskuddet da jeg flyttede og 1000 kr til rengøring havde gjort rent i flere dage. Der var flere ting der ikke fungere bla køleskabet det var med en skabsfryser der løb vand ud på hylderne hver dag så det var ikke til og ha noget mad det blev for gammel hurtig . Og så var der også noget galt med varmen det var gulvvarme det var meget varmt om sommeren og koldt om vinteren . Så jeg fraråder alle og flytte ind ved dem . Sjovt nok fik alle beboere brev om at Essex havde solgt lejlighederne til et andet firma der hed vestjysk Holding eller vestjysk ApS de brugte vist flere navne det burde ikke være lovligt.

5 juni 2017
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lejemål på Ruggaards Skovvej i Ry

Lejemål på Ruggaards Skovvej i Ry

Vi lejede os in i en af deres lejligheder, som var meget flot, med god udsigt, lys og lækkert indrettet.

Vi oplevede så at det trak lidt nær vinduerne om vinteren og at det kunne blive meget varmt om sommeren pga. de store vinduer - altsammen noget man kan kompensere for, men specielt om sommeren var det svært at lufte ud, grundet underboen røg meget på sin altan. Det er nok ikke så meget anderledes end andre lejeboliger, men tjek lige om underboen er ryger - hvis man vil kigge på lejlighederne.

Så som sådan var stedet OK, men der hvor vi har en anke, det er mht. økonomien. Siden at mange af vores naboer ligesom os selv kun boede der ét års tid, så syntes vi lige at vi ville advare om ekstra-udgiften ved at leje sig ind hos Essex.

Depositum forsvandt (ca. 30.000kr), det vi bla. kom til at betale for, var at
- Få olieret alle køkkenborde, som er af træ.
- Få olieret stenbordpladen i badeværelset.
- Få slebet og lakeret alle gulve, da de ridser let - træet valgt er ikke særligt hårdt.
- Malet alle vægge.

Dertil skal det siges at man skal passe på ikke at lave ringe på bordet, vi var påpasselige med at ikke efterlade noget vådt på det i længere tid - i værste fald kan man komme til at skulle betale for en ny bordplade. Efter at have oplevet gulvet nemt tog imod ridser, så lagde vi tæpper under alt, det hjalp - men det burde ikke være nødvendigt.

Så alt i alt et indtryk af at man har lavet lækre lejligheder på budget. Hvilket de tager hvad de kan for, nok grundet at essex skylder milliarder væk. De vil nok gerne at du som lejer hjælper dem.
Søg evt. på "wiki essex invest".

28 mei 2017

Firma uden moral!

