Bijzonderemanchetknopen.nl Reviews

4,5

Aankoopmogelijkheden heel toegankelijk. Mogelijkheid om juiste adres (volledig) te vermelden zodat er geen twijfel kon zijn qua leveringsadres. Leveringstermijn ok maar soms verwarrend - (pakket nog n... Toon meer

Sinds de bestelling 8-12-19 geen track and tracé geen pakket ontvangen , geen communicatie etc. Ik weet niet wat mijn order is en of ik het ooit nog ga ontvangen. Na aanleiding van mijn review heef... Toon meer

Voor mijn bruiloft was ik opzoek naar een bepaald soort manchetknopen. Deze waren niet aanwezig en ik heb dus een mail gestuurd. Vervolgens ben ik netjes geholpen met duidelijke informatie. Via... Toon meer

Mooi manchetknopen, geheel volgens verwachting, ook op tijd bezorgd, helemaal prima! Wat wel heel leuk zo zijn: als er een leuk doosje bij geleverd kan worden zodat je er een mooi cadeautje van kunt... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bij Bijzonderemanchetknopen.nl vind je meer dan 150 soorten bijzondere manchetknopen. Gratis thuisbezorgd binnen twee werkdagen.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De manchetknopen zijn prima maar het…

De manchetknopen zijn prima maar het doosje waar ik vijf euro extra voor heb betaald is verschrikkelijk slecht het doosje pas niet op elkaar en als je een beetje aan de bovenkant van het doosje trekt zie je het hele scharnier er uit komen. Nogmaals de manchetknopen zijn prima maar het doosje is geen aanrader

16 juni 2021

Zo veel keus

Zo veel keus. Prima info over de voortgang van de bestelling. Mooi verpakt. Snelle levering. Niets dan lof.

11 maart 2021

Hele snelle service en goed in de…

Hele snelle service en goed in de communicatie! Een manchetknoop was kapot bij ontvangst, maar er werd meteen een nieuw setje opgestuurd. Manchetknopen zijn mooi en sluiten goed !

27 januari 2021

Hoi Frank,

Dank je wel voor je review, fijn dat alles goed is bevallen, ondanks het ongelukkige bij ontvangst. Veel plezier met de manchetknopen verder!

Bijzonderemanchetknopen.nl

Goed product en snel geleverd

Goed product en snel geleverd! Prima transactie

1 januari 2021

Hoi Arie

Dank voor je review en fijn dat alles goed is bevallen.

Bijzonderemanchetknopen.nl

Pakket was eerst helaas niet…

Pakket was eerst helaas niet aangekomen, keurig snel mailcontact en later opnieuw verzonden. Top opgelost

19 december 2020

Hoi Gulje

Dank voor je review en fijn dat alles toch nog is goed gekomen. Hopelijk bevallen de manchetknopen nog steeds goed!

Alles prima in orde

17 december 2020

Hoi Mareike

Dank voor je review en fijn dat alles prima in orde was.

Bijzonderemanchetknopen.nl

Superleuk assortiment en snelle…

Superleuk assortiment en snelle levering, de manchetknopen met badeendjes vielen erg in de smaak!

14 december 2020

Hoi Angelique,

Dank voor je review en fijn dat ze op tijd zijn aangekomen en in de smaak zijn gevallen!

Bijzonderemanchetknopen.nl

Ruim op tijd voor de Sint

Ruim op tijd voor de Sint. Jammer dat ze zo goedkoop verpakt worden. Doosje staat iets leuker, gekocht bij action voor 0,49! Reken dan iets meer is mijn tip!

28 november 2020

Hoi Irma,

Dank voor je review en fijn dat ze op tijd zijn aangekomen. Qua doosje kiezen wij bewust om deze los te verkopen, omdat niet iedereen meteen een doosje wil, bijvoorbeeld mensen met een uitgebreidere set manchetknopen.
Hopelijk bevallen de manchetknopen nog steeds goed!

Van gogh manchetknopen

Op zoek naar een leuk en nuttig cadeau voor mijn schoonzoon kwam ik deze mooie van gogh manchetknopen tegen.
Het bestellen verliep soepel , en binnen 4 dagen had ik ze keurig verpakt in huis.

24 november 2020

Hoi Han,

Dank je voor je review en fijn dat de van Gogh manchetknopen zo mooi worden gevonden. Hopelijk bevallen je manchetknopen goed!

Bijzonderemanchetknopen.nl

De knopen waren goed beschermd door de…

De knopen waren goed beschermd door de zending in een bubbel wrap envelop .En lekker snel geleverd. De knopen zijn zeer netjes

1 november 2020

Hoi Frans,

Dank je voor je review en fijn dat het goed is bevallen.

Nette afhandeling

Ivm een foutje duurde de bestelling wat langer. Netjes op de hoogte gehouden over de stand van zaken en toch nog perfect op tijd geleverd.

17 oktober 2020

Hoi Bryan,

Dank je voor je review en fijn dat het ondanks de vertraging goed is bevallen. Hopelijk bevallen je manchetknopen goed!

Bijzonderemanchetknopen.nl

Snel, transparant en goede prijs.

Aankoop werd snel geleverd. Eenmaal gedragen ging helaas één van de manchetknopen stuk. Slechts één e-mail was voldoende om het goed en adequaat op te lossen. Nieuwe manchetknopen waren al onderweg.

23 september 2020

Hoi Maurice,

Dank je voor je review en fijn dat het ondanks het kapot gaan goed is bevallen. Hopelijk bevallen je manchetknopen nog steeds goed!

Veel keuze!

Veel keuze!