Ik heb per direct afgezien van een abonnement, echter heb ik na diverse mailberichten geen enkele reactie ontvangen en ze proberen nog elke maand geld te incasseren!! Oplichters
Eerdere review geschreven, krijg antwoord dat ik moet mailen naar hun klantendienst, wat ik meteen doe. Zij beweren nadien geen mail gehad te hebben. Nu een 2de x dezelfde mail gestuurd. Update;... Toon meer
Dit receptenboek gekocht overigens heel snel in huis. De recepten zijn heel smakelijk met al de ingrediënten die je kunt toevoegen. Het geeft totaal geen gevoel dat je aan 't lijnen bent maar heerlij... Toon meer
Het boek komt digitaal, dus snel binnen. Ik heb 101 koolhydraatarme ovenschotels besteld. Er staan veel lekkere recepten in, inmiddels al een aantal geprobeerd. Ik eet niet koolhydraatarm, maar wil we... Toon meer
Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mijn vooroordeel klopte van géén kant!!!!
Eindelijk zeer aarzelend besloten mijn manier van "lekker" eten (maar niet zo gezond) om te zetten naar dan maar minder lekker eten (en dus wel gezond). Een aantal recepten geprobeerd van Bgreat.nl. Uhhhhhh, dat had ik dus veel eerder moeten doen. ALLE (!!!) tot nu toe gemaakte recepten smaken echt lekker en..... zijn simpel te maken. Ook de gebruikte kruiden zijn zéker een waardevolle toevoeging aan de smaak van de verschillende gerechten. TOP site dus!!!!!

Antwoord van Bgreat
Sinds kort heb ik Bgreat ontdekt en ben…echt reuze enthousiast en sta met toch ineens in de keuken te kokkerellen, ongekend voor mij..
Sinds kort heb ik Bgreat ontdekt en ben werkelijk verbaasd over de gerechten die zó gemakkelijk te maken zijn. De duidelijke uitleg vd recepten, de tijd die reuze meevalt wat je kwijt bent en wat een heerlijke en verrassende smaken kom ik nu tegen.
Klantvriendelijkheid is top! je krijgt altijd een reactie op n vraag en het voelt dan heel vertrouwd en aannemelijk. Ik zocht al heel lang naar goede KH vrije recepten, heb zelfs boeken besteld van andere site's maar deze kunnen niet tippen aan de manier van bereiden van Bgreat. Wat ook belangrijk is dat er geen moeilijke dingen in staan. Echt zo lekker dat ik een recept klaar heb gemaakt voor n diner met vrienden. Ik ben echt geen keukenprinces maar nu heb ik plezier aan het bereiden. TOP!!

KHA Goulash Slowcooker
Recept van de Kha Goulash 5 uurtjes in de slowcooker gedaan.
Vlees eerst aanbraden in koekenpan,daarna alle ingrediënten toevoegen en op hoog vermogen 5 uur pruttelen.
Heerlijke gerechten op deze site ,zeker als je KHA wilt eten.

Heerlijke mexicaanse gehakt wraps
Heerlijke mexicaanse gehakt wraps; heel het gezin is fan. Gezond en makkelijk.

Antwoord van Bgreat
Het gebruik van eieren en room
Had een vraagje ivm het gebruik van eieren en room in de ovenschotels en de invloed op de cholesterol.
Kreeg na enkele uren een duidelijk antwoord en tips om eieren en room door andere middelen te vervangen.
Top service.

Zo blij met Bgreat!
Ik eet voor mijn gezondheid koolhydraat arm en goede recepten vinden kan echt moeilijk zijn, tot ik bgreat tegenkwam!
De recepten zijn heerlijk, schoon eten, niet ingewikkeld en heel erg lekker!
Contact verloopt ook vriendelijk, snel en toegangkelijk, helemaal blij mee!

Teleurgesteld
Hallo,
Ik heb eind augustus een boek besteld en een boek voor ovengerechten, totaal een bedrag van €28.45.
Tot op heden nog niets ontvangen.
Heel jammer want ik had graag na mijn vakntie eind september willen beginnen met dit dieet.

50 ovengerechten van B great
Al geruime tijd op zoek naar KHA ovengerechten, 50 besteld bij B great.
Precies wat ik zocht, no nonsens, vlug en makkelijk te bereiden.
Zo kom ik de winter wel door!

Probleem snel opgelost.
Hallo allemaal,
Heel blij met de snelle afwerking met het uitblijven van mijn bestelling.
Alles snel en goed opgelost!
Wat een heerlijke en makkelijke recepten allemaal, ga er snel mee aan de slag. Ben al een poos bezig met jullie koolhydraatarme recepten en al 14kg afgevallen, super blij mee en ga nog even door!

Antwoord van Bgreat
Deze site heeft lekkere recepten die…
Deze site heeft lekkere recepten die koolhydraat arm zijn. Als je een beetje op gewicht wil blijven is dit echt een optie het is echt een aanrader

Antwoord van Bgreat
B great reageerd niet op mail.
B great reageerd niet op mail.
Ik heb een boek besteld, nog niet ontvangen maar ook geen reactie op mail

Antwoord van Bgreat
Leuke recepten en nog lekker gezond…
Leuke recepten en nog lekker gezond ook. Super veel variatie in de gerechten! Een echte aanrader.

Antwoord van Bgreat
Bij Bgreat kan je uit vele recepten kiezen, gewoon doen je hebt niets te verliezen ♡
Bgreat is makkelijk en heel fijn Superlekkere en gezonde recepten die door iedereen makkelijk te bereiden zijn ♡ Echt de moeite waard om dit uit te proberen want door Bgreat kan je overheerljke goed gevulde borden aan vele Bourgondiërs uit serveren ♡

Antwoord van Bgreat
Geweldige site met overheerlijke recepten
Geweldige site, overzichtelijk met heerlijke recepten die ik geregeld maak. Als ik iets nieuws zoek, kom ik altijd als eerste op deze site en slaag altijd.
Ons favoriet is de mexicaanse ovenschotel.

Antwoord van Bgreat
De gehaktschotel is heerlijk.
De gehaktschotel is heerlijk.
Ik deed er nog tomatenblokjes bij en zal deze zeker en vast nog klaarmaken.
Er zijn trouwens nog vele andere heerlijke recepten.
Zeker het proberen waard én gezond!

Makkelijke en gezonde recepten
Makkelijke en gezonde recepten, echt een aanrader!

Fantastische gerechten
Fantastische gerechten, goede site. Een van mijn favorieten als het gaat om keto en koolhydraat arm.

Antwoord van Bgreat
Via familie kwamen wij in aanraking met…
Via familie kwamen wij in aanraking met deze manier van eten. Ofschoon wij dit qua gewicht niet nodig hebben, hebben wij er toch een aantal gemaakt. Wij vonden de recepten zo heerlijk dat wij nu 3/4 keer per week van deze recepten gebruik maken. Een aanrader voor iedereen die lekker en gezond wil eten.

Fier op mezelf 🤗
Ben fier op mezelf en dat dankzij de 50 dagen keto challenge.
Sinds de start, 5 kg makkelijk afgevallen.
De recepten zijn lekker en het boodschappenlijstje is heel handig. Voor mij een hèle
omdraai om koolhydraatarm te eten en te koken maar dankzij het boek makkelijk haalbaar.
Niet twijfelen, doen!

Top !!
Top !!
Helemaal blij dat ik deze pagina tegen kwam..
Heerlijke recepten !!
En geen ingewikkelde recepten..
Eten regelmatig recepten ervan ..
En van het weekend gaan we de kwarktaart proberen