Sinds de bestelling 8-12-19 geen track and tracé geen pakket ontvangen , geen communicatie etc. Ik weet niet wat mijn order is en of ik het ooit nog ga ontvangen. Na aanleiding van mijn review heef... Toon meer
Voor mijn bruiloft was ik opzoek naar een bepaald soort manchetknopen. Deze waren niet aanwezig en ik heb dus een mail gestuurd. Vervolgens ben ik netjes geholpen met duidelijke informatie. Via... Toon meer
Mooi manchetknopen, geheel volgens verwachting, ook op tijd bezorgd, helemaal prima! Wat wel heel leuk zo zijn: als er een leuk doosje bij geleverd kan worden zodat je er een mooi cadeautje van kunt... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij Bijzonderemanchetknopen.nl vind je meer dan 150 soorten bijzondere manchetknopen. Gratis thuisbezorgd binnen twee werkdagen.
Haarlem, Nederland
- info@bijzonderemanchetknopen.nl
- bijzonderemanchetknopen.nl
Vraagt klanten om een review
Aankoopmogelijkheden heel toegankelijk
Aankoopmogelijkheden heel toegankelijk. Mogelijkheid om juiste adres (volledig) te vermelden zodat er geen twijfel kon zijn qua leveringsadres. Leveringstermijn ok maar soms verwarrend - (pakket nog niet in distributiedepot en er staat al op dat het geleverd zal worden). De bezorger heeft het pakje in de open brievenbus gestopt (zoals gevraagd op briefje - waarvoor dank). Verder goede service en vlugge levering.
Snelle levering!
Fijne ervaring
Snelle levering, netjes verpakt. Helaas zat er een productie foutje in een van de knopen. Meteen berichtje gestuurd en gelijk antwoord en een nieuw setje opgestuurd gekregen. Dankjewel!
Mooie manchetknopen
Mooie manchetknopen. Snelle verzending. Vriendelijke reactie na melding dat er iets verkeerd gegaan was. Werd netjes en snel opgelost.
Meegedacht met een te late levering…
Meegedacht met een te late levering door PostNL. Hierdoor was het pakketje toch nog op tijd binnen. Super service!
Super service en mooie manchetknopen!
De manchetknopen zijn erg mooi!
In eerste instantie kreeg ik niet wat ik besteld had, maar na contact kreeg ik alsnog het juiste. En nog voor ik het eerst ontvangen pakketje geretourneerd had. Ook de extra kosten die ik maakte, kreeg ik heel snel overgemaakt. Super service en mooie manchetknopen!
Tevreden over de kwaliteit en over de…
Tevreden over de kwaliteit en over de bezorging
Leuke manchetknopen. Prima service…
Ik bestelde puzzel manchetknopen met een doosje. Snelle levering, maar zonder doosje. Foutje werd supersnel opgelost. Binnen uur reaktie op mijn mail met de belofte het doosje na te zenden. En dat hebben ze gedaan.
Tevreden over de manchetknopen en de service
Veel keus en goede prijs
Ze hebben veel keus en het kiezen, betalen en opsturen ging soepel. Prima bedrijf!
Manchetknopen waren niet schoon te…
Manchetknopen waren niet schoon te krijgen!
Bestelde en betaalde verpakking ontbrak!👎

Super snelle levering
Super snelle levering, kwalitatief mooie producten, ik ben zeer content.

Antwoord van Bijzonderemanchetknopen.nl
Zilverenmanchet knopen dof en zwart…
Zilverenmanchet knopen dof en zwart ontvangen en afbeelding klopt niet met jaartal

Antwoord van Bijzonderemanchetknopen.nl
Leuke manchetknopen, niet duur.
Leuke manchetknopen voor een schappelijke prijs. Berichtgeving over verzending was goed, kwam alleen in mijn spam terecht (hou ik gelukkig ook in de gaten) Verpakking is wat erg eenvoudig, niet echt cadeauverpakking.