Ik wilde mijn bankrekeningnummer wijzigen voor uitbetalingen. Kim heeft mij hier uitstekend bij geholpen. Top service zeker ten opzichte van One Casino. Daar wordt je niet geholpen maar van het kastje... Toon meer
Zeer duidelijk en snel allemaal! Ik ben geholpen door Johny. Da’s ne topgozert! Fijne vent; vriendelijke mins, duidelijk, kort ma kraachtig. Voordaat ik er errige in haaj, waar omze Johny al kloaar, e... Toon meer
Tijdje gokker geweest op betnation😄. Maar als je een probleem heb met het vrijspelen van een bonus ( dan moet je een x bedrag inzetten , maar het balkje blijft op 0 en blijft aangeven dat je ni... Toon meer
Omdat ik problemen had met een spel heb ik contact opgenomen met de helpdesk. Hier hielp Sanne me verder. Sanne was enorm vriendelijk en behulpzaam, ze heeft relevante mensen ingelicht om samen te kij... Toon meer
Zoals onze naam al doet vermoeden, zegt Betnation in één woord precies wat je bij ons kunt verwachten. ‘Bet’ staat voor de inzet die je kunt plaatsen op ons gevarieerde aanbod aan spellen en weddenschappen. Of je nu van Slingo, (live) casino spellen of sportweddenschappen houdt, wij hebben het allemaal. ‘Nation’ weerspiegelt onze missie om een gemeenschap te creëren waarin spelers zich welkom voelen. Bij Betnation zijn we één team, en samen met onze medewerkers werken we eraan om jou een plezierige en eenvoudige speelervaring te bieden. Betnation is gebouwd op sterke kernwaarden, zoals professionaliteit, gastvrijheid, transparantie, eerlijkheid en authenticiteit. We willen dat je als speler altijd precies weet waar je aan toe bent. Daarom zorgen we ervoor dat onze processen helder en betrouwbaar zijn. Bij ons krijg je niet alleen een breed aanbod aan spellen gepresenteerd, maar ook een uitstekende klantenservice die 24/7 beschikbaar is om al je vragen te beantwoorden. Naast de kwaliteit van ons aanbod en dienstverlening, is ook verantwoord gokken een van onze belangrijkste peilers. We willen dat gokken leuk blijft en bieden daarom op onze website hulpmiddelen en tips om verantwoord te gokken. Bezoek www.betnation.nl/verantwoordgokken voor meer informatie en tips. Samen maken we van Betnation een veilige en plezierige speelomgeving! Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geld opnemen kosten me 10,-
Sindsdien direct gestopt. Daarvoor was de ervaring top. Jammer.
EDIT:
Obv van valse onterecht kosten geld opnemen van 9,31(dus geen 10,-)
Nu bewijs dat ik dit bedrag onterecht heb betaald. Zie bewijs in mail verkeer hieronder. Complete onzin dus en dit stinkt naar fraude! Geloof ze niet, en begin er niet aan.
Zoey va betnation:
E-mail met uitleg waarom ze mij deze kosten hebben gegeven:
"die je op 21 november 2025 hebt geclaimd voor het spel Fire Joker.
Met de toegekende free spins heb je een winst van €9,31 behaald. Volgens de bonusvoorwaarden dienen winsten uit free spins minimaal één keer te worden rondgespeeld voordat deze kunnen worden uitbetaald."
E-mail communicatie mijn antwoord:
"Ik heb het ook even nagekeken en heb die winsten 3x rond gespeeld obv €9,31:
Inzet:
1. 10,- 22 nov. Zie coupon/details hieronder
2. 10,- 22 nov. Zie coupon/details hieronder
3. 15,- 26 nov. Zie coupon/ details hieronder
Oftewel ik heb 9,31 betaald onterecht om mijn geld optenemen. (Review zal ik aanpassen naar dit bedrag)
22 nov 2025 • 15:33:14
Coupon-id: 9880068496
22 nov 2025 • 15:54:32
Coupon-id: 9880283726
26 nov 2025 • 17:09:19
Coupon-id: 9900117181"
EDIT 2: klantenservice e-mail werkt biet/mails komen niet aan. Dit moet ook al genoeg zeggen!

