Aankoopmogelijkheden heel toegankelijk. Mogelijkheid om juiste adres (volledig) te vermelden zodat er geen twijfel kon zijn qua leveringsadres. Leveringstermijn ok maar soms verwarrend - (pakket nog n... Toon meer
Sinds de bestelling 8-12-19 geen track and tracé geen pakket ontvangen , geen communicatie etc. Ik weet niet wat mijn order is en of ik het ooit nog ga ontvangen. Na aanleiding van mijn review heef... Toon meer
Voor mijn bruiloft was ik opzoek naar een bepaald soort manchetknopen. Deze waren niet aanwezig en ik heb dus een mail gestuurd. Vervolgens ben ik netjes geholpen met duidelijke informatie. Via... Toon meer
Mooi manchetknopen, geheel volgens verwachting, ook op tijd bezorgd, helemaal prima! Wat wel heel leuk zo zijn: als er een leuk doosje bij geleverd kan worden zodat je er een mooi cadeautje van kunt... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij Bijzonderemanchetknopen.nl vind je meer dan 150 soorten bijzondere manchetknopen. Gratis thuisbezorgd binnen twee werkdagen.
Haarlem, Nederland
- info@bijzonderemanchetknopen.nl
- bijzonderemanchetknopen.nl
Vraagt klanten om een review
Snel opgestuurd
Snel opgestuurd, knopen in doosje, leuk cadeau!

Snelle en adequate service
Snelle en adequate service. Prima dus!

Antwoord van Bijzonderemanchetknopen.nl
Erg leuke manchetknopen en goede service
Erg leuke manchetknopen. Snelle levering. Toen ik het pakketje opende was 1 manchetknoop kapot. Even contact gehad met de service en 2 dagen later lagen nieuwe manchetknopen in de brievenbus. Super geregeld!!

Antwoord van Bijzonderemanchetknopen.nl
Goede levering alleen wat later dan…
Goede levering alleen wat later dan gepland.

Antwoord van Bijzonderemanchetknopen.nl
1 knoop was kapot bij uitpakken.

Gewoon netjes geleverd

Geweldige Service
Manchetknopen besteld voor een vriend die gaat trouwen. Netjes en op tijd bezorgd. Ik vroeg of er nog een briefje met tekst meegeleverd mocht worden en dat werd gedaan! Onwijs fijne service. Tot gauw weer!!

Antwoord van Bijzonderemanchetknopen.nl
Nette service en een goed eindresultaat!!
Vervolgens ben ik netjes geholpen met duidelijke informatie. Via een leverancier kon hij de manchetknopen toch regelen. Vervolgens ben ik netjes op de hoogte gehouden van het verloop.
Het resultaat: De bijzondere manchetknopen op mijn deurmat.
Ik ben dus uiterst tevreden over bijzonderemanchetknopen.nl.
Bedankt

Antwoord van Bijzonderemanchetknopen.nl
Nogmaals op manchetknopen van deze…
Nogmaals op manchetknopen van deze prijs hadden standaard in een doosje moeten zitten zonder extra kosten.
Ik kocht vorige week bij Jac Hensen een paar voor nog geen €10.-(met een knoop van stof en deze werden gewoon in een net doosje waar ze netjes in opgesloten zaten in de winkel verkocht.
In een online omgeving verwacht ik minimaal de zelfde service en goedkoper. Tenslotte heb je geen winkelpand te huren maar slechts ruimte op een server..
De manchetknopen zelf zien er prachtig uit..
Groet,
Jack

Mooie manchetknopen
Mooie manchetknopen. Levertijd iets langer dan beloofd ( 4 werkdagen ipv 2) maar product prima in orde.

Antwoord van Bijzonderemanchetknopen.nl
Mooie manchetknopen en prima service