Flyttede i midt oktober 2012, ind i et af Essex’s lejemål i Horsens, med min kæreste, og vores søn, der dengang var 4 måneder. Udadtil så alt ud til at være fint, men det gik hurtigt op for os, at det ikke var tilfældet. Uanset hvor meget vi luftede ud, forblev luften i lejligheden meget dårlig, og vores relæ begyndte at slå fra i tide og utide, selv om natten, hvor kun køleskabet kørte.
Efter et par henvendelser til Essex, fik vi en elektriker ud, som fandt over 10 steder rundt langs skyggelisterne, hvor der var skudt søm direkte ind i kabler. Så et mindre mirakel at hele ejendommen ikke brændte ned, kan det vist roligt kaldes. Men det blev dog fikset. Dog blev de lister og murbrokker elektrikeren efterlod, aldrig sat på igen, så hele lejligheden lignede et stort rod.
Ang. den dårlige luft, så faldt vores mistanke hurtigt på en meget fugtig kælder, vi havde lige nedenunder os, og hvor luften tydeligvis fes lige op til os pga. meget ringe isolering. Vi krævede at få målt for skimmelsvamp, og Essex sendte også et firma ud for at måle. Denne måling foregik, ved at han tog en smule støv fra vores rumdeler, som lige var kommet ind i lejligheden. Ved ikke om det er den korrekte måde at gøre det på, men det virkede ikke særlig grundigt, men mere som noget der bare skulle få os til at holde mund. Vi kunne heller ikke få resultatet fra prøven at se, men fik at vide af viceværten, at der ikke var fundet spor af skimmel i lejligheden. Når vi spurgte til kælderen, fik vi blot endnu engang at vide, at der ikke var spor af skimmel i lejligheden. På et tidspunkt, blev der spildt en smule benzin fra en plæneklipper i kælderen, og hele lejligheden stank med det samme af benzin.
Vi fik nok og flyttede vores søn ud af lejligheden cirka midt november, og flyttede ind på et værelse hos min svigermor. Essex blev endnu engang gjort opmærksom på problemerne, og vi søgte om at blive løsrevet fra vores kontrakt øjeblikkeligt, da det på ingen måde var ansvarligt at blive i lejligheden med et lille barn. Dette gik de ikke med til, og vi måtte betale for lejemålet frem til 31.01.2013. Generelt var der intet fornuftigt eller forståelse overfor vores situation at hente fra Essex, der åbenlyst blot gik op i at få penge i kassen. I den periode betalte vi også ind til aconto vand/varme, og gik stærkt ud fra, at vi som minimum ville få en stor del af de penge retur, da der naturligvis ikke var noget forbrug i de sidste måneder, vi hæftede for lejemålet.
D. 9. januar var der syn af lejligheden, og det blev foretaget af en meget undskyldende vicevært, der lovede at nu skulle de nok sørge for at alt blev læst af, så vi ikke skulle have mere bøvl, så nøglerne blev afleveret i god tro (ret naivt åbenbart). Lister og murbrokker lå stadig og flød overalt på dette tidspunkt.
På trods af, at Essex havde været et ret dyrt bekendtskab for os, var vi blot lettede over, at det nu var overstået, og vi kunne komme videre.
Lige indtil vi i stedet for at få noget af vores indbetalte aconto beløb tilbage, modtog en ekstraregning på knap 1600 kr. Vi henvendte os til Brunata, der kunne fortælle, at der ikke var blevet læst varme af, da de ikke var blevet lukket ind, da de anmodede om det d. 31. januar 2013, altså 22 dage efter vi afleverede nøglerne, og blev lovet at der ville blive læst varme af. Vi forhørte os ved 2 forskellige advokater, der begge forsikrede os om, at vi ikke kunne hæfte for regningen, da aflæsningen var udlejers ansvar. Vi gjorde indsigelse med dette som grundlag, og Essex sendte det så til huslejenævnet. Vi holdt selvfølgelig fast i vores indsigelse, da vi vidste (og stadig ved) vi havde ret.
Alligevel fik vi en afgørelse fra huslejenævnet, der på trods af at de gav os ret i, at det var udlejers ansvar, slog fast at det ikke kunne have konsekvens for Essex, at de ikke have læst varmen af. Så vi måtte endnu engang punge ud, da næste skridt ville være boligretten, og koste os minimum 15.000,- uanset om vi vandt. Ret surt og frusterende, når lejernes lo direkte fortalte os, at den afgørelse var helt ude i skoven, men desværre var gældende uanset hvor lidt menning den gav. Virker en smule korrupt.
Essex var så frække nok til også, at sende os en regning på vandforbrug for januar, hvor vi slet ikke var i lejligheden. Den regning var dog blot på 87 kr. og vi valgte blot at betale, da andet åbenlyst er håbløst. Vi har aldrig modtaget et regnskab for de 2½ måneder vi ellers hæftede for lejemålet, så det må jo på mærkværdigvis have passet lige med det forbrug, der var (eller ikke var) i deres regnskab.
Nu håber vi så, at vi definitivt er færdige med dette selskab, og kan kun fraråde folk, at flytte ind i deres ejendomme!!

27 mei 2014

Hold jer væk fra Essex!

Jeg flyttede i en anden lejlighed også ejet af Essex og betalte hele depositum igen alt i alt ca 50.000 kr og så ikke engang at de tog alle mine penge fra det første depositum, jeg fik en extra regning på over 7000 kr !! Lejligheden var i pænt stand, gulvene skulle ikke slibes meget og kun nogle af væggene males. Svineri. Jeg tager fat på en advokat. Skam jer Essex!

21 februari 2014
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Essex snyder alle steder de kan komme til det!

Flyttede ind i Essex Musicon december 2011, flyttede 1 ½ år efter. ved fraflytning malede vi selv, men Essex fandt, at det ikke var tilstrækkeligt, på trods af at standen af lejligheden var bedre ved fraflytning end ved indflytning. Ved indflytningen var der gule pletter på loft og vægge. Ved udflytningen er der nu blevet trukket 10.000 i alt for istandsættelse af en 30 kvm lejlighed!!! 3500 for vægge, 5500 for gulve og 1000 kr for rengøring af en lejlighed der i forvejen var blevet gjort rent fra ende til anden! Det er fuldstændigt langt ude, og det er efter mange måneders konflikter med dem, stadig som at løbe panden mod en mur!

18 september 2013

Hold jer væk fra Essex!

Jeg har lige boet i en af deres ejendomme i 3 mdr, den står praktisk talt som ny og uberørt og de vil nu hive næsten hele mit indskud på 30.000 til komplet nyistandsættelse. De er ikke til at rokke med, fuldstændig hul i hovedet!?

Aldrig har jeg haft med en virksomhed at gøre som har været så kolde i røven over for deres kunder. Intet der ligner service, det er kun et spørgsmål om penge og investering i deres ejendomme, de burde slet ikke have lov til at varetage noget som er så betydningsfuldt for folk, nemlig deres hjem.

Alle beboerne i Strandhaven er desuden gået sammen til Lejernes Landsorganisation fordi der var så mange der følte sig taget i røven. Historierne var mange om folk der havde fået kæmpe efterregninger for alt muligt.

