BIKE24 Reviews

22.967

4,5

Bestellen en leveren is oke maar als je wilt annuleren lukt het niet, ook niet via de mail of het telefoonnummer. Dat is tegen de regels en schept geen vertrouwen. En dat heeft me dus al 14 euro aan... Toon meer

Voor mijn racefiets was ik op zoek naar de Campagnolo Ergopower Ultra-Shift Cable Set CG-ER600 en kwam bij Bike24 uit. Ze beloven de laagste prijsgarantie en die belofte komen ze zonder problemen... Toon meer

Ik bestelde een Tout Terrain Tribeca bij Bike24.com. De levertijd was vrij lang, maar de fiets werd perfect binnen de aangegeven termijn geleverd. Blijkbaar was het een drukke periode; ondertuss... Toon meer

Zeer compleet assortiment. Doorgaans goedkoper dan NL collega webshops. Verzending naar Nederland duurt wat langer maar dat wordt duidelijk gecommuniceerd en tot nu toe nooit langer dan 4 dagen. Duide... Toon meer

1. Fietsaccessoirewinkel
  2. Fietsenwinkel
  3. Buitensportkleding- en uitrusting
  4. Buitensportwinkel

Over BIKE24

BIKE24 is one of Europe’s leading online retailers for bikes, parts, and performance gear – and much more. From our headquarters in Dresden, Germany, we serve cycling enthusiasts, runners, swimmers, and outdoor athletes in over 70 countries. Our promise: fast delivery, fair prices, and the right gear to fuel your passion.

Build Your Ride

We believe that every rider deserves a setup that matches their goals and personality. That’s why our brand stands for one simple idea: Build Your Ride. Whether you’re chasing KOMs, exploring mountain trails, or gearing up for your first triathlon – we’ve got your back.

Our Story

Founded in 2002 in Dresden with just one employee, BIKE24 has grown into a company of over 350 passionate team members – many of them athletes themselves. What began as a small startup has become a trusted name in the sports e-commerce world, shipping more than 100,000 products from 800+ brands to customers across the globe.

Why Shop With Us?

• Expert Advice: Our team knows the gear – and how it performs.
  • Wide Selection: From high-end carbon frames to everyday essentials.
  • Fast Worldwide Shipping: We deliver to over 70 countries – reliably and quickly.
  • Fair Prices: Great value without cutting corners.
  • Trusted by Athletes: Thousands of reviews from riders and customers just like you.

Join the Ride

We’re more than just a shop – we’re part of your journey. Whether you're upgrading your race machine, prepping for a weekend ride, or trying something new, BIKE24 helps you get there. Let’s build your ride together.

Uitstekend

23K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(22.967)

6.841 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestelling gaat altjjd prima alleen de…

Bestelling gaat altjjd prima alleen de toestand van de dozen waar de artikelen zitten zijn vaak open of helemaal gedeukt of verfrommeld denk dat GLS dat doet !

6 augustus 2026

Hallo Gerwin Vink,

Hartelijk dank voor je beoordeling en jouw positieve feedback over onze bestellingen. We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze service en de afhandeling van je bestelling. Het spijt ons dat sommige pakketten beschadigd zijn aangekomen. Wij hechten veel waarde aan een veilige verpakking en zullen jouw feedback doorgeven aan onze verzendpartner, aangezien wij beperkte invloed hebben op de afhandeling tijdens het transport.

Stuur ons gerust een e-mail naar reviews@bike24.net met jouw bestelnummer en, indien van toepassing, foto’s van de verzenddoos, zodat wij deze kunnen delen met de koerier. Wij hopen dat je toekomstige leveringen in perfecte staat aankomen en danken je voor je vertrouwen.

Met vriendelijke groet, Anja // BIKE24

Cube 24 inch MTB besteld op 27/07 en…

Cube 24 inch MTB besteld op 27/07 en huidige status via 'volg je bestelling' staat op 06/08 nog steeds op 'bestelling in verwerking'.

De aangegeven levertijd van 6-10 werkdagen naar België zal dus niet meer haalbaar zijn. Verder ook sinds 28/07 geen update meer ontvangen over een statuswijziging.

