Bestellen en leveren is oke maar als je wilt annuleren lukt het niet, ook niet via de mail of het telefoonnummer. Dat is tegen de regels en schept geen vertrouwen. En dat heeft me dus al 14 euro aan... Toon meer
Voor mijn racefiets was ik op zoek naar de Campagnolo Ergopower Ultra-Shift Cable Set CG-ER600 en kwam bij Bike24 uit. Ze beloven de laagste prijsgarantie en die belofte komen ze zonder problemen... Toon meer
Ik bestelde een Tout Terrain Tribeca bij Bike24.com. De levertijd was vrij lang, maar de fiets werd perfect binnen de aangegeven termijn geleverd. Blijkbaar was het een drukke periode; ondertuss... Toon meer
Zeer compleet assortiment. Doorgaans goedkoper dan NL collega webshops. Verzending naar Nederland duurt wat langer maar dat wordt duidelijk gecommuniceerd en tot nu toe nooit langer dan 4 dagen. Duide... Toon meer
BIKE24 is one of Europe’s leading online retailers for bikes, parts, and performance gear – and much more. From our headquarters in Dresden, Germany, we serve cycling enthusiasts, runners, swimmers, and outdoor athletes in over 70 countries. Our promise: fast delivery, fair prices, and the right gear to fuel your passion.
We believe that every rider deserves a setup that matches their goals and personality. That’s why our brand stands for one simple idea: Build Your Ride. Whether you’re chasing KOMs, exploring mountain trails, or gearing up for your first triathlon – we’ve got your back.
Founded in 2002 in Dresden with just one employee, BIKE24 has grown into a company of over 350 passionate team members – many of them athletes themselves. What began as a small startup has become a trusted name in the sports e-commerce world, shipping more than 100,000 products from 800+ brands to customers across the globe.
We’re more than just a shop – we’re part of your journey. Whether you're upgrading your race machine, prepping for a weekend ride, or trying something new, BIKE24 helps you get there. Let’s build your ride together.
Breitscheidstraße 40, 01237 , Dresden, Duitsland
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bestelling gaat altjjd prima alleen de toestand van de dozen waar de artikelen zitten zijn vaak open of helemaal gedeukt of verfrommeld denk dat GLS dat doet !

Antwoord van BIKE24
Grote keuze, eenvoudige en overzichtelijke website
Cube 24 inch MTB besteld op 27/07 en huidige status via 'volg je bestelling' staat op 06/08 nog steeds op 'bestelling in verwerking'.
De aangegeven levertijd van 6-10 werkdagen naar België zal dus niet meer haalbaar zijn. Verder ook sinds 28/07 geen update meer ontvangen over een statuswijziging.
Heel jammer aangezien de fiets niet tijdig zal aankomen voor de verjaardag van mijn zoontje :(

Antwoord van BIKE24
top site, altijd heel overzichtelijk, makkelijk bestellen, makkelijk betalen, scherpe prijzen!! Ga zo door : -)
duidelijke website en mooie correcte prijzen
Ik bestel een remmenset en die wordt gewoon compleet los geleverd, met kabels los, remgrepen, calipers. Geen ready-to-run gebleed dus. En die manual bij de remset zegt dat de set compleet gebleed ready to run is, dus geen idee hoe dit werkt. Sowieso hebben ze er geen bleed kit bij gegeven, dus ik heb er weer helemaal niks aan. Ook geen enkele technische hulp te krijgen.

Antwoord van BIKE24
Verry good service and good prices!
Update 31 juli 2026:
Bike24 biedt opnieuw verzenden aan en laat mij niet wachten op een heel lang onderzoek. Alle reden om mijn eerste review te updaten.
Ik ontvang een e-mail alsof het product is geleverd. Dat is gek want ik heb nog niets. Dus ik controleer ‘track & trace’ en zie dat GLS claimt dat ze mijn pakketje hebben bezorgd.
Ik was gewoon thuis en heb niemand gezien. Dus waar is mijn bestelling dan??
Ik heb erover gebeld met de klantenservice en die zouden me terugbellen. Maar de dagen gaan voorbij en ik hoor helemaal niets.
Dat was de eerste en de laatste keer bij deze winkel.

Antwoord van BIKE24
Heb nog nooit zo achter m'n spullen moeten bellen/mailen als bij GLS.
Ze hebben nog 1 dag, en dan zijn er 2 werkweken verstreken zonder dat ik iets ontvangen heb, en dat voor een product op voorraad.
Een fatsoenlijke bezorgdienst (en de vrije keuze daarin) is mij de evt. meerprijs van de concurrent wel waard.

Antwoord van BIKE24
Product in goede orde ontvangen. Verzending en levertijd iets later maar geen probleem. Betrouwbare website.
bestel hier niet als je iets snel verwacht. De levertijden zijn niet meer van deze tijd. 3 dagen na geplaatste bestelling nog steeds geen tracking. Dat is de laatste keer geweest.

Antwoord van BIKE24
14 juli 17:44 fiets besteld,15 juli 07:07 uur bestelling in verwerking.
Inmiddels zijn we 29 juli maar er gebeurt vrij weinig.
En inderdaad wat mijn voor ganger al zei de klanten service is niet te bereiken telefonisch.
Ik wacht af bike24.
Mvg groet

Antwoord van BIKE24
Ik heb op 187-2026 een bestelling gedaan. Deze is opp 21-7-2026 verstuurd. Tot dusver nog steeds niet ontvangen
30-7-2026 Apparaat is binnen. Besloten om deze toch te houden. Bedrag hebben wij handmatig overgemaakt

Antwoord van BIKE24
Scherpe prijzen en een ruim aanbod
Verzending is alleen minder, beide bestellingen tot n u toe waren flink vertraagd zonder dat ik daar van op de hoogte werd gebracht.
Verder echt een aanrader

Antwoord van BIKE24
Retour en het bedrag laat op zich wachten. Ongelooflijk hoe lang het duurt.