Antwoord van Betnation.nl
KIM heeft me keurig en erg duidelijk geholpen bij mijn vragen

Antwoord van Betnation.nl
Net nieuw nou ze geven niets vindt het echt oplichting kom nooit meer terug

Antwoord van Betnation.nl
OPLICHTERS ZIJN HET! IK HAD MIJN WELKOMSTBONUS VAN HET WK GEWONNEN MAAR NIET BETAALD GEKREGEN. WAT EEN SCHANDE DIT BEDRIJF!

Antwoord van Betnation.nl
Account aangemaakt en voor het wk een 50x odds boost gebruikt, die win ik.
Vervolgens staat er: Dank je voor het wachten. Na een recent onderzoek, moeten wij je helaas informeren dat je account op dit moment is uitgesloten van deelname aan promoties, bonussen en speciale aanbiedingen. Deze beslissing is genomen in overeenstemming met onze algemene- en bonusvoorwaarden, waarin staat dat wij het recht behouden om accounts te beperken op basis van verschillende factoren, waaronder gokpatronen en gedrag.
Dit was mijn eerste bet dus gokpatronen en gedrag is natuurlijk onzin. In hun voorwaarden staat ook dat ze zonder reden bets mogen annuleren.
De welkomstbonussen zijn dus onzin en er is 0 intentie ook maar iets uit te keren aangezien dit bij een vriendin van mij exact hetzelfde gebeurde. Absoluut geen betrouwbare website dus en ik twijfel dan ook zeer aan de echtheid van de andere reviews.

Antwoord van Betnation.nl
Supersnelle uitbetaling ben wel anders gewend elders toppie

Antwoord van Betnation.nl
Alles wat er online geadverteerd is klopt. Schrik niet wanneer je de eerste uitbetaling niet direct op je rekening ontvangt. Bij mij duurde het enkele minuten. Bij een vraag kwam ik meteen in contact met Sjors. Hij hielp me uitstekend, maar door mezelf verbrak de verbinding. Na het opnieuw contacteren kwam ik in gesprek met Calvin. Sjors had mijn probleem gelijk bij Calvin doorgevoerd waardoor ik niets hoefde te herhalen en direct geholpen werd. Calvin & Sjors zijn toppers. Verdienen opslag ngl

Antwoord van Betnation.nl
Ik speel al even bij jullie maar gewoon jullie doen het goed.leuke spellen.snelle betaling . Wat jullie doen blijf zo doorgaan

Antwoord van Betnation.nl
Fijne site, overzichterlijk en veel leuke spellen.
Zit op verschillende sites puur voor de toeters en bellen op de machines, lage bets gewoon stom klikken en dat bied de site veel

Antwoord van Betnation.nl
Super goed geholpen door de vriendelijke sam, gode service!

Antwoord van Betnation.nl
Ik wil vooral de klantenservice hier noemen, want die was echt perfect. Sanne en Nick hebben mij helemaal door de site en voorwaarden geleid. Geduldig, secuur en vriendelijk.

Antwoord van Betnation.nl
LEKKER SNEL GEREAGEERD OP MIJN NEGATIEVE REVIEW BETNATION!
NOT!
GEEF GEWOON MIJN GELD TERUG!
ER KLOPT NIKS VAN BIJ JULLIE!
IEDERE KEER 1 ERNAAST MET ROULETTE!
JAJA MIJN SPEELGESCHIEDENIS LIEGT NIET!
DIT IS GÉÉN TOEVAL MEER EN HEEFT ZEKER NIKS MET GOKKEN TE MAKEN!
DIT NOEM IK KEIHARDE OPLICHTING!