vasthoudend Zo ging degene die mij hielp te werk, steeds weer opnieuw proberen en uitzoeken, wanneer we het euvel nog niet gevonden hadden. Uiteindelijk een advies gekregen, met daarbij dat ik terug... Toon meer
Laptop was stuk, werd snel opgehaald maar niet helemaal volgens de procedure zoals omschreven (maar dat ligt aan de vervoerder die zich niet aan de afspraken houdt). Dure reparatie, 3 maanden garantie... Toon meer
Rekening houdend met het feit dat de reparatie in Hongarije plaatsvind, is het vrij vlot gegaan. Jammer dat reparaties niet gewoon in Nederland kunnen gedaan worden. Telefonisch contact verloopt wel g... Toon meer
innovative HP partner specialized in selling digital services for HP computers and printers. In co-operation with HP's European Customer Service organization, we strive to offer the most relevant solutions based on your needs either if you are a home-user or a small business. Our product catalog consists HP Care Packs, HP repair services, HP technical phone support, Home & Office licenses for Absolute and both Small Business Security and LiveSafe antivirus software of McAfee. Our goal is to provide our customers with a complete selection of HP support services and HP products while granting a safe online shopping experience and excellent customer service. At Best2Serve you can benefit from our expertise and long lasting partnership with HP.
Taxandriaweg 8A, 5141 PA, Waalwijk, Nederland
Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord
Eerst AI geprobeerd wat maar enkele minuten zou duren, maar vervolgens ruim 45 minuten aan de lijn gehangen om uiteindelijk toch met een medewerker verbonden te worden. Deze maakte zich er ook heel makkelijk van af. Het probleem was tijdelijk opgelost, maar kwam gewoon weer terug.

Antwoord van Best2serve
Ik ben rustig en uitstekend geholpen
Volledig tevreden
Na het gesprek geen feedback het beloofde keyboard en muis zijn er nog steeds niet na twee weken
Wat een slechte service wel betalen geen resultaat.
Hoop hier nooit meer mee temaken tekrijgen

Antwoord van Best2serve
Alleen een chatbot gesproken, probleem niet opgelost.
Zonde van het geld.

Antwoord van Best2serve
Tevreden over de service medewerker
Zeer ontevreden dat een laptop van november 2024 geen enkele garantie meer heeft
De laptop is defect reparatiekosten zijn bijna kosten van een nieuwe laptop.
Geen enkele vorm van coulance !!
Ik heb nog niets ontvangen.
m v groet, Andries

Antwoord van Best2serve
Was duidelijk maar ik heb geen gebruikservaring
Hp reparatie. Nadat ik akkoord was met de in mijn inziens te dure reparatie van een scharnier dat eigenlijk onder garantie zou moeten zijn gerepareerd. Daarna lang moeten wachten op laptop. Bij aanvang was twee weken toegezegd. Het werden er vier. Scherm was niet helemaal netjes terug gezet waardoor er een scherp randje is. Ze boden aan om hem weer te laten opsturen maar kan de laptop niet nog vier weken missen.

Antwoord van Best2serve
Goed geholpen aan telefoon echter actie na reactie per mail blijft uit, nogmaals een reminder gestuurd. Tot op heden geen vervolg!

Antwoord van Best2serve
De procedure voor het afsluiten, regelen en betalen van de extra garantie verliep uiterst makkelijk. Geen papieren, alles digitaal, dus makkelijk. Alleen vreemd, dat HP maar 1 jaar standaard garantie geeft.
Uitstekend geholpen in de jungle van de printerwereld waar ik echt geen klap van begrijp. De printer deed het niet en nu wel. Wat een wereld van verschil! En ook een leuk gesprek tijdens de wachttijd. Écht top!
Ervoor zorgen dat mijn computer goed verzekerd is is voor mij belangrijk
Ik heb de servicedesk gebeld, een medewerker heeft mij aangehoord, gevraagd hoe oud de pc was en verder alleen nog gemeld dat de pc niet meer gerepareerd kan worden omdat er geen onderdelen voor zijn. Hij was verder niet geïnteresseerd in mijn uitleg over de geluiden die de pc maakte.
Ik heb vervolgens per mail mijn geld teruggevraagd omdat er geen hulp geboden is, maar dat heb ik waarschijnlijk gedaan in antwoord op een no-reply bericht. Dom van mij. Maar hoe dan ook was ik ontevreden over de wijze waarop mijn probleem werd behandeld.

vlot geholpen
alleen heeft ups de doos niet aan huis geleverd maar in afhaalpunt westkerke, waardoor ik de doos later kreeg omdat de dame zelf mij contacteerde dat er een
pak voor mij was.