Heel jammer aangezien de fiets niet tijdig zal aankomen voor de verjaardag van mijn zoontje :(

6 augustus 2026

Antwoord van BIKE24

Hallo J.D.,Hartelijk dank voor je bericht over je bestelling. Allereerst wil ik mijn excuses aanbieden dat je nog steeds op de levering van je fiets wacht.

Volgens je bestelling is de verzending vandaag gestart. Je fiets zal daarom nog binnen de aangegeven levertijd van 10 dagen worden bezorgd. Deze levertermijn loopt af op 10-08-2026.

Ik wil je daarom vriendelijk vragen nog even geduld te hebben.

top site

top site, altijd heel overzichtelijk, makkelijk bestellen, makkelijk betalen, scherpe prijzen!! Ga zo door : -)

5 augustus 2026

Slechte service

Ik bestel een remmenset en die wordt gewoon compleet los geleverd, met kabels los, remgrepen, calipers. Geen ready-to-run gebleed dus. En die manual bij de remset zegt dat de set compleet gebleed ready to run is, dus geen idee hoe dit werkt. Sowieso hebben ze er geen bleed kit bij gegeven, dus ik heb er weer helemaal niks aan. Ook geen enkele technische hulp te krijgen.

31 juli 2026

Beste Victor,

Hartelijk dank voor je feedback.

Het spijt me zeer te horen dat de remset blijkbaar niet in perfecte staat is geleverd.

Gebruik alsjeblieft het contactformulier in onze winkel en dien je klacht schriftelijk in onder de rubriek: „Verkeerde levering -> Verkeerd, beschadigd of onvolledig product” om de betreffende afdeling binnen ons bedrijf hiervan op de hoogte te stellen. We zoeken graag samen met jou naar een oplossing.

Alvast dank en nog een fijne dag.

Stefan //BIKE24

Pakket wordt als geleverd gemeld maar is er niet

Update 31 juli 2026:
Bike24 biedt opnieuw verzenden aan en laat mij niet wachten op een heel lang onderzoek. Alle reden om mijn eerste review te updaten.

Ik ontvang een e-mail alsof het product is geleverd. Dat is gek want ik heb nog niets. Dus ik controleer ‘track & trace’ en zie dat GLS claimt dat ze mijn pakketje hebben bezorgd.
Ik was gewoon thuis en heb niemand gezien. Dus waar is mijn bestelling dan??
Ik heb erover gebeld met de klantenservice en die zouden me terugbellen. Maar de dagen gaan voorbij en ik hoor helemaal niets.
Dat was de eerste en de laatste keer bij deze winkel.

29 juli 2026

Hallo Ben,
Bedankt dat u via dit platform contact met ons heeft opgenomen. Allereerst wil ik mijn oprechte excuses aanbieden dat er na uw telefoongesprek geen contact meer met u is opgenomen.
Inmiddels hebben wij bij de vervoerder een officieel onderzoek gestart om te achterhalen waar uw pakket zich momenteel bevindt. Helaas kunnen dergelijke onderzoeken tot zes weken in beslag nemen en zelfs dan blijft de uitkomst onzeker.
Daarom wil ik u graag de keuze bieden tussen een vervangende zending of een terugbetaling van uw bestelling. Wilt u ons via reviews@bike24.net laten weten welke oplossing uw voorkeur heeft?

Lekker vlot weer...

Heb nog nooit zo achter m'n spullen moeten bellen/mailen als bij GLS.
Ze hebben nog 1 dag, en dan zijn er 2 werkweken verstreken zonder dat ik iets ontvangen heb, en dat voor een product op voorraad.

Een fatsoenlijke bezorgdienst (en de vrije keuze daarin) is mij de evt. meerprijs van de concurrent wel waard.

30 juli 2026

Beste Harry,

Hartelijk dank voor je feedback.

Het spijt me zeer te horen dat er vertragingen zijn bij de levering van je bestelling. Om logistieke redenen verzorgen we leveringen aan Pakketautomaat uitsluitend via GLS, en doorgaans verloopt dit proces soepel en snel.

GLS heeft ons inmiddels laten weten dat er, om niet nader gespecificeerde redenen, vertragingen zijn bij de leveringen van GLS naar Nederland.

