Eerste persoon? Kon ons niet helpen, doorgeschakeld naar expert die ons liet weten dat onze printer niet meer door HP werd ondersteund. Offerte gekregen voor nieuwe printer was echter bij aankoopdiens... Toon meer
Na contact met klantendienst van HP in verband met een gebroken scherm van laptop, betaalden wij op 10/9 meteen de herstellingskost na een mailtje van Best2Serve. Dit in de hoop snel verder nieuws te... Toon meer
vasthoudend Zo ging degene die mij hielp te werk, steeds weer opnieuw proberen en uitzoeken, wanneer we het euvel nog niet gevonden hadden. Uiteindelijk een advies gekregen, met daarbij dat ik terug... Toon meer
Rekening houdend met het feit dat de reparatie in Hongarije plaatsvind, is het vrij vlot gegaan. Jammer dat reparaties niet gewoon in Nederland kunnen gedaan worden. Telefonisch contact verloopt wel g... Toon meer
innovative HP partner specialized in selling digital services for HP computers and printers. In co-operation with HP's European Customer Service organization, we strive to offer the most relevant solutions based on your needs either if you are a home-user or a small business. Our product catalog consists HP Care Packs, HP repair services, HP technical phone support, Home & Office licenses for Absolute and both Small Business Security and LiveSafe antivirus software of McAfee. Our goal is to provide our customers with a complete selection of HP support services and HP products while granting a safe online shopping experience and excellent customer service. At Best2Serve you can benefit from our expertise and long lasting partnership with HP.
Taxandriaweg 8A, 5141 PA, Waalwijk, Nederland
- helpdesk@best2serve.com
- best2serve.com
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zeer goede service
Al een paar maal nodig gehad ( Waarschijnlijk een maandag product)
Zeer vriendelijk en niets teveel zeer goed geholpen.
Zonder meer een aanrader
Accu vervangen in Hongarije
De mogelijkheid om zelf een accu te vervangen is ontnomen. Hp levert geen losse originele accu en beveiligt de laptop tegen niet-originele-producten.
De laptop moet op transport. De accu is in Hongarije vervangen. Geen andere optie geboden. De “reparatie” is oke, maar de hoeveelheid transport niet.

Duur kastje-muur
Ik zocht hulp om mijn hp-printer met wifi te verbinden, wat mij steeds mislukte. Het antwoord dat ik kreeg was dat mijn printer van twee jaar te oud was en dat ik maar naar de dealer moest gaan. Een antwoord van twee minuten en daarvoor moest ik vooraf €24,99 betalen. Waardeloos.

Aanschaf HP Care Pack
T.b.v. verlenging van de garantieperiode van mij HP-product te verkrijgen kon dat probleemloos en volt bij Best2Serve worden geregeld. Vlotte verwerking daarna.
Goede aanvulling zeker voor Digibeten
Goede aanvulling zeker voor Digibeten, die volledige updates willen voor hun beveiliging en werking van de HP Laptop, intiutief programma dat de meest voorkomende problemen en ook de Addertjes onder het gras verwijdert en oplost. Programma niet relevant voor de gegoede Tweaker die dit zelf kan en zal oplossen besparen is z.w.z. HOT
ze beloven je iets optesturen en komen…
ze beloven je iets optesturen en komen het niet na

klasse bedrijf goede service
Aankoop servicepack
De aankoop en de betaling verliepen probleemloos.
Gerust
gemakkelijk en veilig. Hoop deze dienst niet nodig te hebben ;) maar is een geruststelling om te hebben als het wel nodig is
ik weet hoe wat ik moet schrijf in het…
ik weet hoe wat ik moet schrijf in het algemeen zeer goede service als men iets vraagt en ook snel in orde .
Heldere uitleg.
Ik vind het schandalig om 24,99 te…
Ik vind het schandalig om 24,99 te moeten betalen voor een telefonische ondersteuning. Dat kan en moet anders!

Antwoord van Best2serve
Verlenging is eenvoudig en makkelijk.
Verlenging is eenvoudig en makkelijk te regelen. Nu nog het bewijs als er nood is aan herstelling in garantie...
Ik heb lang moeten wachten,maar het was…
Ik heb lang moeten wachten,maar het was de moeite waard. Perfecte reparatie en kwam deftig verpakt terug bij mij thuis aan.
Doe zo verder.
problemen nog niet opgelost
wij zijn al weken verder en het print probleem is nog niet opgelost, de TD weet geen oorzaak te vinden.

Aanvullende garantiepakket HPENVY
Aanvullende garantie aangeschaft voor mijn HPENVY. Prijs/kwaliteit uitstekend. Het gehele aankoopproces verliep eenvoudig en snel.
ben al 2 maanden bezig probleem…
ben al 2 maanden bezig probleem opgelost te krijgen op nieuwe officejet 7730. krijg telkens beloftes over terug bellen maar dat gebeurt gewoon niet.
Mijn apparaat
Palissade 18
3221 LX Hellevoetsluis

Fantastisch geholpen.
Problemen met HP Instant Ink abonnement
Ik ben best tevreden over mijn HP, maar niet over de betaling voor HP Instant Ink. Ik heb in januari mijn plan veranderd (maandelijks van 50 pag. naar 10 pag.). Ondanks de belofte van HP dat de betaling in februari aangepast zou zijn, betaal ik nog evenveel als voorheen.