Aankoopmogelijkheden heel toegankelijk. Mogelijkheid om juiste adres (volledig) te vermelden zodat er geen twijfel kon zijn qua leveringsadres. Leveringstermijn ok maar soms verwarrend - (pakket nog n... Toon meer
Sinds de bestelling 8-12-19 geen track and tracé geen pakket ontvangen , geen communicatie etc. Ik weet niet wat mijn order is en of ik het ooit nog ga ontvangen. Na aanleiding van mijn review heef... Toon meer
Voor mijn bruiloft was ik opzoek naar een bepaald soort manchetknopen. Deze waren niet aanwezig en ik heb dus een mail gestuurd. Vervolgens ben ik netjes geholpen met duidelijke informatie. Via... Toon meer
Mooi manchetknopen, geheel volgens verwachting, ook op tijd bezorgd, helemaal prima! Wat wel heel leuk zo zijn: als er een leuk doosje bij geleverd kan worden zodat je er een mooi cadeautje van kunt... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij Bijzonderemanchetknopen.nl vind je meer dan 150 soorten bijzondere manchetknopen. Gratis thuisbezorgd binnen twee werkdagen.
Haarlem, Nederland
- info@bijzonderemanchetknopen.nl
- bijzonderemanchetknopen.nl
Vraagt klanten om een review
Goed geholpen
Goed geholpen nadat er problemen waren met een specifiek setje manchetknopen. En mooie manchetknopen!
De keuze is reuze 😀
Grote keuze aan leuke manchet knopen. Zeer snelle verzending en goede communicatie.
Ik vond het materiaal waarvan ze gemaakt waren een beetje aan de lichte kant maar zolang ze het maar “blijven doen” misschien wel beter aan de manchetten.
Enorm leuke collectie!
Top manchetknopen!
De manchetknopen zien eruit als op de foto en zijn van goede kwaliteit. De prijs - kwaliteit verhouding is prima en ze werden snel geleverd. Een aanrader.
Mooie knopen. Breed assortiment
Mooie manchetknopen in een mooi doosje
Mooie manchetknopen in een mooi doosje. Leuk cadeau.
Ze zien er uitermate goedkoop uit
Ze zien er uitermate goedkoop uit, wat ik natuurlijk had kunnen weten voor de prijs die ik ervoor betaalde.
Nette levering
Nette levering. Product is zoals omschreven en afgebeeld op de website. Blij mee!
Leuke knopen, super service
Ging iets niet helemaal goed met de bestelling, maar super netjes en direct opgelost. Bijzondere manchetknopen is een aanrader!
Snel gevonden en precis wat ik zocht
Snel geleverd en zien er mooi uit :)
Mooi en snel verzonden
Toch wel goed verder geholpen
Eerst negatieve commentaar wegens communicatie maar dit is volledig rechtgezet! Dus uiteindelijk alles netjes opgelost. Dus echt wel een aanrader!