21 juni 2013

parkerinsgafgift

Kontrolafgift 301010.
Skiltningen ( Viborg Storcenter) er af en for Viborg by helt ny type med små sorte skilte ( plejer at være blå og placeret synligt; ligner små reklamer). Fejlen bliver ca. 1 måned efter ovennævnte afgift udbedret delvist med store sorte skilte i selve indkørslen ( hvad med blå skiltning som tidligere; vejdirektoratet kunne nok ikke tage konsekvensen af skift af kendte røde, runde advarsels- skilte til reklamelignende spækkebrætter)
Opkrævning til da på utilstedeligt grundlag!! Forbrugerombudsmand og DR 1 bedes gå ind i sagen da mange mennesker er regulært snydt indtil denne fejl er blevet udbedret
Peter Nedergaard
Afgiften betalt for ikke at ende i RKI på absurt grundlag
Europark sender standardbreve og afslutter.......

Sendt til europark:

Ut. kontaktede jer ca 9 dg tilbage. Primærklage indsættes efter dette efterskrift,
Ad 1. Det blæser stadig ofte og det er vanvittigt at jeres påsatte bødeforlæg bare blæser af
Ad 2. Jeg kan se at i i disse dage er ved at udbedre jeres svindelnummer med nye store skilte på vej ind i området. DET ER FOR sent for ut. OG for de øvrige klagere som spontant henvender sig og skælder ud på den parkerngsplads som vi stadig bruger
Ut forlanger pengene retur da vi ellers må lave en sag mod ejerne af pladsen ( som I henviser til som værende underlagt i jeres bødeforlæg ) eller jer.
Svar inden jeres eftertænketid på de 9 dage som i anfører. jeg sidder ikke i tlf. en gang mere med den vente tid gange mange forsøg....

Primærhenvendelsen
UV28007
Lbnr 50026634

Europarks 10

Klage; indsigelse
Pkt 1.
Intet fundet i forruden den dag. Det blæste en pelikan. Derfor er rykkergebyr helt absurt
Pkt 2.
Netop den parkeringplads har altid været fri. Har intet hørt om afgift og de små sorte skilte ( jeg har fundet efter hændelsen)I har sat op er da helt til grin

Hvis afgiftspengene går i Europarks lommer er der tale om svindel!!
Med knap så venlig hilsen PN

18 december 2010
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Essex er det rene svindel mht. depositum og aflæsninger ved flytning af lejlighed

Jeg fraflyttede min Essex lejlighed i november 2009, hvor jeg havde boet i 3 år. Lejligheden er hvidmalet, og jeg hverken ryger eller svinet lejligheden til på anden måde, og det er en rimelig ny lejlighed. Afleverede lejligheden i rengjort stand. Hvert år er huslejen blevet sat op med det maximale lovlige, de kunne slippe af sted med - en stigning på omkring 350,-kr./måned - HVERT ÅR! Og også af depositummet. Ved flytning var samlet depositum på 29.099,- kr., hvilket skulle være MERE END RIGELIGT til at male en 90 m2 hvid lejlighed for. Jeg regnede da bestemt med at få penge retur. Men ak! Essex's grådighed kender INGEN GRÆNSER. De brugte lystigt hele depositummet - OG sendte mig en ekstra regning på 8.670,- kr.!!!!!!! Dvs. en renovering af lejligheden for i alt kr. 37.770 kr.! Gad vide om de har malet den med bladguld! Ekstraregningen har jeg dog ikke betalt - men kontaktet en advokat, der heller ikke mener, det kan være rimeligt. En advokat, som jeg ikke har råd til. Derudover har de svindlet med fraflytningsrapporten - idet viceværtens og min aflæsning af vand ved min fraflytning IKKE stemmer overens med vandaflæsningen, da den nye beboer flyttede ind 17 dage senere. Der er på disse 17 dage brugt 21 m3 svarende til 3-4 mdr. normalforbrug af vand for mit vedkommende. Dvs. jeg altså skal betale for viceværtens "aflæsningsfejl" - læs "svindelnummer" -eller mystisk forbrug på 21 m3, som bare er blevet brugt - af hvem ved jeg ikke - men ikke af mig! Så de 1.700 kr. har jeg måttet vinke farvel til til trods for at jeg har viceværtens rapport med hans underskrift på for aflæsningen, som vi foretog sammen. Jeg kan kun anbefale ALLE at sige nej tak til en lejlighed ejet af Essex. De flår dig levende - og de lægger gerne navn til rigtig dårlig behandlig - og efter min mening - det rene svindel!

1 juni 2010

Et firma i krise!

Har lejet 2 lejligheder gennem Essex, og indflytning går fint, problemet opstår kun når man vel flytte, så trækker de 90% af ens depositum.
Boede i en lejlighed 1 år. ved udflytning skulle jeg betale over 6000 kr, for maling af lister og vægge?, den var på 45m2?
Der gik også 3 måneder efter udflytning før jeg fik mine penge igen.

18 februari 2010
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.