Mijn oprechte excuses voor de vertragingen en dank voor je geduld.

Met vriendelijke groeten,

Stefan //BIKE24

bestel hier niet als je iets snel…

bestel hier niet als je iets snel verwacht. De levertijden zijn niet meer van deze tijd. 3 dagen na geplaatste bestelling nog steeds geen tracking. Dat is de laatste keer geweest.

30 juli 2026

Antwoord van BIKE24

Hallo Heer Grinwis, Hartelijk dank voor je bericht over je eerste bestelling bij ons.

Je hebt je bestelling op 27.07.2026 geplaatst. Op het moment van bestellen stond een levertijd van 4 tot 7 werkdagen vermeld. We willen je vriendelijk vragen om bij online aankopen altijd rekening te houden met de aangegeven levertijd, vooral wanneer je een bestelling met spoed nodig hebt.

Op dit moment bevinden we ons nog binnen de vermelde levertijd. We zullen je bestelling zo snel mogelijk verzenden en uiterlijk 05.08.2026 bij je laten bezorgen.

Christoph // BIKE24

14 juli 17:44 fiets besteld,15 juli…

14 juli 17:44 fiets besteld,15 juli 07:07 uur bestelling in verwerking.
Inmiddels zijn we 29 juli maar er gebeurt vrij weinig.
En inderdaad wat mijn voor ganger al zei de klanten service is niet te bereiken telefonisch.
Ik wacht af bike24.

Mvg groet

29 juli 2026

Antwoord van BIKE24

Hallo Johnny, Hartelijk dank voor je bericht over je bestelling.

Je hebt gelijk: je bestelling heeft momenteel helaas wat vertraging opgelopen. Ik ga dit zo snel mogelijk voor je uitzoeken en neem opnieuw per e-mail contact met je op zodra ik meer informatie over de actuele status van onze werkplaats heb ontvangen.

Als kleine tegemoetkoming zullen wij de verzendkosten aan je terugbetalen zodra de fiets is verzonden en de factuur is opgesteld.

Trage levering

Ik heb op 187-2026 een bestelling gedaan. Deze is opp 21-7-2026 verstuurd. Tot dusver nog steeds niet ontvangen

30-7-2026 Apparaat is binnen. Besloten om deze toch te houden. Bedrag hebben wij handmatig overgemaakt

28 juli 2026

Beste Eric,

Hartelijk dank voor je feedback.

Mijn excuses voor de vertraging bij de verzending. We hadden dit al opgemerkt en hebben daarom eerder deze week contact opgenomen met GLS.

Vandaag hebben we een reactie van GLS ontvangen waarin staat dat er momenteel vertragingen zijn, waarvan de exacte duur niet kan worden aangegeven.

Ik zag dat je vandaag rond het middaguur al telefonisch contact hebt gehad met mijn collega. Zoals je had gevraagd, is je geld teruggestort en zullen we proberen de levering te stoppen en het pakket naar ons terug te laten sturen.

Onze excuses voor het ongemak en nog een fijne dag.

Scherpe prijzen en een ruim aanbod

Scherpe prijzen en een ruim aanbod

Verzending is alleen minder, beide bestellingen tot n u toe waren flink vertraagd zonder dat ik daar van op de hoogte werd gebracht.

Verder echt een aanrader

14 juli 2026

Hallo Rory,
Bedankt voor je positieve feedback. Houd er rekening mee dat onze levertijden worden uitgedrukt in werkdagen. Daarom zijn je bestellingen ruim binnen de verwachte levertijd geleverd.
Met vriendelijke groet, Svea // BIKE24

Retour en het bedrag laat op zich…

Retour en het bedrag laat op zich wachten. Ongelooflijk hoe lang het duurt.

27 juli 2026

Hallo,
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Na ontvangst in ons magazijn heeft onze retourafdeling doorgaans ongeveer anderhalve week nodig voor de verwerking. Mocht u al aanzienlijk langer wachten, neem dan alstublieft contact met ons op via e-mail op reviews@bike24.net onder vermelding van uw bestelnummer, zodat wij de situatie kunnen onderzoeken en oplossen.